Engelli indirimi ile en dolu paketten Toyota Corolla 1.8 hibrit ile Megan sedan 1.5 dizel den birini almak istiyorum. İkisi arasında liste fiyatlarında indirimli olarak 150 bin TL corolla daha fazla. Yıllık ortalama 12 bin km yol yapıyorum ağırlıklı şehir içi yakıt tüketimi önemli olmakla birlikte 5 ile 10 yıl sonra aracı değiştirmek istediğimde hangisi değerini daha az kaybeder? Bu iki aracı ve piyasayı bilenler sizce hangisini tercih etmeliyim ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Toyota Corolla hibrit mi Megan sedan dizel mi?
-
-
10 yil içinde ariza riski daha az olması nedeniyle Corolla alınması daha uygun olur.
Uzun süre kullanimda Japonlar güvenli liman olur
2 ci elde eger Km si yüksek araç yaşı yüksek araç alacak olursam japondan sasmam. Zaten honda Toyota 2 ci ellerinde fiyatı muadillerine gore bundan dolayı yuksektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 24 Ocak 2025; 20:26:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toyotanin 1.8 motor olmasi MTV yüksek olacağı için 2. elde pirimini düşürebilir mi
10 seneye kim öle kim kala :)
10 sene sonrasini hesap edemezsiniz bizimkisi gibi bir ulkede.
O bakimdan 10 sene icinde size daha az sorun cikaracak arabayi secin. Buda Toyota
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birkaç dakika sonra mısın garantisi yok bunun bilincindeyim ama benim sorunum cevabı bu değil 2015 yılında Opel Astra sıfır aldım 2023 te sattım aldığım dönemki fiyat ile sattığım dönem muadil araçlarla karşılaştırdığımda Opel daha fazla değer kaybetti.
Yanıtınız için teşekkürler evet 10 yıl çok uzun onun için bu araçlardan birini mecburen tercih edeceğim (aslında suv bagajı büyük bir araç almak istiyordum gelen kısıtlamalar dolayi alamiyorum) Allah sağlık ve ömür verirse muhtemel bu aracı 5 yıl süre dolunca satıp suv araç alırım
Corolla hibrit tercih ederdim bu versüste.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 10 sene sonra muhtemelen piyasada dizel araç diye bir şey kalmayacak (Allah bilir tabi ancak gidişat bu yönde). Dolayısıyla 2. elde talebin devam etmesi gibi bir durum da olmayacaktır
Yani 10 sene sonrasını hesap ediyorsanız Corolla tek seçenek gibi
-
10 sene sonra dizelin adı bile kalmaz. Şu an sadece d si kaldı zaten. Arabadan ziyade motor seçmenizi öneririm
Kesinlikle Megane turbo dizel
Corolla capon değil bi kere
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neden Megan 5 yıl sonra Megan daha primli olur mu?
Evet 1.8 Toyota kimse almıyor
Filolara zorla iteliyorlar
Kimse MTV ödemek istemiyor
Corolla nasıl Japon değil hocam?
Yoksa İskandinav veya Rus falan mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gorollanın capon olan tek yeri yok
Sakarya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 25 Ocak 2025; 12:42:25 >
Sanırım yerli diye beğenmiyor. Paşam.
Bu yerli üretime karşı nefreti anlamak da güç.
Gorolla yerli ve milli gururumuz
Lakin capon diyemeyiz
Bakımları yetkili serviste yapılmış Hibrit motorlu bir Toyota değer falan kaybetmez
10 sene sonra Corolla yine kalır,fakat Megane olmaz.
Hibritten endişeniz varsa Corollanin 1.5 benzinli motoru da var.
Yıllık şehir içi 12 bin için 1.5 benzinli Corolla veya Megane 1.3 tce alın geçin, ne dizele ne hybrid'e lüzum yok.
Engelli indirip bindirmek için biraz basık, daha dar ve alçak yapıldı bu nesil Corolla'lar, bunu da göz önünde bulundurun.
-
Kesinlikle Corolla, devir artık elektrikli devriyken ne kadar sağlam olursa olsun 2003 üretimli, performansı düşük, adblue ve dpf sorunlarına gebe bir ünite tercih edip 10 sene buna bağlanmak hiç mantıklı gelmiyor. Corolla üstelik 140 HP, bunu da gözardı etmemek gerekir.
Benzer içerikler
- focus 1.6 ti-vct
- austral mi qashqai mi
- ford fusion 1.6 lux kronik sorunları
- duster 1.0 tce alınır mı
- renault symbol 1.5 dci tutulan modeli
- psa group
- dacia 7 kişilik jogger
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X