Skoda octavia premium mu passat mi
-
-
Daha yeni kasa olduğu için ,
e TSI 1.0 Yakıt verimliliği yüksek olduğu için'
Fiyatı daha uygun olduğu için,
Ve Octavia'da geniş bir araba olduğu için Octavia.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Octavia inceledim cuma günü. O fiyatları hakedecek bir şeyini göremedim. Balon gibi araba. Tipi de hiç fotolardaki gibi değil. Bagajı ve kullanışlılığı güzel, başka çekici yanı yok. İkisi arasında passat alınır. Civic 1.5 executive plus varken ikisine de bakmazdım. 182hp güç, ful donanım her türlü daha çok memnun eder.
-
quote:
Orijinalden alıntı: commandxOctavia inceledim cuma günü. O fiyatları hakedecek bir şeyini göremedim. Balon gibi araba. Tipi de hiç fotolardaki gibi değil. Bagajı ve kullanışlılığı güzel, başka çekici yanı yok. İkisi arasında passat alınır. Civic 1.5 executive plus varken ikisine de bakmazdım. 182hp güç, ful donanım her türlü daha çok memnun eder.
Baktin senden baska Subaru alacak yok yontem mi degistirdin? VAG grubu konusu alarmi mi var? İlk 3 u hic kacirmiyorsun helal olsun. Fani olsan bu kadar olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Octavia Passat arasında kalan adama cıvıc önerisi geldi :( bu site inanılmaz
-
Civic sanzimani sevmiyorum gucu cok yansitmiyor
Gücü yansıtıyor ama hissiyatı kötü. Olumlu yanları daha fazla. Sağlam, konforlu, ekonomik bir şanzıman.
Passat D segmentinde referans bir modeldir. Bu nedenle yalnızca Türkiye’de değil Avrupa’nın geri kalanında da işlevselliği ve konforuyla da çok tutulan, prestijli bir model.
Foruma yabancı değilseniz ara ara satış rakamları konularında da bu gerçeği görebilirsiniz. Ayrıca değer kaybetmez, tabii değer kaybetmemesi tesadüf değil çünkü verimli motor ve şanzıman kombinasyonları, kaliteli malzeme ve işçilik gibi nedenler bunda etkili.
Octavia henüz yeni, geçmiş jenerasyonları rüştünü ispat etmişti , tabii bi a3 sedan gibi olamaz fakat en azından boyası durduğu yerde dökülen, kaportası yamulan civic veya yalıtım kavramından bi haber corollo gibi de değildir.
Ayrıca 1.0 ve 1.5 litre üniteler arasında 1.5 daha cazip duruyor.
Kararınız ne olursa olsun şimdiden hayırlı olsun.
1.5 tsi passat daha keyifli olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lada niva
Premium ne demek yahu ne alakası var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 6 Şubat 2021; 1:43:39 >
Mercedes s serisi de olur
Henüz 2 gün önce fiyat aldım ve içine oturup inceledim bahsettiğiniz modelleri. Söz konusu boş donanımlı araçları kıyaslıyorsanız passat alın. Dolu araçları kıyaslıyorsanız arada 80-90 bin TL fark var. Mantıklı olan octavia bu durumda. Şunu da söyliyeyim passat kalitesiyle "octavia ile beni kıyaslayamazsın" diyor.
Son olarak acil araç ihtiyacınız yoksa bekleyin bence. Şahsen ben bekliyorum. Bu kadar kur düşüşüne bu fiyatlar kalmaz. Sonradan pişman olmayın.
-
Bu arada 2023 de kasa değiştirecek olması sizi rahatsız etmez ise superb de alabilirsiniz.
-
Segment farkı var. Ben ikisini de tercih etmezdim ama ikisi arasından Passat derim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-007649809
Passat D segmentinde referans bir modeldir. Bu nedenle yalnızca Türkiye’de değil Avrupa’nın geri kalanında da işlevselliği ve konforuyla da çok tutulan, prestijli bir model.
Foruma yabancı değilseniz ara ara satış rakamları konularında da bu gerçeği görebilirsiniz. Ayrıca değer kaybetmez, tabii değer kaybetmemesi tesadüf değil çünkü verimli motor ve şanzıman kombinasyonları, kaliteli malzeme ve işçilik gibi nedenler bunda etkili.
