Şimdi Ara

Skoda octavia premium mu passat mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba kardesime araba almak istiyoruz araba 3 kisi esi ve cocugu olucak 1.0 skoda octavia mi alalim yoksa 1.5 tsi passat mi ? Yorumlariniz benim icin degerli iyi aksamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Passat D segmentinde referans bir modeldir. Bu nedenle yalnızca Türkiye’de değil Avrupa’nın geri kalanında da işlevselliği ve konforuyla da çok tutulan, prestijli bir model.

Foruma yabancı değilseniz ara ara satış rakamları konularında da bu gerçeği görebilirsiniz. Ayrıca değer kaybetmez, tabii değer kaybetmemesi tesadüf değil çünkü verimli motor ve şanzıman kombinasyonları, kaliteli malzeme ve işçilik gibi nedenler bunda etkili.

Octavia henüz yeni, geçmiş jenerasyonları rüştünü ispat etmişti , tabii bi a3 sedan gibi olamaz fakat en azından boyası durduğu yerde dökülen, kaportası yamulan civic veya yalıtım kavramından bi haber corollo gibi de değildir.

Ayrıca 1.0 ve 1.5 litre üniteler arasında 1.5 daha cazip duruyor.

Kararınız ne olursa olsun şimdiden hayırlı olsun.
  • Daha yeni kasa olduğu için ,
    e TSI 1.0 Yakıt verimliliği yüksek olduğu için'
    Fiyatı daha uygun olduğu için,

Ve Octavia'da geniş bir araba olduğu için Octavia.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Octavia inceledim cuma günü. O fiyatları hakedecek bir şeyini göremedim. Balon gibi araba. Tipi de hiç fotolardaki gibi değil. Bagajı ve kullanışlılığı güzel, başka çekici yanı yok. İkisi arasında passat alınır. Civic 1.5 executive plus varken ikisine de bakmazdım. 182hp güç, ful donanım her türlü daha çok memnun eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Octavia inceledim cuma günü. O fiyatları hakedecek bir şeyini göremedim. Balon gibi araba. Tipi de hiç fotolardaki gibi değil. Bagajı ve kullanışlılığı güzel, başka çekici yanı yok. İkisi arasında passat alınır. Civic 1.5 executive plus varken ikisine de bakmazdım. 182hp güç, ful donanım her türlü daha çok memnun eder.

Baktin senden baska Subaru alacak yok yontem mi degistirdin? VAG grubu konusu alarmi mi var? İlk 3 u hic kacirmiyorsun helal olsun. Fani olsan bu kadar olmaz.

• Octavia Passat arasında kalan adama cıvıc önerisi geldi :( bu site inanılmaz

• commandx C kullanıcısına yanıt

Civic sanzimani sevmiyorum gucu cok yansitmiyor

• Ecylnc kullanıcısına yanıt

Gücü yansıtıyor ama hissiyatı kötü. Olumlu yanları daha fazla. Sağlam, konforlu, ekonomik bir şanzıman.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bmw mi vw passat mı
    9 yıl önce açıldı
    tiguan mı superb mi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Passat D segmentinde referans bir modeldir. Bu nedenle yalnızca Türkiye’de değil Avrupa’nın geri kalanında da işlevselliği ve konforuyla da çok tutulan, prestijli bir model.

Foruma yabancı değilseniz ara ara satış rakamları konularında da bu gerçeği görebilirsiniz. Ayrıca değer kaybetmez, tabii değer kaybetmemesi tesadüf değil çünkü verimli motor ve şanzıman kombinasyonları, kaliteli malzeme ve işçilik gibi nedenler bunda etkili.

Octavia henüz yeni, geçmiş jenerasyonları rüştünü ispat etmişti , tabii bi a3 sedan gibi olamaz fakat en azından boyası durduğu yerde dökülen, kaportası yamulan civic veya yalıtım kavramından bi haber corollo gibi de değildir.

• 1.5 tsi passat daha keyifli olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lada niva

Premium ne demek yahu ne alakası var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 6 Şubat 2021; 1:43:39 >
  • Melikşah_38 M kullanıcısına yanıt

Mercedes s serisi de olur

• Henüz 2 gün önce fiyat aldım ve içine oturup inceledim bahsettiğiniz modelleri. Söz konusu boş donanımlı araçları kıyaslıyorsanız passat alın. Dolu araçları kıyaslıyorsanız arada 80-90 bin TL fark var. Mantıklı olan octavia bu durumda. Şunu da söyliyeyim passat kalitesiyle "octavia ile beni kıyaslayamazsın" diyor.

Son olarak acil araç ihtiyacınız yoksa bekleyin bence. Şahsen ben bekliyorum. Bu kadar kur düşüşüne bu fiyatlar kalmaz. Sonradan pişman olmayın.

• Bu arada 2023 de kasa değiştirecek olması sizi rahatsız etmez ise superb de alabilirsiniz.

• Segment farkı var. Ben ikisini de tercih etmezdim ama ikisi arasından Passat derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007649809

Passat D segmentinde referans bir modeldir. Bu nedenle yalnızca Türkiye’de değil Avrupa’nın geri kalanında da işlevselliği ve konforuyla da çok tutulan, prestijli bir model.

Hocam ama inanın siz bu forumda referans değilsiniz   .

• paket olarak premium demiştim ama ...

• Octavianın Son fiyatı 2021 için 331 bin tl passatı sorucağım bugun

• Ben 1.5 passat derdim.

• Ecylnc kullanıcısına yanıt

Haklısınız, ona premium paket ismi yazana selam olsun.

BMW M paket 3.18 derler.

Octavia Premium derler.

Insanlarin algısıyla bu kadar dalga geçilmez. Eminim almanyada adam gibi isimlendiriliyordur.

• Hayret kimse 308 i önermemis saşırdım doğrusu yine her araç kiyaslama konusunun altına bunlarda arabami ya bir 308 varki vay anam vay allure oldumuda daha iyisini bulamazsin dememiş birileri şaşırtıcı

Konuya donersek passat suspansiyon konforu geometrisi yol tutuşu olarak vasat bir model arabadan anlamayan adam arabasidir Octavia belki yeni platformda birşeyleri değiştirmiş olsada arkadaki torsiyondan dolayi oda efektif bir sürüş kalitesi sunamaz vag her zaman gözleri süsler e digerleri farklimi hayir tabiki reno pejo opel vs vs fakat japonlar mekanik olarak daha ustunler en azindan öyle fakat onlarinda ciddi kalite konfor ergonomi sorunlari var neyse c segmentinde sürüş kalitesi olarak focus 3 onceki nesil Mazda hem passattan konforlu hemde çok daha iyi yol tutan modellerdi ama berbat olan ekonomimiz maliyet ve elektronik oyuncaklar yüzünden bunlarda torsiyona döndüler ne yazikki a3 bile torsiyonla geliyor şaka gibi gerçi mazda her pazarda torsiyonlu modellerini satiyor galiba neyse

Ozetle octavia ve passat arasindaki fark atla deve degildir passat arkada bir tik daha iyi konfor sunar muhtemelen gerisi onemsenmeyecek teferruatlardir gibi geliyor bir kullanalim octavia yi ona göre yorum yaparız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.