Merhaba, yakın zamanda 2 milyon TL civarına (+100 bin çıkabilirim) bir araç almayı düşünüyorum. SUV olmasını istemiyorum arabaya tek (maks 2 kişi) bineceğim. Golf almak istemiyorum bu paraya onu önden belirteyim. BMW G20'lere bakıyorum fakat bu fiyata 2019 üstü yeni kasa temiz düşürmem zor gözüküyor. Ayrıca 1.4 A5, A200 Sedan, 2019 CLA200 bakıyorum fakat emin olamadım. Öneriniz var mıdır? |
2 Milyon Civarı Bütçe İçin Araç Önerisi

-
-
0 civic düşünülebilir 182 beygir güzel giden keyifli ve sorunsuz araç.
cla200 güzel araç gerçekten ama 2600lere çıkmak lazım temizleri için.
cla'ya para yetmiyorsa a200 amg alınabilir oldukça temiz.
Orjinal araç isterseniz mini clubman untold edition alabilirsiniz, piyasadaki en özel arçalardan.
Sıfır gibi 118i alabilirsiniz bence çok güzel araç.
Yine 2.18i gran coupe alabilirsiniz sedan olarak.
Cupra Leon alınıyor ama bmw varken ben seat almazdım.
508 gt 225hp alabilirsiniz, o paraya güzel şeyler sunan d sedan
Arteonlar var ama yine modeli düşük artık.
Büyük sedan istiyorsanız octavia, superb, passat da oluyor ama iki ikişi için çok da gerekli değil bence.
Söyle bakınca clubman, 1.18i, 2.18i ve 508gt bence en çekici seçenekler. Tabi modeli düşürüp km arttırdıkça 3, 4 serisi, a4 45 tfsi gibi seçenekler çıkar ama 2 milyon para verip 60-70-80bin km araç almazdım bu devirde ben. Hele ki bmw ise. Öyle bir niyetiniz varsa mercedes almak daha akıllıca olur misal e250cgi sedan ya da e250 amg coupe gibi. Bu listenin içinden geçecek kalitede araçlar ama haliyle model düşük km fazla oluyor o klalibre araçlarda bu bütçe ile.
-
Bütçenizi 700 bin tl daha arttırabilirseniz A3 sedan öneririm
Örnek ilan
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ragip-auto-dan-audi-a3-s-line-rs-koltuk-navigasyon-1232327885/detay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X