Octavia henüz yeni, geçmiş jenerasyonları rüştünü ispat etmişti , tabii bi a3 sedan gibi olamaz fakat en azından boyası durduğu yerde dökülen, kaportası yamulan civic veya yalıtım kavramından bi haber corollo gibi de değildir.
Ayrıca 1.0 ve 1.5 litre üniteler arasında 1.5 daha cazip duruyor.
Kararınız ne olursa olsun şimdiden hayırlı olsun.Hocam ama inanın siz bu forumda referans değilsiniz .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
paket olarak premium demiştim ama ...
Octavianın Son fiyatı 2021 için 331 bin tl passatı sorucağım bugun
Ben 1.5 passat derdim.
Haklısınız, ona premium paket ismi yazana selam olsun.
BMW M paket 3.18 derler.
Octavia Premium derler.
Insanlarin algısıyla bu kadar dalga geçilmez. Eminim almanyada adam gibi isimlendiriliyordur.
Hayret kimse 308 i önermemis saşırdım doğrusu yine her araç kiyaslama konusunun altına bunlarda arabami ya bir 308 varki vay anam vay allure oldumuda daha iyisini bulamazsin dememiş birileri şaşırtıcı
Konuya donersek passat suspansiyon konforu geometrisi yol tutuşu olarak vasat bir model arabadan anlamayan adam arabasidir Octavia belki yeni platformda birşeyleri değiştirmiş olsada arkadaki torsiyondan dolayi oda efektif bir sürüş kalitesi sunamaz vag her zaman gözleri süsler e digerleri farklimi hayir tabiki reno pejo opel vs vs fakat japonlar mekanik olarak daha ustunler en azindan öyle fakat onlarinda ciddi kalite konfor ergonomi sorunlari var neyse c segmentinde sürüş kalitesi olarak focus 3 onceki nesil Mazda hem passattan konforlu hemde çok daha iyi yol tutan modellerdi ama berbat olan ekonomimiz maliyet ve elektronik oyuncaklar yüzünden bunlarda torsiyona döndüler ne yazikki a3 bile torsiyonla geliyor şaka gibi gerçi mazda her pazarda torsiyonlu modellerini satiyor galiba neyse
Ozetle octavia ve passat arasindaki fark atla deve degildir passat arkada bir tik daha iyi konfor sunar muhtemelen gerisi onemsenmeyecek teferruatlardir gibi geliyor bir kullanalim octavia yi ona göre yorum yaparız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Octavia Passat arasında kalan adama cıvıc önerisi geldi :( bu site inanılmaz |
Baktin senden baska Subaru alacak yok yontem mi degistirdin? VAG grubu konusu alarmi mi var? İlk 3 u hic kacirmiyorsun helal olsun. Fani olsan bu kadar olmaz. |
Civic sanzimani sevmiyorum gucu cok yansitmiyor |
Foruma yabancı değilseniz ara ara satış rakamları konularında da bu gerçeği görebilirsiniz. Ayrıca değer kaybetmez, tabii değer kaybetmemesi tesadüf değil çünkü verimli motor ve şanzıman kombinasyonları, kaliteli malzeme ve işçilik gibi nedenler bunda etkili. Octavia henüz yeni, geçmiş jenerasyonları rüştünü ispat etmişti , tabii bi a3 sedan gibi olamaz fakat en azından boyası durduğu yerde dökülen, kaportası yamulan civic veya yalıtım kavramından bi haber corollo gibi de değildir. Ayrıca 1.0 ve 1.5 litre üniteler arasında 1.5 daha cazip duruyor. Kararınız ne olursa olsun şimdiden hayırlı olsun. |
Benzer içerikler
- ilk yardım çantası hafif kusur mu
- yaz lastiği yağmurda kayar mı
- amasra yol tarifi
- atmosferik arabaya yazılım atılır mı
- apartmana ait otoparka yabancı araç park etmek
- jaecoo nasıl okunur
- mg 2024 fiyat listesi
- kia ev9 menzil
- toyota highlander türkiye fiyatı
- sıfır doblo fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X