Şimdi Ara

PAZARCILIK YAPAN VAR MI? (ACİL YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
8.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU YAZ BOŞ DURMAK İSTEMİYORUM , KUZENİMLE BİRLİKTE PAZARDA TEZGAH AÇMA FİKRİ KAFAMIZA YATTI DAHA ÖNCE PAZARLIK YAPAN TECRÜBELİ KİŞİLERİN YORUMLARINI ALMAK İSTİYORUM.ZÜCCACİYE VEYA GIDA DÜŞÜNMÜYORUM YANLIZCA GİYİM SATACAĞIM VE PAZARDA TELEFON KABI GİDERMİ,SATILIR MI?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pazarda Kıyafet Satmak: Acil Yardım

Pazarda kıyafet satmak, özellikle de {pazarda kıyafet satmak istiyorum} diyorsan, bazı faydalar sunabilir: düşük başlangıç ??maliyetleri, esnek çalışma saatleri ve kendi işinin sahibi olma fırsatı. Ancak, başarılı olmak için bilmen gereken bazı önemli hususlar vardır.

Konum: Bir yer seçerken, hedef kitlenin yoğun olarak bulunduğu ve rekabetin az olduğu alanları {pazarda kıyafet satmak} için düşünmelisin. Pazar yerinin görünürlüğü ve erişilebilirliği de kritik önem taşır.

Ürün Seçimi: Mevcut trendleri ve hedef kitlenin ihtiyaçlarını araştır. {pazarda tişört satmak} istiyorsan, farklı renk ve desenlerde çeşitli bedenlerde seçenekler sunmalısın. Ürünlerin kaliteli ve rekabetçi fiyatlı olduğundan emin ol.

Tedarik: Güvenilir tedarikçiler bulmak çok önemlidir. Toptancılarla anlaşabilir veya kendi ürünlerini üretebilirsin. Tedarik zincirini doğru bir şekilde yönetmek, stokların zamanında yenilenmesini ve müşteri memnuniyetini sağlayacaktır.

Müşteri Hizmetleri: Müşteri hizmetleri, pazarda kıyafet satarken çok önemlidir. Müşterilere karşı nazik ve yardımsever olmalı, soruları cevaplamalı ve sorunları çözmelisin. Mükemmel müşteri hizmetleri, müşteri sadakatini ve tekrar eden işleri artıracaktır.

Pazarlama: Hedef kitlenize ulaşmak için etkili pazarlama stratejileri uygulamalısın. Sosyal medyayı kullanabilir, el ilanları dağıtabilir veya yerel etkinliklere katılabilirsin. Pazarlama çabalarını, potansiyel müşterilerin seni fark etmesine yardımcı olacak şekilde hedeflemelisin.

Pazarda kıyafet satmak, zorlukları olsa da ödüllendirici bir deneyim olabilir. Bu ipuçlarını takip ederek, işini büyütebilir ve başarılı bir pazar esnafı olabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • @FIRAT_G_
  • Daha once PAZARLIK yapan tanimiyorum ama pazarcilik yapan var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

@FIRAT_G_

He yer de,her daim seni görüyorum. Her konuya mutlaka girmek zorunluluğu var gibi sanki.

Fikirlere Kurşun işlemez
  • Ben değil annem yapıyor evet annem yapıyorama kıyafet işi zordur diye toka satıyor ve gerçekten görüldüğü kadar kolay bir meslek değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibet41

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

@FIRAT_G_

He yer de,her daim seni görüyorum. Her konuya mutlaka girmek zorunluluğu var gibi sanki.

Fikirlere Kurşun işlemez

pazarcılık yapmış bir arkadaşı konuya çağırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinekSiklet

Ben değil annem yapıyor evet annem yapıyorama kıyafet işi zordur diye toka satıyor ve gerçekten görüldüğü kadar kolay bir meslek değil

nasıl peki getirisi ? kar nasıl pazarda yorulmaya değicek şekildemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Ben değil annem yapıyor evet annem yapıyorama kıyafet işi zordur diye toka satıyor ve gerçekten görüldüğü kadar kolay bir meslek değil

nasıl peki getirisi ? kar nasıl pazarda yorulmaya değicek şekildemi?

Değişiyor dostum mesela geçen bayramda 1 hafta boyunda 600-700 tl lik satış yaptık bende yardım ettim ama şu aralar 200-300 arası satış oluyormuş gaz parası yer parası felan derken 50 100 arası getirisi var günlük şuan.

• Bayram öncesi çalıştığım yer nedeniyle kadıköyde pazara sürülüyorumÇok sıkıntılı iş moruk sabahtan akşama kadar bağırıyosun ve bazen karışık malların içinde beden bulmamı isteyen adamların ağzına ağzına vurasım geliyor. Onun dışında piyasayı bilmen lazım nerenin pazarında hangi mal gidiyor.Bizimkiler genelde parti malı alıyor bayram öncesi 5 liradan tişört sattığımız oluyor en son 800 adet tişört sattım cebimde 4000 tl vardı.Malı kaça aldılar bilmiyorum fakat bana düşen pay 100 tlydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArmyElite

Bayram öncesi çalıştığım yer nedeniyle kadıköyde pazara sürülüyorumÇok sıkıntılı iş moruk sabahtan akşama kadar bağırıyosun ve bazen karışık malların içinde beden bulmamı isteyen adamların ağzına ağzına vurasım geliyor. Onun dışında piyasayı bilmen lazım nerenin pazarında hangi mal gidiyor.Bizimkiler genelde parti malı alıyor bayram öncesi 5 liradan tişört sattığımız oluyor en son 800 adet tişört sattım cebimde 4000 tl vardı.Malı kaça aldılar bilmiyorum fakat bana düşen pay 100 tlydi

bende parti mal alcam moruk zaten dediğin gibi olsa işlerim 4000 in 2bini kar olsa mükemmel olur bir haftada temiz para.

• Kardeşim telefon kılıfı olayını bir araştır derim. Tahtakale'ye git tüm telefon piyasası orada döner. Dilersen sana elimdeki numaraları da veririm, gitmeden evvel açar konuşursun olayla ilgili önbilgi alırsın. Ancak nerede satacağını iyi tespit edersen çok iyi kârlar elde edersin..

• quote:

quote:

Bayram öncesi çalıştığım yer nedeniyle kadıköyde pazara sürülüyorumÇok sıkıntılı iş moruk sabahtan akşama kadar bağırıyosun ve bazen karışık malların içinde beden bulmamı isteyen adamların ağzına ağzına vurasım geliyor. Onun dışında piyasayı bilmen lazım nerenin pazarında hangi mal gidiyor.Bizimkiler genelde parti malı alıyor bayram öncesi 5 liradan tişört sattığımız oluyor en son 800 adet tişört sattım cebimde 4000 tl vardı.Malı kaça aldılar bilmiyorum fakat bana düşen pay 100 tlydi

bende parti mal alcam moruk zaten dediğin gibi olsa işlerim 4000 in 2bini kar olsa mükemmel olur bir haftada temiz para.

O işler öyle olmuyor işte hocam öyle olsa millet niye asgari ücrete çalışsıninşallah dilediğin gibi olur ama gerçekten çok zor iş Allah kolaylık versin

• quote:

Orijinalden alıntı: paardon

Kardeşim telefon kılıfı olayını bir araştır derim. Tahtakale'ye git tüm telefon piyasası orada döner. Dilersen sana elimdeki numaraları da veririm, gitmeden evvel açar konuşursun olayla ilgili önbilgi alırsın. Ancak nerede satacağını iyi tespit edersen çok iyi kârlar elde edersin..

doğubank,tahtakale,sirkeci piyasasına hakimim kardeşim sağolasın yine de,çok teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

O işler öyle olmuyor işte hocam öyle olsa millet niye asgari ücrete çalışsıninşallah dilediğin gibi olur ama gerçekten çok zor iş Allah kolaylık versin

kısmet kardeşim bakıcaz,deniycez artık boş durmaktan iyidir

• Kardes sağlam sermaye lazım tezgah için kiralama ve belediye harçları vs bi sürü masrafı var seyyar acarsan zaten döverler seni pazarcılar izmirdeysen yardımcı olmaya çalışayım

• quote:

Orijinalden alıntı: A-S-M

Kardes sağlam sermaye lazım tezgah için kiralama ve belediye harçları vs bi sürü masrafı var seyyar acarsan zaten döverler seni pazarcılar izmirdeysen yardımcı olmaya çalışayım

yok kardeşim istanbul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZontakExtra

pm at istedigini cevaplayayim

hocam en büyük zorluğu nedir? bide en az yüzde kaç kar yapıyosun bi pazarda?
  • Karlito Yalaréz kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin hacı o zaman ama ihtiyacın yoksa çok zorlama derim pazar tamamen şans işi bi de yazın şehirde insan kalmaz yazlık yerlerde tezgah bak derim yazlık kasabalara felan gece pazarı açarsan iyi para kaldırırsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.