725K ya kadar otomatik araba
merhaba, 2 yıldır bindiğim ilk arabam olan hyundai i20 1.4 crdi jump arabamdan artık otomatik arabaya geçmek istiyorum. üzerine max 75K ekleyip alabileceğim mümkünce hb kasa araba tavsiyeniz ne olurdu. mümkünse az km yüksek model. aklımdakiler 2016-2017 model fabia ve ibizalar.
Otomatik araç tavsiyesi
|
Çorlu’dan İstanbul’a işe gelip gitmek?
|
Bir evin 5 farklı satılık ilanı
Merhaba,
Konu doğru yerde mi tam emin olamadım yanlış yerde ise yöneticilerden ricam doğru yere taşıyabilir misiniz.
Malum sarı sitede bugün öylesine dolaşırken bir tane evin 5 farklı kişi tarafından ilana verildiğini ve ilan arasında o kadar bilgi farklılıkları olduğunu gördüm ki sessiz kalmadan geçemedim. Evin m2 değerini geçtim banyo sayısı ve evin bulunduğu kat, bulunduğu binadaki kat sayısı ve binanın yaşı gibi özellikler 5 farklı kişi tarafından farklı farklı yazılmış. Bir tanesi evin sahibi diğer 4 ü emlakçı fakat bu kadar farklılıklar olmamalı, kim kimi dolandırıyor belli değil. İnsanların vakitlerini çalmaktan, ahlaksızlıktan başka bir şey değil.
Manuel 2017 i20 satıp otomatik 2020 clio almak
|
İstanbuldan Aksaray güzergahı hakkında
|
HGS Hakkında
Merhaba, 20 eylülde İstanbul Anadolu yakasından aracımı satın aldım, Avrupa yakasına getirdim 1. Köprüden geçtim. 22 eylülde de PTT'den HGS başvurusu yaptım 62,5 TL ödedim, 50 tl içine yüklendi, sonra otomatik 300 TL daha yüklendi ilk yükleme olarak ve o gün akşam çorluya gittim E80 den. Bugün de geldim. Fakat aşağıdaki ekran görüntüsünden de görüldüğü üzere gelirken Çorlu’dan girişimi görmemiş gibi gösteriyor, 18,5 TL yazıyor fakat bakiyeden çekmemiş.
Bir de arabayı aldığım günün köprü parasını çekmedi hala. Bakiye olunca otomatik çeker diye bekliyordum.
Aşağıdaki durum ve köprü parasıyla ilgili bilgisi olan var mı.
Dacia Sandero 0.9 tce otomatik alınır mı
|
150 bine kadar araç tavsiyesi
|
|
Meslek: Muhasebeci
Telefonu bilgisayarından hızlı olan adam |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.351
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 81.304 (Bu ay: 1.809)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 841 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic