Şimdi Ara

1 Milyon Civarında Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstatlarım, geçen haftalarda yeni bir şehre atamam çıktı. Birkaç ay içerisinde yerleşeceğim. Bulunacağım ilçe de toplu taşıma imkanı çok kısıtlı. Benim ise araçlar hakkında en ufak bir bilgim olmadığı gibi hayatımda hiç araba kullanmadım.

Bilgim olmadığı için ikinci el araç almaktan da çekiniyorum. 1 Milyon Civarında yakıtı az, fiyat performans araç tavsiyesi verebilir misiniz?

Arkadaşım Ford puma Manuel 95hp tavsiye etti ama sizlere danışmak istedim.

• ++++++
  • C3 Shine 1.2 Otm  

• memursun sanırım. türkiye'de tayininin çıkabileceği her şehirde servisi olan sadece iki marka var; reno ve fiat. söylediğin rakama da bildiğim kadarıyla egea ve clio oluyor ancak. biraz zorlarsan duster da alabilirsin gibi duruyor. duster her yere gidecek bir araba ve çok tutuluyor. arkadaşların diğer tavsiye ettiği markalarda her şehirde servis bulamazsın. ford ve benim aracım vw de çok yaygın ama onların bile her şehirde servisi yok maalesef.

• Manuel arabaya bu paraları vermeyin derim 2023-24 model clioları 900 civarında alabilirsiniz
    Yada performans yakıt problem değil derseniz i20 de olabilir
  • 1.4 tsi manuel golf 7
  • 1.0 tsi polo
  • Konu sahibi arkadaş az yakan fiyat performans aracı demiş arabalardan anlamıyorum demiş, millet kronik olarak yağ yakan Volkswagen Golf ve polodaki TSI motorlu arabaları önermiş ,
    Yine aynı şekilde kronik sorunlu Peugeot nun 308 indeki triger kayışı koparan buji kıran 1.2 puretech önermişler

Hocam sen bunlara bakma o paralara güzel bir 1.6 LPG'li otomatik Toyota Corolla al geç , ekonomik ,sorunsuz ,masrafsız,konforlu ,2. Eli de süper zaten, tam memur arabası zaten , boşa kumar oynama buradaki sanayinin müdavimlerinin lafına bakarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.