Şimdi Ara

Arkadaşlar AİRBNB ile tatil yapan oldu mu ? Güvenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Önümüzde ki hafta ege de 5-6 gün tatil yapacağım . AİRBNB diye bi site var kullanan oldu mu ?

Ev kiralıyalım dedik. Günlük 100 tl den başlıyor. https://www.airbnb.com.tr/s/Marmaris--Turkey/homes?tab_id=home_tab&refinement_paths%5B%5D=%2Fhomes&checkin=2020-09-14&checkout=2020-09-19&flexible_date_search_filter_type=3&source=structured_search_input_header&search_type=filter_change&adults=2&place_id=ChIJIxWW8b-9vxQRvrLu0Q5zjt8&price_max=420

Airbnb kulanan varsa bilgi veririse sevinirim.

Formda , Tatil kısmında ki konuda biraz açıklama yapılmış. link: https://forum.donanimhaber.com/airbnb-seyahat-konaklama-yeni-uyelige-194-tl-indirim--133907899

Karar veremedik. Direk googleye apart yazıp iletişime geçip de mi gitsek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalyel -- 9 Eylül 2020; 11:42:6 >

• Referanslarına bakabilirsin.Güvenilir ve para zaten sisteme yatıyor.

Benim kaldığım yerler hep referansı çok olan yerlerdi sorun yaşamadım şimdiye kadar hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 9 Eylül 2020; 11:43:55 >
  • pbub bilgime göre çok sex oluyor hocam sevgiliniz varsa şüphelenebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de korkmuştum ilk seferinde ama gayet sorunsuz yapmıştım tatilimi. Ödemeyi direkt yaptım. Gitmeden bir gün önce ev sahibine yazdım geleceğim saati. O da buluşma yerini söyledi. Evin önüne gittim sahibi oradaydı anahtarı verdi evin içini gösterdi. Tatil boyunca bir daha görmedim ve sorun da olmadı, son gün de anahtarı bırakıp gittik.

en önemlisini söyleyeyim; doğru semt seçimi. Bilmediğin bir yerden alıyorsan gidip de kötü veya tehlikeli bir ilçeden almamaya çalış.

• Güvenilir. Orta ve doğu avrupa da kullandım. Hiç sorun yaşamadım. Ancak şöyle bir şey var mesela 3 gün önceden rez yaptırdın parayı çekiyor uygulama son gün adam iptal etti diyelim paran 5 gün sonra yatıyo. Yani o anda fazla paran yoksa mağdur olma gibi bir durumun var ama airbnb ye mail atarsan param yok mağdurum gibisinden sağlam bir indirim kuponu ile telafi ediyolar. Bizzat 80-90 euroluk bir indirim kuponu almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Referanslarına bakabilirsin.Güvenilir ve para zaten sisteme yatıyor.

Benim kaldığım yerler hep referansı çok olan yerlerdi sorun yaşamadım şimdiye kadar hiç.

Teşekkürler ( değerlendirme) yazan yere bakacağım sanırım değil mi hocam ? O kısımda yorumlar var evle ilgili.

• 1 kişi olarak tuttuktan sonra +1 gelince sıkıntı oluyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

pbub bilgime göre çok sex oluyor hocam sevgiliniz varsa şüphelenebilir

Bu konuyu anlayamadım arkadaş.

Sevgilim var. Onunla gideceğiz. Sakıncalı bi durum mu olur ?

• Hocam kişinin daha önce aldığı yorumlara bak ayrıca rezervasyon öncesi iletişime geç hem müsaitliği ve aklına takılanı sor hemde indirim (pazarlık) yapmasını sağla.

Benim yöntemim:

Bende apart veya 2-3 yıldız otelleri tercih ediyorum google haritaları açıyorum orada çıkar yerlerin yorumlarını konumlarını ve fotoğraflarını görmüş oluyorum. Araya tatilbudur tarzı aracı sokmadan pazarlığımı yapıp gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarali87 -- 9 Eylül 2020; 12:44:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarali87

Hocam kişinin daha önce aldığı yorumlara bak ayrıca rezervasyon öncesi iletişime geç hem müsaitliği ve aklına takılanı sor hemde indirim (pazarlık) yapmasını sağla.

Benim yöntemim:

Bende apart veya 2-3 yıldız otelleri tercih ediyorum google haritaları açıyorum orada çıkar yerlerin yorumlarını konumlarını ve fotoğraflarını görmüş oluyorum. Araya tatilbudur tarzı aracı sokmadan pazarlığımı yapıp gidiyorum.

