Bildirim
Beşyol dan Metrobüs ile İstanbul Foruma nasıl gidebilirim Arkadaşlar ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Metrobüs/şirinevler- şirinevler metro/ kartaltepe(istanbulforum) -
quote:
Orijinalden alıntı: EfsaneKaşif
Metrobüs/şirinevler- şirinevler metro/ kartaltepe(istanbulforum)
+ 1 -
MEtrobüsten Zeytinburnunda in 2 adım yürüyüver, aksi takdirde metrodan da yürüyeceksin gereksiz. Ya da Ömür'de in taksi al o da olmadı bakırköye gelen bi otobüse bin floryadan burdan minibüse geçersin tam kapısında inersin. -
bayrampaşa maltepe in minibüsle 10 dkda forumdasn -
zeytinburnundan yürümek mi daha yakın yoksa kartaltepeden mi ? pek bilmiyorum istanbulu 1 aydır fln buradayım :D -
Kartaltepe'den daha uzak; forum kartaltepe olmuyor zaten, alakasız hatta. Osmaniye tarafına düşüyor.
Bu arada marmara foruma mı gitcen istanbul foruma mı? Bakırköy mü Bayrampaşa mı? -
Ya arkadaşlar adamın kafasını karıştırmayın. İstanbul Forum diyor. Motro durağı var. Metrobüsle in ş.evlerde metroya aktarma yap önünde in. -
Bayrampaşa forum istanbula gitceksen metrobüsle şirinevler metroya aktarma yap, direk forum durağı var metroda. Bakırköy marmara foruma gitceksen yukarıda dediğim gibi yapacaksın. -
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
Kartaltepe'den daha uzak; forum kartaltepe olmuyor zaten, alakasız hatta. Osmaniye tarafına düşüyor.
Bu arada marmara foruma mı gitcen istanbul foruma mı? Bakırköy mü Bayrampaşa mı?
İstanbul Forum sitesinde aksaraya metrosunu fln gösteriyor aksaraya gidip oradan mı gitsem mecidiköy de incem sanırım buradan metroya aksaraya oradan da istanbul foruma çok uzatmış olurum sanki ?
-
Mecidiyeköy metrosuyla bu metro farklı hatlar, hiç karıştırma Bayrampaşa foruma gideceksen şirinevlerde inip o metro hattına bin.
-
yazdıklarınızı gördüm şimdi söyle yapıyorum deilmi ?
Metrobüs ile Şirinevler oradan metro ile Kartaltepe ? forum istanbul -
quote:
Orijinalden alıntı: bmurat07
yazdıklarınızı gördüm şimdi söyle yapıyorum deilmi ?
Metrobüs ile Şirinevler oradan metro ile Kartaltepe ? forum istanbul
Aynen öyle. -
quote:
Orijinalden alıntı: bmurat07
quote:
Bu arada marmara foruma mı gitcen istanbul foruma mı? Bakırköy mü Bayrampaşa mı?
İstanbul Forum sitesinde aksaraya metrosunu fln gösteriyor aksaraya gidip oradan mı gitsem mecidiköy de incem sanırım buradan metroya aksaraya oradan da istanbul foruma çok uzatmış olurum sanki ?
Seni öldürürler aksaraya gidersen Olum metrobüsten ya zeytinburnunda in ya merterde in ya da şirinevlerde in metroya bin paralel burada metrobüsle metro sonra aksaray tarafına doğru bineceksin metronun kocatepe forum istanbul durağında ineceksin
-
teşekkürler arkadaşlar -
Yukarıda kartaltepe yazıldığında kafa karışmış benim pardon bu arada, Bakırköy'ün bi mahallesi kartaltepe aynı zamanda Marmara Forum'la, Forum İstanbul'u karıştırdım ben, sorun benden kaynaklı başta doğru yazılmış zaten
Kartaltepe-Kocatepe(forum) diye geçer durak metroda -
quote:
Yukarıda kartaltepe yazıldığında kafa karışmış benim pardon bu arada, Bakırköy'ün bi mahallesi kartaltepe aynı zamandaMarmara Forum'la, Forum İstanbul'u karıştırdım ben, sorun benden kaynaklı başta doğru yazılmış zaten
Kartaltepe-Kocatepe(forum) diye geçer durak metroda
önemli değil :) teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X