Bildirim
İstanbuldan Kocaeli(umut tepe)'ye nasıl gidebilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü, 3 Mobil
Giriş
-
Servisle gidebilirsin fakat İstanbul'dan değmez,yurtta veya apartta kalmak daha mantklı. -
bölümünüz nedir hocam? -
Kartaldan Hat 200 e binersin öğrenci 4.5 izmitte inip umuttepe otobüsüne binersin biraz sıkıntılı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölümüm işletme ikinci öğretim -
Hocam naptın sen ya 4 vesair benim için kartala gitmemde dahil çok sıkıntılıymış servis bakıyım ben en iyisi :/ -
Efe tur falan var İstanbula gidip geliyor 20 tl ye falan devamlı olarak kocaeline gidip geleceksen çok sıkıntı çekersin yolda geçireceğin zaman ve yol parasını hesaba katarsak ev tutman daha mantıklı -
arkadaşlar servisle konustum 550 tl istiyorlar maltepeden kampüse götürmek için ev önünden alıyor. diğer arkadaşlara duyurulur. -
550 verilir bence,yurtta veya apartta kalsan aylik kalma,yeme,icme masrafin 550'den cok daha fazla olur,Anadolu yakasinda Kartal,Maltepe,Pendik gibi yerlerde oturanlar icin servis mantikli(ilk mesajimda apartta,yurtta kalmak daha ideal desemde)quote:
Orijinalden alıntı: Flakel
arkadaşlar servisle konustum 550 tl istiyorlar maltepeden kampüse götürmek için ev önünden alıyor. diğer arkadaşlara duyurulur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 8 Eylül 2018; 21:28:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
herkesi evinin önünden alıyorlarmı veya istedikleri yerden?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X