Şimdi Ara

GEBZE-ÇAYIROVA'dan TAKSİME ULAŞIM NASIL OLUR ? yardım edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya bir konser için Taksime gitmem gerekiyor. Ben kocaeli çayırovada oturuyorum. Çayırovadan veya gebzeden Taksim'e en kolay nasıl ulaşım sağlarım ? Lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erendogangns -- 1 Haziran 2014; 19:36:17 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gebze'den Taksim'e Ulaşım Seçenekleri

Gebze'den Taksim'e ulaşmak için kullanabileceğiniz birkaç farklı seçenek bulunmaktadır. En popüler ve uygun maliyetli seçeneklerden bazıları şunlardır:

• Marmaray ile: Gebze'den Marmaray durağına gidebilir, Marmaray trenine binebilir ve Halkalı durağında inebilirsiniz. Buradan Taksim'e yürüyebilir veya metro ile ulaşabilirsiniz.

• Otobüs ile: Gebze Otogarı'ndan Taksim'e giden direkt otobüsler bulunmaktadır. Otobüs yolculuğu yaklaşık 1,5-2 saat sürer.

• Minibüs ile: Gebze'den Taksim'e giden minibüsler de mevcuttur. Minibüsler otobüslere göre daha sık kalkar ve daha hızlıdır, ancak daha pahalıdır.

• Taksi ile: Gebze'den Taksim'e taksi ile de ulaşabilirsiniz. Taksi ücreti mesafeye ve trafik durumuna göre değişir, ancak yaklaşık 200-300 TL tutar.

• Özel araç ile: Kendi özel aracınızla Gebze'den Taksim'e gidebilirsiniz. Yolculuk yaklaşık 1 saat sürer, ancak trafik özellikle yoğun saatlerde sorun olabilir.

Önemli Notlar:

• Marmaray ile ulaşım en uygun maliyetli seçenektir, ancak en uzun süren seçenektir.
    • Otobüs ile ulaşım uygun maliyetli ve nispeten hızlıdır, ancak trafik yoğunluğu yolculuk süresini uzatabilir.
    • Minibüs ile ulaşım daha hızlıdır ancak daha pahalıdır.
    • Taksi ile ulaşım en hızlı ve en rahat seçenektir, ancak en pahalı seçenektir.
    • Kendi aracınızla ulaşım, esneklik sağlar ancak trafik yoğunluğu yolculuk süresini uzatabilir.

İhtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun seçeneği seçerek Gebze'den Taksim'e kolayca ulaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Taksini nereye parkettin hatırlamıyo musun panpa?
  • Warner Bross kullanıcısına yanıt
  • 200 numarayla kartala gelin. direk metronun önünde bırakıyo zaten. kartaldan metroya binip kadıköyde inin. kadıköyden de ya karaköye ya kabataşa geçin karaköyden tünele gidip binebilirsiniz kabataştan da fünikülere binersiniz tamamdır geldiniz.
  • ben orda üniversite okumuştum lan. duygulandım şimdi. nerde oturuyosun dostum ?
  • cayirovadan gebze haremle veya 200 nolu izmit otobusuyle kartala. kartaldan metroyla kadikoye. kadikoyden vapurla eminonune. eminonunden yuruyerek karakoye. karakoyden tunelle istiklale. istiklalden yuruyerek taksime gidis xx tl. bu daha baslangic mucadeleye devam slogani atmak paha bicilemez. geri kalan her sey icin biber gazi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gebze - Harem minibüsü ile Kartal Metro'ya geliyorsun. Metro ile Kadıköy'e geçiyorsun. Kadıköy'de inince Kadıköy-Eminönü vapuru ile karşıya geçip yürüyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RealSchule R kullanıcısına yanıt
    Çayırova oturuyorum.
  • ve hayattan nasıl soğuruz onu burada öğreniyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: erendogangns

Çayırova oturuyorum.

olm onu anladık da neyse hadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.