Şimdi Ara

İnterrail yapan yapmak isteyen yapan tanıdığı olan var mı ? YARDIMIN LAZIM DH!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu yaz arkadaşla interrail yapmayı planlıyoruz fakat çok bilgisiziz ve danışabileceğim bi yakın arkadaşım da yok interraile gitmiş. Hep kulaktan dolma bilgiler var o yuzden son carem olarak DH a güvendim
    elimizde şu an
    -1 temmuz a alınmış amsterdam ucak bileti var amsterdam dan baslayacagız
    -interrail bileti almadık 30 gun sınırsız onerirmisinz yoksa kafamıza estigi yerden alıp mı dolaşalım ?
    -önceden hostellere rezervasyon yapmalımıyız yapmak gerekirse hangi siteye guvenebiliriz ? Yoksa gittgmz yerde kendimiz bulabilrmiyiz?

ve onerebileceginiz dikkat etmemiz gereken yada mutlaka gormelisiniz dediginiz yerler var mı? Hadi DH göster kendini

• UPPP
  • Vizeleri filan aldınızmı?Ucak biletini hangi havayolundan birde sorması ayıp kaça aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi International -- 13 Mayıs 2011; 0:25:21 >
  • bu konu benim içinde önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: International

Vizeleri filan aldınızmı?Ucak biletini hangi havayolundan birde sorması ayıp kaça aldınız?

Benim alman vatandaşlığım arkadaşında yeşil pasaportu var vize sorun degil
    biletide pegasustan aldık vergi dahil 170 lira
  • Hostels.com arkadasindan daha guvenilirdir :) gidecegin yerde aninda yer bulman sorun olabilir. Hosteller cok dengesiz bazen bakarsin bombos bazen yer yok. Tamamen senin sansin. Bence rezervasyon yaptir yuzde 10unu aliyorlar rezervede heralde cok koymaz :)
  • 1 hafta red light district te takıl sonra geri dön
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-ticaret yapan var mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • interrail benim bildiğim trenle yapılmıyormu, sen uçak bileti falan interfly diye geçiyordu o sanırsam.
    öncelikle pasaport olması lazım, sonra schengen vizesi çıkartıyorsun 25 yaş altı için, 20 gün sınırsız bilet yetiyormuş diye biliyorum, otele gitmeden rezervasyonu yaptır internetten ondada bişeymi ne soruyorlarmış özellikle italya, sonra o oteli iptal ettirebiliyorsun.
    bizde bi ara yapacaktık ama hem paramızın olmayışı hem gitçek adam hemde zaman bulamıyınca kaldı, bu sene imkanım olsada gitsem keşke
  • Çok uzaklara gitmesek, sadece bir balkan turu yapsak bulgaristan,romanya,makedonya,bosna,arnavutluk gibi bir haftalıkHerşey içinde bilet vs. toplam kaç lira tutar acaba ?
  • Bende düşünüyorum bu yaz 170tl ye baya ucaza almisiniz, toplamda kaç tl harcamayı düşünüyorsunuz.

Extradan findlandyadan baslaniyormu, ben findlanya-sweden-İngiltere-Fransa-İspanya-İtalya-Avustralya-Almanya -hollanda-eve dönüş

Veya Türkiye'den deniz yolu ile
    Yunanistan-İtalya-İsvicre-avusturalya-İspanya-fransa-Almanya-Hollanda-İngiltere-Danimarka-norwec-isvec-findlandya eve donus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Bende düşünüyorum bu yaz 170tl ye baya ucaza almisiniz, toplamda kaç tl harcamayı düşünüyorsunuz.

Extradan findlandyadan baslaniyormu, ben findlanya-sweden-İngiltere-Fransa-İspanya-İtalya-Avustralya-Almanya -hollanda-eve dönüş

Yunanistan-İtalya-İsvicre-avusturalya-İspanya-fransa-Almanya-Hollanda-İngiltere-Danimarka-norwec-isvec-findlandya eve donus

Avustralya çok uzun olacak herhalde sizin interrail
    Birde acaba ne ara kurdular avustralyaya demiryolunu ?
  • 30 gun interrail yapmayı dusunuyorsanız o interrail biletin parası her turlu katbekat çıkıyor rahat olun o konuda tren biletleri gayet pahalı avrupada yalnız dikkat etmeniz gereken şey o bileti aldıkdan sonra her trene ucretsiz binemiyorsunuz bazıları rezervasyon ucreti istiyor 3 5 euro bir şey, yataklı trenler 10 euro civarın falan ek para istiyorlar, birde bazı hızlı trenlerden ek para alınıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Bende düşünüyorum bu yaz 170tl ye baya ucaza almisiniz, toplamda kaç tl harcamayı düşünüyorsunuz.

Avustralya çok uzun olacak herhalde sizin interrail
    Birde acaba ne ara kurdular avustralyaya demiryolunu ?

• Beyler bişe soracam.Diyelimki bileti aldık.Rotamızda batı avrupa ülkeleri almanya,fransa,ispanya vs.Burdan oraya ucakla gittik diyelim,sonrasında gittigimiz ülkenin trenlerini kullanmaya başlıyoruz sanırsam? Birde bu interrail bileti ülke içindeki şehirler arası trenlerde geçerlimi? Ayrıca Türkiyeden o ülkeye illaki ucaklamı gitmek zorundayız?Aldıgımız bileti rotamıza başlayacagımız ülkeye giden tren için kullanabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: International

Beyler bişe soracam.Diyelimki bileti aldık.Rotamızda batı avrupa ülkeleri almanya,fransa,ispanya vs.Burdan oraya ucakla gittik diyelim,sonrasında gittigimiz ülkenin trenlerini kullanmaya başlıyoruz sanırsam? Birde bu interrail bileti ülke içindeki şehirler arası trenlerde geçerlimi? Ayrıca Türkiyeden o ülkeye illaki ucaklamı gitmek zorundayız?Aldıgımız bileti rotamıza başlayacagımız ülkeye giden tren için kullanabilirmiyiz?

İnterrail bileti heryerde gecerli fakat 2. sınıf trenlerde gecerli yani sehir ici sehirler arası hatta ulkeler arası kullanabiliyorsun bileti.
    İllaki ucaga binme zorunlulugu yok istersen yunanistandan basla trenle faka biz o yolu cekmek istemedgmzden direk avrupanın göbeğinden ucak bileti aldık

• Cebince bence interrail bileti olsun. Nedeni de Avrupa'da trenler pahalı. Cebindeki biletle genellikle bedava, bazen de çok cuzi bir miktar ödeyerek yolculuk yapıcaksın. Özellikle fazla yer gezecekseniz bilet alın derim.

Rezervasyon da yaptırmanızı öneririm açıkcası. Şehire inince o yorgunlukla, sırtta çantayla hostel aramak çoz zor oluyor. Ucuzunu yada istediğinizi bulamıyorsunuz. Yorgunluktan hemen çöküyorsunuz bulduğunuza. Bi de zaman kaybı oluyor tabi. Bu yaz interrail yapan biri olarak tecrübeyle sabittir. Hele bir de gecenin bi saati şehre girerseniz vay halinize :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zdbrg

Cebince bence interrail bileti olsun. Nedeni de Avrupa'da trenler pahalı. Cebindeki biletle genellikle bedava, bazen de çok cuzi bir miktar ödeyerek yolculuk yapıcaksın. Özellikle fazla yer gezecekseniz bilet alın derim.

Rezervasyon da yaptırmanızı öneririm açıkcası. Şehire inince o yorgunlukla, sırtta çantayla hostel aramak çoz zor oluyor. Ucuzunu yada istediğinizi bulamıyorsunuz. Yorgunluktan hemen çöküyorsunuz bulduğunuza. Bi de zaman kaybı oluyor tabi. Bu yaz interrail yapan biri olarak tecrübeyle sabittir. Hele bir de gecenin bi saati şehre girerseniz vay halinize :)

Siz rezervasyon yaptırmışmıydınız yaptırdıysanız site adı verebilirmisiniz ?
  • Güncel
  • www.hostelworld.com
    bir bak derim

quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

quote:

Orijinalden alıntı: zdbrg

Cebince bence interrail bileti olsun. Nedeni de Avrupa'da trenler pahalı. Cebindeki biletle genellikle bedava, bazen de çok cuzi bir miktar ödeyerek yolculuk yapıcaksın. Özellikle fazla yer gezecekseniz bilet alın derim.

Siz rezervasyon yaptırmışmıydınız yaptırdıysanız site adı verebilirmisiniz ?

• bende düşünüyorum böyle birşey
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.