Şimdi Ara

Kontrolsüz Kavşak Kaza sizce kim haklı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, dün öğlen saatlerinde bi kaza yaptım. Kontrolsüz kavşaktan sola dönerken sağı bekledim yol boşalınca önümdeki araçla beraber geçerken öndeki araç geçti sağdan o kadar hızlı bir araç geliyorduki ben yolu yarılamışken aracımın orta kapılarından bodozlama daldı. Resimlere bakarak yorum yapabilirmisiniz ? birde bu sigortada 100 de 100 haklı 100 de 100 haksız ve % 50 % 50 veriyolarmış başka sonuç çıkmıyormuş nasıl oluyo ya :( Ha birde şunu belirtmek istiyorum döndüğüm yerde hastane acil giriş levhası var onun bi etkisi olur mu ?
     Kontrolsüz Kavşak Kaza sizce kim haklı ? Kontrolsüz Kavşak Kaza sizce kim haklı ? Kontrolsüz Kavşak Kaza sizce kim haklı ? Kontrolsüz Kavşak Kaza sizce kim haklı ? Kontrolsüz Kavşak Kaza sizce kim haklı ? Kontrolsüz Kavşak Kaza sizce kim haklı ? Kontrolsüz Kavşak Kaza sizce kim haklı ?

• Birde adamda hiç bişi yok yav olan bana oldu
  • Yolun fotoğrafı olsaydı birşey söylenebilirdi.
  • öncelikle geçmiş olsun hastahane levhası geçiş hakkı önceliği sağlayabilir.Çünkü sürücü kursu kitabındada yazıyor aksine bir işaret yoksa flen diye.
  • Yol durumları eşitse (caddeye cadde, sokağa sokak v.s.) ve geçiş üstünlüğü belirten bir levha yoksa sağdan gelene yol verecektiniz. yani siz sorumlusunuz. Ama hepsini size vermeyecekler. %20 karşıya %80 size verecekler.
  • otobüs kazasında kış lastiği yok falan deniyordu.
    size çarpan araçta da kış lastiği yok.
    bilmiyorum bişey çıkarmı bundan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontrolsüz kavşaklarda sağdan gelene yol vermek gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    5 ay önce açıldı
    Kaza Yaptım...Kim Suçlu ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağdan gelenin önceliği var ve kavşak içindeki her zaman daha dikkatli olmalı beklemelidir.Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhaniga

Selam arkadaşlar, dün öğlen saatlerinde bi kaza yaptım. Kontrolsüz kavşaktan sola dönerken sağı bekledim yol boşalınca önümdeki araçla beraber geçerken öndeki araç geçti sağdan o kadar hızlı bir araç geliyorduki ben yolu yarılamışken aracımın orta kapılarından bodozlama daldı. Resimlere bakarak yorum yapabilirmisiniz ? birde bu sigortada 100 de 100 haklı 100 de 100 haksız ve % 50 % 50 veriyolarmış başka sonuç çıkmıyormuş nasıl oluyo ya :( Ha birde şunu belirtmek istiyorum döndüğüm yerde hastane acil giriş levhası var onun bi etkisi olur mu ?
     Kontrolsüz Kavşak Kaza sizce kim haklı ? Kontrolsüz Kavşak Kaza sizce kim haklı ? Kontrolsüz Kavşak Kaza sizce kim haklı ? Kontrolsüz Kavşak Kaza sizce kim haklı ? Kontrolsüz Kavşak Kaza sizce kim haklı ? Kontrolsüz Kavşak Kaza sizce kim haklı ? Kontrolsüz Kavşak Kaza sizce kim haklı ?

hocam sen girmişsin yolu yarılamışsın sen haklısın o arkadaşın seni görüp yavaşlaması lazım sen ona çarpsan sen suçlu olurdun bu arada çok geçmiş olsun

• yol durumu söyle arkadaşlar, o ana yoldan geliyordu bende kontrolsüz kavsakdan hastane acil levhasının önünden dönüş yapıyordum adam cok hızlı geliyordu ki frenlemesine ragmen önümdekini filan es gecti bana carptı foto daki gibi, ucdan filan deil ben baya yola girmiştim yani onun beklemesi gerekiyordu arkaya yakın orta kapılarıma bodozlama daldı. %80 e % 20 diyorsunuz ama sigorta şirketi 100 e 100 haklı , haksız veya % 50 % 50 veriyomnus baska sonuc yokmus. Birde korkum suki ikimizinkide axa sigorta, benima raç cok tutacağı için onu haklı görebilirler walla
  • ensnksr kullanıcısına yanıt
    walla hocam bende öle diyorum , aracı satıcağım için kasgoda yaptırmamıstım inş cok zararlı cıkmam ama yinede cana gelmesin .Şükürler olsun
  • quvardci Q kullanıcısına yanıt
    hocam antalyada oldugu için kaza kış lastiği cok bişey çıkarırmı bilmiyorum malum kar yok buzlanma yok filan, ama tabi araştırmak lazım
  • kavşağa soldan giren sağının boş olduğunu kontrol ettikten sonra kavşağa girer,o esnada sağdan gelen araç beklemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhaniga

