Şimdi Ara

En iyi yağ ve motor katkılarını yapan 'Liqui Moly' denen marka herhalde ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
6.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu marka ne kadar çok övülüyor ya ? Özellikle yurt dışında avrupada amerikada vs mobil 1 den motuldan falan vs baya öne konuluyor bu marka 1. Sıralardaymış. Sizin bi bilginiz varmı malum ülkemizde böyle markalar çok tutulmuyor adı çıkmıyor ama dışarda tam tersi öve öve bitirememişler bu markayı

Mesela türkiye sayfasından ürün gamına bakayım dedim direk OOOOHAAAAA!! oldum lpgli arabalarda rölantiyi düzenleyici katkıdan tutun benzin dengeleyicisine yok sübap yağ tüketimini azaltan katkılara bilmem ne 150 sayfa pdf indirdi ürün kataloğundan

Sadece yağ ve katkılarıda değil, kozmetik bakım ürünleri, otomobiller arabalar dışında ürettikleri sanayi için yağ ve hidrolikler/katkılar, pompa, varil, temizlik ürünleri gibi AFEDERSİNİZ AMA HER Bİ MOKU ÜRETEN bi firma

-*LÜTFEN ÖZELLİKLE YAĞLARI HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ VARSA ONUN ÜZERİNDE DURALIM. YAĞLARI DAHA ÖNEMLİ BENİM İÇİN

Ayrıca bu alıntı bilgiyide buldum baya etkilendim;

ürünlerinin temel maddesi olan molibdenum disulfide sürtünmeyi azaltmada o kadar iyidir ki, 1. dünya savaşında fighter adı verilen savaş uçaklarının motorlarına bu madde pilotları tarafından katkı olarak eklenmiş, havadayken yağ haznesi vurulsa bile uçağı herhangi bir düşme tehlikesi yaşamadan yere indirebiliyorlarmış..
    edit: eklemeyi unuttum, şirket, adını "liquified molybdenum disulfide" yani, yine bu maddenin sıvı halindeki isminden almaktadır.. "liuqi"fied "moly"bdenum..
    adamlar herşeyini bu madde üzerine kurmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 28 Eylül 2018; 21:1:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• katkı matkı filan hikaye , bu tarz ürünler kadınların makyaja para dökmesinin erkek versiyonudur.

kozmetik firmaları kadınlara makyaj malzemesi satarken , bu tarz katkı firmalarıda erkeklerin arabasına düşkünlüğünü kullanarak ona aksesuar satar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piotr tester de aşınma miktarlarını gösteren tablo var, kendiniz karar verin kullandığınız yağa göre.

Google Docs
    Oleje silnikowe zestawienie / Motor Oil Comparison / Piotr Tester
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fbb9qtL-yWlzDPLzvxzpF01gRRtH8fKxeVtXt6HPpgg/edit#gid=0

İnşallah yanlış tabloyu atmamışımdır

• Valla Avrupayi bilmem ama Türkiye de en fazla öven arkadaş şüphesiz ki ceykalda dır.

En sonunda bana da enjektör temizleyicisi aldırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koş senin itemler var burda :D Neler diyolar bişi de şunlara ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-92A2F8722

katkı matkı filan hikaye , bu tarz ürünler kadınların makyaja para dökmesinin erkek versiyonudur.

kozmetik firmaları kadınlara makyaj malzemesi satarken , bu tarz katkı firmalarıda erkeklerin arabasına düşkünlüğünü kullanarak ona aksesuar satar.
    Hocam neden katkıyla eleştirinizi yaptınız ? Benim asıl markanın üzerinde durmak istediğim konusu YAĞ

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

Valla Avrupayi bilmem ama Türkiye de en fazla öven arkadaş şüphesiz ki ceykalda dır.

En sonunda bana da enjektör temizleyicisi aldırdı.
    memnun kaldınızmı peki. O arkadaş kim tanışmak isterim kendisiyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ceratec katkısı için epey olumlu geri dönüşler var avrupa da yağ eksilten tsi motorlarda eksiltmeyi azalttığından söz edenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

memnun kaldınızmı peki. O arkadaş kim tanışmak isterim kendisiyle

Alıntıları Göster
    Ürün kargodan bugün geldi. Nasipse ürünü depoya ekleyip kullanacam. Çok övdüler bende denemeye karar verdim.

Ceykalda birazdan gelir gerekli açıklamayı yapar.

• Hem otomobil hemde yağ üreticisi kesinlikle katkı kullanmayın diyor seçim sizin tabi.

• Arkadaşlar markanın katkılarına yorum yapmayın sadece benim merak ettiğim Motul, Mobil 1, Shell gibi yağlara karşı nasıl üstün olduğu nasıl bi performansa sahip. YAĞLARI KONUSUNDA YORUM MERAK EDİYORUM

• Liqui Moly Türkiye genel müdürünü çağırıyorum. Sizinle ilgilenecektir @CeyKalDa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

Liqui Moly Türkiye genel müdürünü çağırıyorum. Sizinle ilgilenecektir @CeyKalDa
    şu arkadaş gelsin bi anlatsın herşeyi yav nerden tedarik ediyomuş falan merak ettim. Herhalde bu markayı bu arkadaştan daha iyi anlatacak birisi yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 28 Eylül 2018; 22:40:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

şu arkadaş gelsin bi anlatsın herşeyi yav nerden tedarik ediyomuş falan merak ettim. Herhalde bu markayı bu arkadaştan daha iyi anlatacak birisi yok gibi

Alıntıları Göster
    Bu aralar işleri yoğun. Yeni bayilik verme işleri falan var. Müsait olduğu zaman dönüş yapacaktır.

• İyi olarak değerlendiriliyor ürünler ancak,Alman forumların biraz geçerseniz en kadar tüketicilerin kendi ülke markalarına destek verdiklerini görürsünüz.Eh destek varda karşılığını vermiyorum firma,veriyor.Petlas varı destek var ama tüketicinin arkasından çekilmiyor veya kalitesiz ürünle güvenlerini sarsmiyor.

• Şahsen en iyi yağ aslında Amerika menşeli Pennzoil ancak ürünleri ülkemize gelmediği için alternatifi Motul ve LiquiMoly ile idare ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 29 Eylül 2018; 14:39:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

Liqui Moly Türkiye genel müdürünü çağırıyorum. Sizinle ilgilenecektir @CeyKalDa
    Tam da bunu yazmaya gelmiştim.

• Geçen yıl motor iç temizleyicisini ve mos2 katkılı 10w40 i kullanmıştım ondan öncede ceratech seramik katkıyı kullanmıştım. Asla kötü ürünler değil. Würth ve Liqui moly bu sektörün ferrarisi ve bugattisidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shell 5-30 dan liqui moly 5-30 4600 a geçtim.sessizlik yönünden bariz bir fark olmasada biraz daha iyi.onu farketmek içinde dikkatli dinlemek gerekiyor.performans olarak çok hafif farkı var olumlu yönde

• Her ürünü iyi değil. TEKNIK DATA SAYFASINA ve kullanici analizlerine bakmak lazim.

Molybendium her yağda yok. (Olanlar iyi oluyor)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.