skoda octavia premium orta pakettir. ustunde 2 paket daha var, fakat ülkemize gelmedi. premium yani orta paket 1.5 tsi skoda octavia 360 bin. business yani orta paket 1.5 tsi passat 360 bin. 2020 modelleri. Ayni fiyat olduklarini goz onunde bulundurarak esinlikle passat diyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Skoda octavia premium mu passat mi (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Baktin senden baska Subaru alacak yok yontem mi degistirdin? VAG grubu konusu alarmi mi var? İlk 3 u hic kacirmiyorsun helal olsun. Fani olsan bu kadar olmaz.
Alıntıları GösterO kadar doğru bir yorum olmuş ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hayırlı olsun aracınız.
-
teşekkürler.
Hayırlı olsun çok hoş görünüyor. Renk seçimi de 10 numara bu arada, güle güle kullanın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GennosukeeBu arada 2023 de kasa değiştirecek olması sizi rahatsız etmez ise superb de alabilirsiniz.
Superb kovalıyorum bu kasa harika. İyi bir indirimle yarın kasa değişecek olsa bile alırım. Yalıtım passata göre biraz daha zayıf ama arka alan bilhassa muhtesem
Dostum Octavia ile Jetta kıyaslanır, superb ile Passat. Octavia mı Passat mı dersen Passat derim ama octavia mı Jetta mı dersen Octavia derim. -
Mazda hepsinden iyi o ayrı... -
quote:
Orijinalden alıntı: vebo
dun octavia 1.0 premium araci teslim aldim onceki aracim 2019 civic eco elegance ti.
.
henuz cok yeni oldugu için çok fazla yorum yapamam. sorusu olan arkadaşlara elimden geldigince yardimci olmaya çalışırım.oncelikle ufak bir aciklama yapayim.benim 6 yasinda bir oglum var. maalesef rahatsizligindan dolayi raporu var. dolayısıyla otv odemeden 185.000 tl.ye aldim.alacagim aracin 330.800 tl.yi geçmemesi gerekiyordu.secenekler arasinda corolla hybrid, octavia,megane ve focus vardi.peki neden bu araci sectin derseniz. genis ic mekan ve buyuk bagaj en onemli kriterdi. secenekler arasinda en guncel model olmasi da tercih sebeplerinden biriydi.
ilk bakista gozume carpan + ve - ler :
+ lar:
ic mekan gercekten buyuk.
malzeme kalitesi tatminkar.
multimedya ekrani hem dokunmatik hassasiyeti olarak hem de ses kalitesi olarak basarili.
bagaj derya deniz.koltuklar da yatinca araba kamyonete donusuyor.
yol ve lastik sesi olarak civic ten bariz daha iyi.hafif hirilti seklinde motor sesi geliyor.fakat rahatsız edici degil.
led matrix farlar gercekten ovguye deger.
-ler:
arka cam biraz ufak.arka gorus sikintili.yan aynalar buyuk olsaydi biraz faydasi olurdu fakat yan aynalar da ufak.civic bu konuda daha basariliydi.
18" jantlarin da etkisiyle darbe emisi cok iyi degil.araba biraz sert.ozellikle arka suspansiyon torsiyon etkisini hissettiriyor.
standart donanim olarak premium paket olmasina ragmen eksikleri var. diger araclarda standart olan pek cok sey opsiyonel.civic bu konuda cok comertti.
bunlar ilk anda aklima gelenler zamanla ekleme yaparim. sorulariniza cevap vermeye calisirim. sizden de oglum icin dua beklerim.lutfen eksik etmeyin.Evladınızı Allah bağışlasın, Rabb’im şifa versin inşallah. Çok geçmiş olsun hocam.
Arabanızda hayırlı uğurlu olsun, inşallah hep iyi günlerde huzur, sağlık ve mutlulukla kullanmak nasip olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu iyiydi...quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Baktin senden baska Subaru alacak yok yontem mi degistirdin? VAG grubu konusu alarmi mi var? İlk 3 u hic kacirmiyorsun helal olsun. Fani olsan bu kadar olmaz.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Her daim daha güzel günler sizinle olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: vebo
dun octavia 1.0 premium araci teslim aldim onceki aracim 2019 civic eco elegance ti.
.
henuz cok yeni oldugu için çok fazla yorum yapamam. sorusu olan arkadaşlara elimden geldigince yardimci olmaya çalışırım.oncelikle ufak bir aciklama yapayim.benim 6 yasinda bir oglum var. maalesef rahatsizligindan dolayi raporu var. dolayısıyla otv odemeden 185.000 tl.ye aldim.alacagim aracin 330.800 tl.yi geçmemesi gerekiyordu.secenekler arasinda corolla hybrid, octavia,megane ve focus vardi.peki neden bu araci sectin derseniz. genis ic mekan ve buyuk bagaj en onemli kriterdi. secenekler arasinda en guncel model olmasi da tercih sebeplerinden biriydi.
ilk bakista gozume carpan + ve - ler :
+ lar:
ic mekan gercekten buyuk.
malzeme kalitesi tatminkar.
multimedya ekrani hem dokunmatik hassasiyeti olarak hem de ses kalitesi olarak basarili.
bagaj derya deniz.koltuklar da yatinca araba kamyonete donusuyor.
yol ve lastik sesi olarak civic ten bariz daha iyi.hafif hirilti seklinde motor sesi geliyor.fakat rahatsız edici degil.
led matrix farlar gercekten ovguye deger.
-ler:
arka cam biraz ufak.arka gorus sikintili.yan aynalar buyuk olsaydi biraz faydasi olurdu fakat yan aynalar da ufak.civic bu konuda daha basariliydi.
18" jantlarin da etkisiyle darbe emisi cok iyi degil.araba biraz sert.ozellikle arka suspansiyon torsiyon etkisini hissettiriyor.
standart donanim olarak premium paket olmasina ragmen eksikleri var. diger araclarda standart olan pek cok sey opsiyonel.civic bu konuda cok comertti.
bunlar ilk anda aklima gelenler zamanla ekleme yaparim. sorulariniza cevap vermeye calisirim. sizden de oglum icin dua beklerim.lutfen eksik etmeyin.hayirli olsun araciniz. premium paket orta paket aslinda. ustunde 2 paket daha var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X