yol durumu söyle arkadaşlar, o ana yoldan geliyordu bende kontrolsüz kavsakdan hastane acil levhasının önünden dönüş yapıyordum adam cok hızlı geliyordu ki frenlemesine ragmen önümdekini filan es gecti bana carptı foto daki gibi, ucdan filan deil ben baya yola girmiştim yani onun beklemesi gerekiyordu arkaya yakın orta kapılarıma bodozlama daldı. %80 e % 20 diyorsunuz ama sigorta şirketi 100 e 100 haklı , haksız veya % 50 % 50 veriyomnus baska sonuc yokmus. Birde korkum suki ikimizinkide axa sigorta, benima raç cok tutacağı için onu haklı görebilirler walla

Geçmiş olsun,üzgünüm ama kontrolsüz kavşak olduğu için %50 %50 çıkması gerek.
  • Hocam Transporter'da bir şey yok galiba ya da en fazla ön tampon değişir.Ama sizin 2 kapı sacı değişir ve buda tuzlu olur gibi.%50-%50 verince galiba siz onun o da sizin hasarı karşılıyordu galiba bildiğim kadarıyla ama emin değilim tam tersi herkes kendi hasarınıda karşılıyor olabilir.Kural sağdan gelene yol vericeksin desede sonuçta siz sağdan gelene değil sağdan gelen size çarpmış bu nedenle tutanaktaki ifadeler çok önemli olur ama direk siz suçlusunuz denemez sağdan gelene yol vermediniz diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam Transporter'da bir şey yok galiba ya da en fazla ön tampon değişir.Ama sizin 2 kapı sacı değişir ve buda tuzlu olur gibi.%50-%50 verince galiba siz onun o da sizin hasarı karşılıyordu galiba bildiğim kadarıyla ama emin değilim tam tersi herkes kendi hasarınıda karşılıyor olabilir.Kural sağdan gelene yol vericeksin desede sonuçta siz sağdan gelene değil sağdan gelen size çarpmış bu nedenle tutanaktaki ifadeler çok önemli olur ama direk siz suçlusunuz denemez sağdan gelene yol vermediniz diye.

hocam aynen öylede, ikimizinki farklı sigorta olsa belki kurtarırım diyorum ama ikimizinkide aynı, bakarlarki benim hasarım büyük :( onu haklı görüp ucuza kacabilir sigorta şirketi diye düşünüyorum suan
  • erhaniga E kullanıcısına yanıt
    Sigorta size değil bence ona yüklenir neden derseniz.Sizin arabanın kasko maliyeti yüksek olduğu için buna ekstra hasarzılığı bozup para ekleyince siz yaptırmaktan vazgeçebilir ya da başka firmaya gidebilirsiniz.Ama transporter ticari araç olduğundan dolayı hemde zorunluluktan illa yaptırıcak trafik sigortası kasko yaptırmaz belki o ayrı ve başka firmada daha çok fiyat çekerler.Ama sigorta akıllıysa yapıcağı size yüklenmek değil şu olucak %50 %50 yapıp her ikinizede seneye zam yapar
  • kusur vw'de
    aa ikisi de vw imiş
    demek ki vw'ler kusurlu
  • fotoğraflara bakarak bir şey anlamak pek mümkün değil.Geçmiş olsun bu arada kötü bir noktadan vurmuş size.

Eğer elinizde başka fotoğraf yoksa tutanağa bakmak lazım ne yazdı karşı taraf ne yazdı ?

Ama sağdan gelenin yol önceliği var yani onun hızlı olması kusur olarak bulunulabilir.
  • O yolda gidiyordum araç önüme cıkınca duramadım vurdum, aracda hasarlar vardedi bende kontrolsuz kavsaktan dönüyordum öndeki araç çıktıkdan sonra bende cıktım ama araç çok hızlı geliyordu kontrolsüz bir şekilde orta dan vurdu bana yazdım . Benim onda bi hasar yok bende var ki adam kontrolsuz kavsağa o kadar hızlı girmemeliydi yani ben yolu yarılamıstım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.