< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Çorlu’dan İstanbul’a işe gelip gitmek?
-
-
Ben olsam milletin lafıyla iş yapmazdım, artık anne baba lafıyla hareket edecek değil evli barklı insanlar.Zaten kendiniz bir aile kurmuşsunuz kendi kararlarınızı eşinizle konuşup kimsenin etkisinde kalmadan ortak bir şekilde verin.Ben evli olsam bırak kayın valideyi kendi öz annem bile benim evimin içine karışamaz, yönlendiremez.Bana oraya git buraya gel şunu yap vs. diyemez.Ancak ben istiyorsam yaparım onu.Sen de kendin hür iradenle gitmek istiyorsan git, kayın validen istedi diye gitme.Fakat evli insanlar aileleriyle birlikte bu kadar yakın oldukları zaman genelde mutsuz oluyorlar, depremden kaçıyoruz derken evdeki huzurunuzdan da olabilirsiniz.
-
ben çorludan istanbula sık sık gidip geliyorum tamam yakın sayılabilecek bir mesafe ama sürekli de olacak bir mevzu değil bir zaman sonra yorucu oluyor
-
Eğer bu şirkette emekli olabilecekse direkt çorluya taşınsın daha mantıklı. Emeklilik garantisi var mı ? Sendika mevcut mu ? Yoksa hiç uğraşma velakin git gel yol masrafı, gaz parası derken masrafli oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her insan içgüveysi olamaz ben kaldıramam şahsen. kayınbaba evinde oturup antrikot yiyeceğime kirada oturur makarna yerim. ileride birgün eşinle tartışırsan kayınbaban veya kaynanan ulan benim evimde oturuyorsun tarzı bir cümle kurarsa yerin dibine geçersin
Ekonomik şartlar belli ne yapabilir ? Kimse kimseye hayrına kira öder gibi ev sahibi olma yolu acmaz, para vermez. Adam ne yapabilir ?
Ben olsam iş yerine yakın olmayi tercih ederim. Sendika mevcutsa ve emeklilik garantisi sunuyorsa ona göre hayat planımı yaparım. Gurur onur falan hikaye hersey maddiyat hayatta ayagını yorganına göre uzatacaksın
gururun onurun bir önemi yoksa kestir tro ol paraya para demezsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X