Şimdi Ara

Hyundai i20 mi Volkswagen polo mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
26.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haftalardır dizel donanımlı b segmenti araç araştırıyorum ve iki model arasında kaldım sizlere de sormak isterim.

Polo 1.4 TDi Comfortline ve Hyundai i20 1.4 CRDi Style+Pan versiyonu arasında gidip geliyorum. ikinci el piyasasının suyu çıktığı için sıfır düşünüyorum.

Fiyat için Anadolu yakasında bir kaç bayiden teklif aldım.

VW Polo Comfortline (bluetoot+sisfarı+çelik görünümlü jant) da 56.500 opak renk fiyat aldım, yazışmaları başlatırsak fiyat dahada düşermiş.
    Hyundai i20 1.4 CRDi Style+Pan modeli için 57.000 fiyat aldım. Pazarlık için ucu açık dediler buda tahminimce 55-53 bin arası olur.

Bir yandan pertini bile çıkarsan piyasada değerinin üstünde gideceği model/marka ve ikinci el dinamikliği olan araç vw var
    Bir yandan da daha ikinci ele düzgün düşmemiş i 20, ikisi arasında gidip geliyorum...

Sizlerinde yorumunu merak ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrhon_89 -- 23 Eylül 2015; 21:44:50 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hyundai i20 Mi Volkswagen Polo Mu? Kapsamlı Bir Karşılaştırma

Araba satın almak söz konusu olduğunda, Hyundai i20 ve Volkswagen Polo, benzer fiyat aralığında olan ve popülerlik kazanan iki seçenektir. Kararını vermeden önce bu iki otomobilin özelliklerini karşılaştırman faydalı olacaktır.

Tasarım ve Boyutlar:

• Hyundai i20, şık ve sportif hatlarıyla modern bir tasarıma sahiptir.
    • Volkswagen Polo ise daha geleneksel ve zamansız bir görünüme sahiptir.
    • Her iki otomobil de beş kapılı hatchback'tir ve benzer boyuttadır.

Motor ve Performans:

• Hyundai i20, 1,2 litrelik benzinli veya 1,5 litrelik dizel motor seçenekleriyle sunulur.
    • Volkswagen Polo, 1,0 litrelik benzinli, 1,5 litrelik dizel veya 1,0 litrelik doğal gazlı motor seçenekleriyle mevcuttur.
    • Polo'nun doğal gazlı seçeneği, düşük yakıt maliyetleri arayanlar için idealdir.

Özellikler ve Teknoloji:

• Hyundai i20, geniş dokunmatik ekran, Apple CarPlay ve Android Auto desteği gibi özelliklerle donatılmıştır.
    • Volkswagen Polo, daha sınırlı özelliklere sahiptir, ancak adaptif hız sabitleyici ve kör nokta izleme gibi güvenlik teknolojileri sunar.

Yakıt Tüketimi ve Emisyonlar:

• Hyundai i20 ve Volkswagen Polo, benzer yakıt tüketimine ve emisyon değerlerine sahiptir.
    • Dizel motor seçenekleri, benzinli modellere göre daha düşük yakıt tüketimi ve daha düşük emisyonlar sunar.

Fiyat ve Donanım Seviyeleri:

• Hyundai i20, Volkswagen Polo'dan genellikle daha uygun fiyatlıdır.
    • Her iki otomobil de çeşitli donanım seviyeleriyle sunulur.

Sonuç:

Hyundai i20 ve Volkswagen Polo, benzer özellikler sunan iki mükemmel otomobildir. Sonuçta en iyi seçim kişisel tercihlerine ve ihtiyaçlarına bağlıdır.

• Modern bir tasarıma ve daha fazla özellik arayanlar Hyundai i20'yi tercih edebilir.
    • Daha geleneksel bir görünüm ve daha iyi güvenlik teknolojisi arayanlar Volkswagen Polo'dan memnun kalabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu aralar içinde vw geçen başlık açmayın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw polo der geçerim. Karizması kalitesi yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ20 kullanıcısı olarak. İ20 derim
    Beyaz yada vişne çürüğü rendi alın derim
    5yıl garanti var bakımını yaptırdıktan sonra en ufak bir şeyde kapılarını çalarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

İ20 kullanıcısı olarak. İ20 derim
    Beyaz yada vişne çürüğü rendi alın derim
    5yıl garanti var bakımını yaptırdıktan sonra en ufak bir şeyde kapılarını çalarsın
    Test sürüşü yapın.ben i 20 yi beğendim.Tavsiye ederim.
  • Gecen yolda i20 yeni kasa gordum. Kursun rengi gibiydi. Gozume muthis gozuktu. 2.el kayginiz yoksa uzun yillar binerim derseniz i20 bence.

