Şimdi Ara

1 Milyon bandında araç tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 milyonluk bir bütçem var, 100-150k yukarı oynayabilir. Bu fiyat bandında araç bakıyorum.

Şu anki aracım 2016 atmosferik manuel astra (ağır hasarlı) Bunu satıp üzerine ekleyeceğim.

Genel olarak beklentim;

- mutlaka sedan olmalı,

- konfor

- mümkün mertebe sorunsuzluk

- bir de uzun yolda ağır vasıta sollarken ya da rampalarda üzmesin yeter :)

Aklımda olan 2 model var; Focus 3,5 ve civic fc5. Her ikisinin de tasarımı çok hoşuma gidiyor.

Focus'un inanılmaz fazla motor seçeneği var, çok hakim olmadığım için kafam karışıyor. Fakat dizel almak kesinlikle istemiyorum.

Civic'in de fabrikasyon lpg avantajı var. Fakat birçok yerde çok hantal olduğundan ve 10.000km'de bir bakımı olmasından şikayet edilmiş.

Yukarıda saydığım araçları (varsa) deneyimlemiş olan, yorum ve görüşlerini duymak isterim. Yeni modellere de açığım

Şimdiden teşekkürler

• focus 3.5 dizel otomatik kullandım aralarında, tavsiye ederim. aynı kasa başka motor seçenekleri çok mantıklı değil, benzinli olursa şanzımanı kuru tip çift kavrama oluyor, ve problemli.

focus 3.5 bakıyorsan 1.5 tdci powershift konfigürasyonu iyidir. civic hiç kullanmadım.

• Tüm isteklerinizi bütçeniz ölçüsünde karşılayan en iyi araç Hybrid Corolla olacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.