İPHONE 15 pro max apple servis anlaşmazlo
10 aylık cihazım aşırı ısındığından dolayı servise gittim sadece pilden kaynaklı olduğu düşünüyordum yapılan testler sonucunda hem pil hemde kablosuzda sorun olduğu söylendi bende cihazın değişimini istedim böyle bişey yapamıyorum ekran ve kamera hariç bütün parçaları değiştireceklerini söylediler kabul etmedim nasıl bir yol ilerlemem gerekiyor cihaz değişimi için ?
İpad pro 3 ios 17.4.1 güncellemesinden sonra açılmıyor
Herkese merhaba ipad pro 3 cihazım otdan her güncelleme yaptıktan sonra çöküyordu dün akşam gelen güncellemeyi otomatik yüklemiş ve yine yazılımı çökmüş ipsw sitesinden yazılımı yüklemek istediğimde cihaz sürekli güvenli modda takılıyor ne fabrika ayarında döndürüyor nede güncellene yapıyor nasıl düzeltebilirim acaba ?
Türk telekomdan geçiş hakkında bilgi
türk telekom sözleşmem 2 aralıkta bitiyor ceza ödememem için ne zaman geçmem lazım ve türk telekom sabit telefonu +50 tl zorunlu kullandırıyor turknete geçişte sadece interneti taşısam hat aktifleştikten sonra sabit telefonı kapatsam sorun yaşarmıyım sabit telefonda sözleşmem yok
Vodafone Ses sorunu Sakın geçmeyin
Bodrum/Gündoğan ikamet ediyorum ve burda Vodafone kullanmak tam bir eziyet ses karşı tarafa gitmiyor hızlar gece 1 den sonra mobilden girebilcek seviyeye geliyor baz istasyonları yetersiz uzun yolda rezalet bu operatöre geçmeyin redli limitsiz tarifesini kullanıyorum evdeki 5 hattımı da değiştireceğim lütfen burda yazılanlara inanın ve vodafonea geçmeyin sürekli ses sorunundan tutun yoğunluk olduğu bölgelerde hiç hizmet vermemesi gibi ceoya kaç sefer mail attım ekip geldi ve sonuç yok rezil bir operatör tam sinyal hali süreki sinyalin oynaması da cabası ….
Altyapısı olmayan yere internet önerisi
Bodrum gündoğanda. Yaşıyorum. Suberbox bütçemi açıyor redbox kullanıyorum tam bir çile altyapımız yok çanak internet önerisi olan varmı daha önce hiç kullanmadım
Iphone 12 apple store servis rezilligi
Merhabalar yaklasik 14 gun once pil degisini yaptirdim apple store da garantim bittigi icin ucretli degistirdim cihazim 2 gun once kapandi ve boot loopa girip sarj almiyor bugun apple store gittim ve durumu anlattim. Durumun benden kaynakli olmadigi soyledi ama kendilerinden kaynakli oldugunu da soylemedi bana 12 bin tl verirsem cihaz değişimi degil cihazin tamir edilicegi soylendi saka gibi sorunun neden oldugun sordugumda ise anakartin omurunu tamamladigi yonde idi 14 aralik 2020 de alinan cihazin darbe kirik islem olmamasina ragmen nasil bir sekilde omru tamamlandigi soylenebilir pil degisimine kadar cihazimda en ufak bir sorun yoktu …. Ne yapmaliyim appela göre 2 senede anakartın bozulması normalmiş ………
Güncel olarak D segment favoriniz kim ?
Bütün araçların en dolu paketi olmak şartıyla kalitesi,piyasa değeri koruması,servisi yürütme ücreti,kasası,motoru olarak hangi aracı daha beğeniyorsunuz ?
Şahsen C yi almak istedim hiçbir bayi vermedi ve g20 lci shadow aldım
Audi a4 Tdi/Tfsi 204/265
BMW 320 g20 Lci 170/Yazlımla 280 hp ye kadar
Mercedes C w206 204 hp
volvo s60 252 hp
Passat 150/200
superb Tsi/Tdi 150/200
Herkese merhaba 2. Araç önerisi veya tavsiye istiyorum sizden aktif olarak sürekli kullandığım megane 4 joy comfort + tesla ekran opsiyonlu aracım var ama yakıt olarak şehir içi çok memnun kalmadım daha 7800 km de haftada 1-2 kez küçükyalı sarıyer geri kalan günler ise küçükyalı ataşehir arası yoğun trafikte gidiyorum kredi çekip aracın modelini yükseltmeyi düşünüyorum 800 bin tl civarına 2019 model 116d 25-30 bin km arası aracı düşünüyorum kronik sorunu varımdır ? bilgilendirirseniz sevinirim temiz bir araç arıyorum diğer seçenekler ise 308 allure,mokka elegance (meslek indirimim var ) bulabilirsem golf life bu 4 araç arasında gidip geliyorum trim sesi çok önemli iyi akşamlar dilerim
ARAC LASTIK ONERISI ? Kislik ve yazlik
Öncellikle herkese merhabalar megane 4 aracım için kışlık lastik önerisi istiyorum istanbul içi ve sarıyer kilyos taraflarına geçme durumum oluyor 205 55 16 öneriniz nedir ?
2. olarakta toyota corolla hybrid yazlık lastikleri bitmiş durumda 2019 yılında aldığımız lastikler 47 binde bitmiş heryeri çatlamış. Durumda daha çok yazın bodrumda kullanılmakta 225 45 17 önerilerinizi bekliyorum teşşekürler
Passat 1.5 TSİ yakıt testim İstanbul
Merhaba aracım 1.5 tsi passat daha önce 1.6 tdi kullanıyordum dizel artık güçsüz geldiği için bu motora geçtim öncellikle araç çok atik dizele göre yakıtı da benzinli bir arabaya göre makul seviyede 79 km lik testim bostancı-sarıyer gidiş dönüş diğeride günlük işe giderken kullandığım ortalama araç çok yoğun trafikte 11-12 litreyi görüyor sakin kullanımda ise 8.5-9 lt arasında şehir içinde dolaşıyor uzun yolda ise 5-6 lt arası bir tüketime sahip aracım 15 bin km de salo günü ilk bakımına götüreceğim fakat aracımda yağ eksilttiğine dair uyarı var servise sorucağım bu problemi motoru açıkcası çok beğendim aracı alıcaklara yardımcı olur inşallah
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 538
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 166.118 (Bu ay: 10.834)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 211 (Bu hafta: 5)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası