Selamlar, iyi forumlar. Başlıktaki gibi 1.25 milyon TL'ye kadar alınabilecek sıfır km araç tavsiyesi rica ediyorum ama aslında bütçem 700.000 TL. Kayınvalidem %90 engelli ve bu aracı onu diyalize rahatça götürüp getirebilelim diye alıyoruz. ÖTV indirimiyle 1.25 milyon TL'lik araçlar 700'e düşüyor. Otomobil bilgim gerçekten yok, bu yüzden deneyimlerinize ihtiyacım var. Aradığım özellikler şunlar: -Güvenli ve sağlam olsun (bu paraya ne kadar olabilirse) -Otomatik vites olmalı -Çok yakmasın -Sedan olmasın -Uzun ömürlü ve dert tasa yaratmasın (kronik sorunları olmayan) -Motoru bir nebze kuvvetli olsun (kimi araçların yokuş çıkarken zorlandığını duyuyorum en azından bu olmasın yani) -Yedek parça, bakım vb. konularda çok pahalı olmasın. Kendimce biraz bakındım ve hyundai i20, hyundai bayon, mg zs, opel corsa, toyota yaris, reno clio, vw t-cross gibi modeller çıkardım. bunlar yukarıdaki kriterlere uyuyor mu emin değilim. şu linkteki listede alınabilecek birçok arabayı gösteriyor: https://www.salihlisektorgazetesi.com/engelli-arac-fiyatlari Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lindemann -- 22 Mayıs 2024; 12:31:0 > |
Bildirim