Şimdi Ara

Bütçe 2 Milyon TL - Yatırım Amaçlı Araç Tavsiyeleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yatırım amaçlı araç almayı planlıyorum.

Tek amacım değerlenecek araçlar bulmak. Türü, büyüklüğü vs. benim için önemli değil. Hatta araç harici farklı önerileriniz varsa harika olur :)

Maksadım elimdeki nakti enflasyona karşı korumak.

2 milyonu 4'e 3'e bölmek bir çok araç almak mümkün veya tek veya 2 araç alarak bu süreci tamamlamak mümkün.

Sıfır ve ikinciel olarak marka/model/paket/ şu fiyattan alınırsa kazançlı olur gibi detaylar/yorumlar ile önerileriniz olursa sevinirim. Benim gibi sektörü, piyasayı bilmeyen birçok kişi bu başlıktan faydalanabilir.

Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KukL@ -- 15 Haziran 2023; 14:16:9 >

• SUV araçlar revaçta . Yerinde olsam SUV bir araç alırdım . Ayrıca ithal araçlar çok daha fazla değerleniyor ve mercedes , Audi gibi premium araçlar daha çok üstüne koyuyor. O yuzden 3 kriterin olsun .
    -suv bir araç
    -ithal bir araç
    -öncelikli premium marka
  • ben araç değil arsa alırdım, çeşitli bölgelerden bir iki tane alırdım ve en az 5 sene beklerdim

• 2m araç değerlenmesini istesen premium markalara yonelmen lazım onda da hiç binmesen sigorta bakım vs derdi var çok mantıklı gelmedi ama illaki alıcam derseniz mercedes online satıstan glb kovalayın
  • a200
  • Mercedes EQB: Şuan %10 dilimde olduğu için fiyatı 1.5 milyon ancak kurlar ve fiyatlar yükseldiği zaman üst ötv dilimine geçip 2 milyon olacaktır. Elektrikli lüks bir suv.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.