Şimdi Ara

Acnelyse kullananlar var mı arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yüzüm yağlı malum sivilceyi falan tetikliyor sivilce ve lekeler vardı bu kremi önerdiler bugün aldım kullananlar nasıl sonuçlarla karşılaştı bide akşam nasıl süreyim yoğunluğu nasıl ayarlıyım bıde sürdükten sonra ne kadar süre yüzümde kalacak teşekkürler şimdiden.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Acnelyse Krem Kullananların Deneyimleri

Acnelyse krem, akne tedavisinde kullanılan popüler bir topikal ilaçtır. Aktif bileşeni tretinoindir, ciltteki hücre döngüsünü hızlandırarak akne oluşumunu azaltmaya yardımcı olur.

Acnelyse krem kullananların yorumlarını incelediğimizde, ilacın etkililiği ve yan etkileri konusunda çeşitli deneyimler olduğu görülmektedir.

Acnelyse Krem Yorumları

• Olumlu Yorumlar:
      • Bazı kullanıcılar, Acnelyse kremin aknelerini önemli ölçüde azalttığını bildirmişlerdir.
      • İlacın cilt tonunu eşitlemeye ve cilt dokusunu iyileştirmeye yardımcı olduğunu ifade etmişlerdir.
    • Olumsuz Yorumlar:
      • Bazı kullanıcılar, Acnelyse kremin ilk kullanımında ciltte kızarıklık, kuruluk ve soyulma gibi yan etkilere neden olduğunu bildirmişlerdir.
      • Bu yan etkilerin genellikle geçici olduğu ve zamanla azaldığı belirtilmiştir.

Acnelyse Krem Kullananlar Nelere Dikkat Etmeli?

Acnelyse krem kullanmadan önce doktoruna danışman ve ilaçla ilgili tüm talimatlara uyman önemlidir. İlacın doğru şekilde uygulanması ve yan etkilerin en aza indirilmesi için aşağıdaki hususlara dikkat etmelisin:

• Acnelyse krem, etkilenen bölgeye günde bir kez yatmadan önce ince bir tabaka halinde sürülmelidir.
    • Kremi uyguladıktan sonra ellerini iyice yıkamalısın.
    • Acnelyse kremi gözlerle veya ağızla temas ettirmekten kaçınmalısın.
    • İlacı düzenli olarak kullanman önemlidir, ancak cildinde aşırı tahriş veya kızarıklık gözlemlersen kullanmayı bırakmalı ve doktoruna danışmalısın.

Genel olarak, Acnelyse krem akne tedavisinde etkili bir ilaç olabilir, ancak yan etkilerin farkında olmak ve ilacı doğru şekilde kullanmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet o kremi geceleri sür iz yada sivilce üzerine. Kremin yoğunluğu normal ve sarı renk de.
    Sür Devamli Çabuk etki etsin. Akşam sür
    Sabah yika suratını hiç bir şey olmaz.
    Düzenli olarak sür sakin güneşe çıkma iz kalır. Çıkma zorunda kalırsan gölgeler de yürü. Soyulması cildde kızarıklık yanma kaşıntı olursa normaldir.
    Yüzünü sıcak suyla filan yıkama, soğuk suyla iyi gelir. Ha bunun yanında ben sana birde nemlendirici krem öneriyorum cildde ki kızarıklık yanma kaşıntı geçsin diye. Hamaten al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrs.Samanik kullanıcısına yanıt
    hocam hametan olmazsa olmaz mı yani fazla da kimyasal kullanmak istemiyorum açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrs.Samanik

Evet o kremi geceleri sür iz yada sivilce üzerine. Kremin yoğunluğu normal ve sarı renk de.
    Sür Devamli Çabuk etki etsin. Akşam sür
    Sabah yika suratını hiç bir şey olmaz.
    Düzenli olarak sür sakin güneşe çıkma iz kalır. Çıkma zorunda kalırsan gölgeler de yürü. Soyulması cildde kızarıklık yanma kaşıntı olursa normaldir.
    Yüzünü sıcak suyla filan yıkama, soğuk suyla iyi gelir. Ha bunun yanında ben sana birde nemlendirici krem öneriyorum cildde ki kızarıklık yanma kaşıntı geçsin diye. Hamaten al

bide her akşam sürmeli miyim yoksa ara vermeli miyim? bide sabaha kadar mı kalacak bu yüzümde
  • aşırı derecede deriyi soyuyor haberin olsun.
  • Doktora danışmadan sakın kullanmayın sivilceden daha ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
  • oartikuniversital O kullanıcısına yanıt
    Hametan istersen kullanma
    Deriyi yenileyen kizarikligini yanmayı gideren bir tıbbi krem zaten cilt yenileyici..
    Ama cildini soyar gerer kurutur acnelyse
    O yüzden sana hamaten sür ilerleyen günlerde dedim. Özelikle de banyodan çıktından sonra.. Benim ki sadece bir öneri ben bu kremi 3 senedir aralıklı olarak kullanıyorum. Kendimce böyle bir yol geliştirdim. Sana kalmış ama emin ol ihtiyaç duyacaksın ileriki günlerde

Ayrıca şunu da diyeyim ben 1 hafta kullanıyordum hamaten sürüp cildimi dinlendirip sonra tekrar kullanıyordum. Çünkü 10 gün kullansan aralıksız cildini yakar kızartır dayanamazsın.
    O yüzden hametanla destekliyordum. Aralıklı kullanmanı tavsiye ederim. Sen de kullandıkça bu dediklerimi daha iyi anlayacaksın..

Kremi her akşam sür derin soyulana kadar iyice iz belirsiz olana kadar kullan sivilce de iyice sönsün. Sonra bırak cilt 3-4 gün dinlensin yenilesin kendini baktın iz azalmış sonra tekrar kullanmaya başla kaybolana kadar sür soyulsun. İz geçince de bırakırsın. Kalan kızarık yanma içinde hamaten sür. Eğer dayinirim bir şey olmaz dersen sürme. Senin tercihin kardeş. Bir şey filan soracak olursan pm atabilirsin

• Cildinde sabaha kadar duracak evet. Sadece akşamları sür zaten cilt hemen
    1-2 saat içinde emiyor yani normal bir krem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrs.Samanik -- 6 Ağustos 2016; 17:41:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.