Mesajlaşma kısmından pazarlık yapılabiliyor mu hocam ?

Bu güzel bi olay. İndirim yaptırabilirsek daha ucuza mal edeibiliyor olmamız harika.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdalyel

Bu konuyu anlayamadım arkadaş.

Sevgilim var. Onunla gideceğiz. Sakıncalı bi durum mu olur ?

Alıntıları Göster

Ha ozaman birşey olmaz tek gidiceksin sandım

• Birde filtrelerden en fazla 210 tl ye kadar olan yerleri filtreledim.

Siz olsanız bunlardan hangisini tercih ederdiniz ?

LİNK: https://www.airbnb.com.tr/s/Marmaris--Turkey/homes?adults=2&tab_id=home_tab&refinement_paths%5B%5D=%2Fhomes&price_max=213&search_type=filter_change&place_id=ChIJIxWW8b-9vxQRvrLu0Q5zjt8

• Yukarda ki seçenekler yada farklı seçenekler hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar. Bu gün rezervasyon yaptıratım diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdalyel

Airbnb yi bu yıl kullandım . Gayet memnun kaldım . Gönderdiğiniz 6 farklı evinde puanları güzel. Mesaj yolla öncelikle . Size güzel cevaplar veriyorsa . Onu tercih et.

120 lik olan denize uzak. 150 yada 186 olanı seçerdim ben .

Bence siz mesaj yollayın . Gelen cevaplara göre karar verin.

• Türkiye de çok dolandırılan var dikkatli ol derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hipersonic

Türkiye de çok dolandırılan var dikkatli ol derim.

Bir arkadaşım 4 senedir Airbnb ile tatile gidiyor çok da memnun .

Ben ilkkez bu yıl denedim hiç sorun yaşamadım . Hoş ülkemizde dolandırıcı çoğaldı . Haklısınız . Fakat puanı çok olan ve yorumları fazla olan yerler tercih edilirse hiç bir problem çıkmaz gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanerenn

Bir arkadaşım 4 senedir Airbnb ile tatile gidiyor çok da memnun .

Ben ilkkez bu yıl denedim hiç sorun yaşamadım . Hoş ülkemizde dolandırıcı çoğaldı . Haklısınız . Fakat puanı çok olan ve yorumları fazla olan yerler tercih edilirse hiç bir problem çıkmaz gibi geldi bana.

Alıntıları Göster
    İşim gereği dolandırıcılık olaylari ile muhatap oluyorum. Sarı site yada ltgo gibi düşünebilirsin. Paranın olduğu her platformda var bu adamlar. O yüzden dediğiniz gibi dikkatli olmakta fayda var. Airbnb de de var. Adam kaporasini ödemiş , ailesi ile mutlu mesut tatile gidiyor , mutluluğu kiraladığı yerin önüne gelince son buluyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Hipersonic

İşim gereği dolandırıcılık olaylari ile muhatap oluyorum. Sarı site yada ltgo gibi düşünebilirsin. Paranın olduğu her platformda var bu adamlar. O yüzden dediğiniz gibi dikkatli olmakta fayda var. Airbnb de de var. Adam kaporasini ödemiş , ailesi ile mutlu mesut tatile gidiyor , mutluluğu kiraladığı yerin önüne gelince son buluyor :(

Alıntıları Göster

Çok haklısınız.

Avukatmısınız arkadaş. Böyle bir olayda iban no ya para airbnb aracılığı ile gittiği için. Sonuçta rezillik olsada , bu dolabdırıcılar (sarı site , letgo gibi ) bulunabiliyor mu ?

• Teşekkürler arkadaşlar ( hipersonic, hasaneren) .

Bi kaç yere yazdım ve güzel cevaplar aldım .

Birde referansla üye olununca indirim oluyormuş. Onu da kaullanacağım . Airbnb formunda öyle yazıyor. https://forum.donanimhaber.com/airbnb-seyahat-konaklama-yeni-uyelige-194-tl-indirim--133907899

Formda yazan arkadaşın linki buymuş : https://www.airbnb.com.tr/c/barborosg4?currency=TRY&s=39&unique_share_id=0A49C2CF-FD9C-4D90-9CBF-8D714EBA513D&user_id=202946031&ref_device_id=1ba9bbeea6d2223c4d98f877a53095a003e2b849&_branch_match_id=832594997898023622

Buna tıklayıp sonrasında yeni üyelik açmam gerekiyor değil mi arkadaşlar ?

Bakalım umarım güzel bir tatil olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalyel -- 11 Eylül 2020; 10:0:39 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.