• 62-63.000'lik Polo'yu 56.500'e nasıl veriyorlar hocam özel indiriminiz mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 23 Eylül 2015; 22:11:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel corsa mı vw polo mu?
    geçen yıl açıldı
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    FORD FOCUS mu RENAULT FLUENCE Mİ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

62-63.000'lik Polo'yu 56.500'e nasıl veriyorlar hocam özel indiriminiz mi var?

Manuel 61.000 civarı ama Web sitesinde yazan fiyatlar daima şişirme. Bakkal gibi uğrayip fiyat alanlar için fiyat 61 den falan başlar. Ciddi alıcılara İndirim yapılıyor ben bunu gözlemledim.

İkinci ele koyan insanlarda liste fiyatına bakıyor ''hee benim arabam 61 bin tl benimkide 55 olsun'' düşüncesiyle piyasayı yediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrhon_89

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

62-63.000'lik Polo'yu 56.500'e nasıl veriyorlar hocam özel indiriminiz mi var?

Manuel 61.000 civarı ama Web sitesinde yazan fiyatlar daima şişirme. Bakkal gibi uğrayip fiyat alanlar için fiyat 61 den falan başlar. Ciddi alıcılara İndirim yapılıyor ben bunu gözlemledim.

İkinci ele koyan insanlarda liste fiyatına bakıyor ''hee benim arabam 61 bin tl benimkide 55 olsun'' düşüncesiyle piyasayı yediler.

VW'ye bayadır uğramadım ama 200-300 lira indirim yapmazlardı şimdi yola geldiler herhalde Seat bile 500-600 lira indirim anca yapıyor.

• metallurgy kullanıcısına yanıt
    İkinci el piyasası sıfır fiyatında hocam şu an. 2 bin lira koyup sıfır almak daha makul geliyor.
  • Polo sahibiyim .i20 ilk çıktığında hoş gözüktü gözüme ancak piyasada henüz yer edinememiş ne sorunu olduğu bilmediğim ve geçen feci kotu kasası sebebiyle polo tercihinde buldum . Şuan bakıyorum doğru karar vermişim gine hyundai şirket politikasını sürdürerek çok düşük fiyatlara rent a car filo ve şirketler i20 doldu buda zaten olmayan 2. El piyasanın olmamaya devam edeceği net .
    Ayrıca i20 den başlayan kronik direksiyonun manevra sırasında düşük hızlarda nötr pozisyona gelmemesi .
    Yine kronik bol trim sesi .
    Ayrıca testlerde bahsedilen dizel versiyonlarında ağırlığa bağlı olarak süspansiyonların da çalışma aralığının darligiyla birleşmesi sonucu çukurlarda takır tukur ses yapması ve konforsuzlugu.
    Ayrıca bu ağırlık sebebiyle yakıt tüketimin fazla ve olması performansı olumsuz etkilemesi en önemli eksiler . Artıları ise piyasayı yeni çıktığından yüzünün yeni olması ve iç mekan ferahlığı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Vw polo der geçerim. Karizması kalitesi yeter

olmayan karizması bir çiziğe balar
    edit: bakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 23 Eylül 2015; 22:52:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Vw polo der geçerim. Karizması kalitesi yeter

olmayan karizması bir çiziğe balar

Hyundai plastikten üretilme kalitesiz bir firma. Ama vw öyle mi yaptım mı adam gibi araç yapıyor

trollüyorum hocam aman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: beratgazi

Polo sahibiyim .i20 ilk çıktığında hoş gözüktü gözüme ancak piyasada henüz yer edinememiş ne sorunu olduğu bilmediğim ve geçen feci kotu kasası sebebiyle polo tercihinde buldum . Şuan bakıyorum doğru karar vermişim gine hyundai şirket politikasını sürdürerek çok düşük fiyatlara rent a car filo ve şirketler i20 doldu buda zaten olmayan 2. El piyasanın olmamaya devam edeceği net .
    Ayrıca i20 den başlayan kronik direksiyonun manevra sırasında düşük hızlarda nötr pozisyona gelmemesi .
    Yine kronik bol trim sesi .
    Ayrıca testlerde bahsedilen dizel versiyonlarında ağırlığa bağlı olarak süspansiyonların da çalışma aralığının darligiyla birleşmesi sonucu çukurlarda takır tukur ses yapması ve konforsuzlugu.
    Ayrıca bu ağırlık sebebiyle yakıt tüketimin fazla ve olması performansı olumsuz etkilemesi en önemli eksiler . Artıları ise piyasayı yeni çıktığından yüzünün yeni olması ve iç mekan ferahlığı

Sizin aracın motoru, donanımı nedir ve mahsuru yoksa ne kadara almıştınız hocam?

• _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    1.2 tsi comfort manüel. 43 aralık baya uygundu o zamanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 583534

1.2 tsi comfort manüel. 43 aralık baya uygundu o zamanlar
    hocam 2 aracıda kesin incele donanımlarını karşılaştır farkı kendin gör..

teneke jant hiç donanımsız araca para yatırma derim... i20 eğer cam tavan cc falan dolu ise düşünmem i20 derim..

ki eşim polo kullanıyor 2012 ama her amblemi taşıyan kendini passat cc kullanıyorum sanmasın inan jetta ve polo resmen üvey evlat.. ha diyorsan aynı donanım aynı fiyat tamam o zaman polo al ki sakın otomatik alma 2 markada da biri 4 ileri saçma bi şanzuman öteki malum dsg...
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

hocam 2 aracıda kesin incele donanımlarını karşılaştır farkı kendin gör..

teneke jant hiç donanımsız araca para yatırma derim... i20 eğer cam tavan cc falan dolu ise düşünmem i20 derim..

ki eşim polo kullanıyor 2012 ama her amblemi taşıyan kendini passat cc kullanıyorum sanmasın inan jetta ve polo resmen üvey evlat.. ha diyorsan aynı donanım aynı fiyat tamam o zaman polo al ki sakın otomatik alma 2 markada da biri 4 ileri saçma bi şanzuman öteki malum dsg...

Alıntıları Göster
    Geçen aylarda Hyundai kampanyası çerçevesinde Yeni i20 ve Full i30 CRDI test sürüşü yapmıştım.

Bende 2012 i20 var, beklenti çerçevesinde ben kendi aracımdan dahi memnunken yeni i20 B segmenti olmasına rağmen uçak gibi gelmişti, i30'u söylememe gerek yok zaten.

Bizim millet kulaktan dolma yalan yanlış bilgileri sevdiği ve halkın %90'ı teknik direktör ve otomobil ustası olduğu için Vag grubu müşteri odaksız, insanları enayi yerine koyan bir şirketi el üstünde tutuyorlar...

Tavsiyem burada yazanları oku ama gidip test sürüşü yapıp yakinen incelemeden marka önyargısıyla karar vermeyin.

Zira o göklere çıkardıkları Vag grubunu bugünlerde ABD'den kovacaklar neredeyse...

• quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

Geçen aylarda Hyundai kampanyası çerçevesinde Yeni i20 ve Full i30 CRDI test sürüşü yapmıştım.

Bende 2012 i20 var, beklenti çerçevesinde ben kendi aracımdan dahi memnunken yeni i20 B segmenti olmasına rağmen uçak gibi gelmişti, i30'u söylememe gerek yok zaten.

Bizim millet kulaktan dolma yalan yanlış bilgileri sevdiği ve halkın %90'ı teknik direktör ve otomobil ustası olduğu için Vag grubu müşteri odaksız, insanları enayi yerine koyan bir şirketi el üstünde tutuyorlar...

Tavsiyem burada yazanları oku ama gidip test sürüşü yapıp yakinen incelemeden marka önyargısıyla karar vermeyin.

Zira o göklere çıkardıkları Vag grubunu bugünlerde ABD'den kovacaklar neredeyse...

Alıntıları Göster
    i20 alıcak olursan otomatik alma hocam.

• Surveillance kullanıcısına yanıt
    Vw nin amerikada sadece bir grup motorda yaptığını hyundai daha önce bütün dünyadaki araçların tüketiminde hile yaparak kandırarak yapmıştı . Hatırlatmak istedim .

• quote:

Orijinalden alıntı: 583534

Vw nin amerikada sadece bir grup motorda yaptığını hyundai daha önce bütün dünyadaki araçların tüketiminde hile yaparak kandırarak yapmıştı . Hatırlatmak istedim .
    @beratgazi

Hoş, bana birşey kazandırmadığı için hiçbir markanın fan boyluğunu yapmam ama Vag'çılar kendilerine değil Hyundai, hiçbir markayı rakip görmedikleri için varsa elinizde bu konuda elle tutulur bir haber kaynağı, paylaşırsanız okuyalım biz de öğrenelim...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.