Arkadaslar merhaba şubat ayında araç almayı düşünüyorum günümüzün fiyatlarıyla c200 4 matic digital light Burnmaster+19 inch jant 3879 fiyat aldım diğer aldığım fiyat ise 4 Gran coupe siyah içi tacora red adaptif süspansiyon + değişken spor direksiyon+mavi kaliper 3974 fiyat aldım sizce hangi aracı tercih etmeliyim iyi akşamlar dilerim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
W206 Vs 4GC
-
-
1.6 motor arabaya 4 milyon vermezdim. A5 yeni geldi ona bakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
w206 mı diğeri mi sorusunda cevap her zaman diğeri olmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_BUTZ -- 16 Aralık 2024; 9:35:44 > -
w206 bukadar sorunlu mu …
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nedeni de yazsaydınız bari millet de öğrenseydi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk modeller yazılım olarak sorunluydu, ses siteminden gelen garip sesler falan vardı her gelen araca bir çok tsb işlemi yapılıyordu ama çözülmüştür bir çok şey herhalde 2024-25 modellerde artık.
W206'nın sorunu şu, göründüğü kadar kaliteli bir otomobil değil. yakın bile değil. ama bunun bize gelen araçlara özgü olduğu ile ilgili ciddi şüphelerim var.
G20-22 gibi araçlar normal, gördüğü gibi premium otomobiller. ne eksik ne fazla, G20 gayet iyi bir araç. makyajlı modelin full tiggo spec yatay ekranlı karaktersiz iç dizaynı bence felaket kötü ve sistem karmaşık, kullanışsız ama bu kişisel bir yorum. 4 grancoupe iyi bir araç. motoru vasat, o da bir türkiye gerçeği, aracın sorunu değil.
-
Forumda çok yazıldığı için tekrara düşmiyim dedim ama kısaca belirteyim
- w205'e göre ciddi şekilde kalite sorunu var,
bitmeyen trim sesleri, bazı yerlerde şaşırtıcı şekilde düşen malzeme kalitesi ve işçilik kusurları.
kendi yorumlarımı bırakayım, 2024 model w206'ya binen arkadaşımın lafını yazayım, "benim hanımın 10 yıllık micra'sında bu kadar trim sesi yok"
-yazılım sorunları var,
geçen gün markete gittim, çıkışta araç çalışmadı ve ekranda bütün hatalar sırayla yanıp sönüyordu, yol yardımını aradım, mercedes'in çözümü ise "arabadan uzaklaşıp 15 dakika sonra tekrar gelin düzelir". Şaka gibi ama maalesef çözüm bu (ve işe yaradı), yazılımla düzelecek dediler, görecez bakalım
Bazen vites boştan d'ye geçmiyor, arkamda korna kıyamet, kapat aç düzeliyor
android auto bazen çalışıyor bazen çalışmıyor vs vs
-ciddi yalıtım sorunları var,
w205'ten buna bindim, camları kontrol ettim açık kaldı heralde diye, yalıtım superb veya max passat ayarında, daha iyi değil,
hele gaza yüklenince motor kucağınızda gibi, yine bi arkadaşımın yorumu "keşke motor bağırdı kadar da gitse"
-araç çok alçak her yerde altı sürtüyor, tümsek ve çukurlardan kaçmaktan bıktım
-motor güya 229 beygir (204+25) ama ancak 160-170 beygir gibi gidiyor, gaza yüklenince şanzıman bazen inanılmaz derecede tepiyor, birşey oldu arabaya sanıyorsun
hiç mi iyi yanı yok derseniz, araç gerçekten yakışıklı ve 4 çeker kötü çalışmıyor, ekranlar ve ergonomisi güzel
-
-berbat malzeme kalitesi
-sıfır olmasına rağmen trim sesi
-kötü yalıtım
-kağıt üzeri verilerden çok uzak performans
+lüks görünüm. Özellikle siyah rengi.
4gc en yakın arkadaşımda var 2 yıl oldu alalı sürekli biniyoruz. Eski 4gc de tecrübem var.
+iyi yalıtım
+iyi malzeme kalitesi
+ çok şık bir görünüm
+ iyi yol tutuş
-zayıf performans alt devir çok ölü
-yüksek tüketim
Neredeyse 4 milyon bütçeniz var. A6 45tfsi bir bakın derim geliyor mu belki kampanya vardır belki siz biraz çıkarsınız. Bu araçlar a6 nın yanında oyuncak kalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 16 Aralık 2024; 16:53:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef denedim ama bütçeyi zorlamayı a5 aslında istiyordum 700 bu fiyatların üstüne çok bence …
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X