Şimdi Ara

Araç geriye kayıp bana çarptı, kim suçlu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün rampada kasis öncesi bir araç önümde durdu. Ben de arkasında durdum ve aramızda yaklaşık 1 metre vardı. Araç geriye doğru kaymaya başlayınca bende freni bırakıp aracı geriye doğru kaydırıp korna ile kendisini uyarmaya çalıştım ancak araç durmadı ve bana çarptı.

Kadın araçtan inip önce özür diledi. Suçunu kabullendiğini düşünerek açıklama kısmına kazayı çok detaylı yazmadım. Sonra fark ettim ki kendisi seyir halinde iken benim arkadan gelip çarptığımı yazmış. Polisi aradım, bizim yapabileceğimiz birşey yok, eksper konuya karar verecek dedi.

Kadının arabasında hiç bir şey yok, benim aracın boyası döküldü sadece. Ben vurmuş olsam o arabada da hasar olur diye kadına anlatmaya çalıştım ancak kaza sonrası yaptığı telefon görüşmesi sonrası böyle bir şey yazdı diye düşünüyorum.

Başına böyle bir olay gelen oldu mu? Eksper kimi haklı bulur?

• Tutanağa göre sana çıkar suç önünde kadın varsa rampada 1 değil 5 metre geride duracaktın kadınlar panikn yapıp çok kaçırır biraz da hata sizde 1 metre nedir vyavv
  • araç kamerası şart
  • Boyle bir durumda karsi tarafin ruhsatinda yer alan adrese gidip aracini kırın.
  • Tutanağa ne yazdığını okumadan mı imzaladınız? Eksper artık nasıl değerlendirir bilemeyiz belki 8/8 size verecektir takip mesafesi 1 m den fazla olmalıydı. Bir de o kadar düşük hızda 1metreden araç gelip sizin aracın boyasını nasıl dökebilir en fazla plakalık kırılır yani o nasıl dandik bir tamponmuş. Onda hasar yoksa uğraşacak bir durum yok kendi hasarınz büyük ise kaskodan yaptırın geçin.
  • Araç Alfa Romeo, haliyle en önde plakalık değil aracın ızgarası var. Öndeki araç geri kayarken bende kornaya asılıp benim aracı biraz geri kaydırdım belki toparlar diye ama frene basamadı maalesef. Ön tampon yeni boyandığı için de muhtemelen tam kurumadığı için en ön kısmın boyası düştü. İşin ilginç yanı kadının önce suçunu kabullenip telefon görüşmesi sonrası aldığı akılla tutanağa yalan beyanat ile onun aracı hareket halindeyken çarptığımı belirtmesi oldu. Bakalım eksper ne diyecek.
  • Ek olarak ben ona çarpmış olsam onun aracında da hasar olur. Umarım eksper bunu göz önünde bulundurarak karar verir.
  • yemin ediyorum bizim insanlardaki uyanıklık,çakallık kimsede yok yakında oturduğumuz yerden donumuzu çekip alacaklar.Telefonunu almadınız mı arayıp verip veriştirseydiniz.Allah sabır versin benim sinir krizi geçireceğim bir durum.Sende niye okumuyorsun hocam tutanağı.
  • Tutanağa istediğini yazabilir, fark eden birşey olmazdı ki.
  • Onur, vicdan, dürüstlük olarak çok eksiğimiz var malesef, bu durum da onun bi sonucu. Geçmiş olsun.
  • Bu da size ders olsun, kadin diye hemen okumadan imzalamissiniz.

Tutanagi okumadan imzalamayin bundan sonra, 8 de 8 size cikacak kusur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 12 Ağustos 2018; 19:21:37 >
  • Siz dibine kadar girmişsiniz sizin suçunuz bu. Kadında şeref diye bi kavram yok ayrı mesele. Ama size verirler gibi tahmin ediyorum.
  • Dostum git arkadan çarp

Şimdi yaz de
  • Maalesef siz bu yüzden takip mesafesi diye bir kural mevcut. O araç suçlu ama sizede suç verilir. Araç kamerası bu durumlarda iyi olurdu.
  • Özetle sonuçta sizin sigorta onun hasarını karşılar hasar yoksa hiç bir şey olmaz. Size kasko malesef veya cepten boyatmak, talihsizlik yeni boya olması. Alfa romeo arabanın da en sevmediğim şeyi plakanın ortada olmaması.
  • Aracına çarpan kişiye kusurlu olduğunu kabul ettiğine dair bir cümle yazırdırman gerekirdi.Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.