Şimdi Ara

PAZARCILIK YAPAN VAR MI? (ACİL YARDIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
8.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: A-S-M

Kolay gelsin hacı o zaman ama ihtiyacın yoksa çok zorlama derim pazar tamamen şans işi bi de yazın şehirde insan kalmaz yazlık yerlerde tezgah bak derim yazlık kasabalara felan gece pazarı açarsan iyi para kaldırırsın

istanbula yakın yalova,tekirdağ,çanakkale gibi illerin yazlık ilçelerine gitmeyi düşünüyorum pazar için hazirandan sonra işe yarar gibime geliyo.
  • Karlito Yalaréz kullanıcısına yanıt
    İyi olur bi de bulabilirsen bi teyze bul gözleme yaptır gözleme sat para babası olursun yeminle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İyi olur bi de bulabilirsen bi teyze bul gözleme yaptır gözleme sat para babası olursun yeminle

o iş nasıl oluyo kardeş gıda satmak için şartlar neler pazarda?
    Valla bildiğim kadarıyla bi şartı yok ama sen bi araştır yanlış bilgi vermiyim sana

• Mafyası falan olur o işlerin genelde hocam dikkat et.
  • quote:

Valla bildiğim kadarıyla bi şartı yok ama sen bi araştır yanlış bilgi vermiyim sana

kesin bi şartı vardır onun kardeş ya neyse pazara ilk hafta tezgah kurduğumda gider gıda satanlardan bilgi alırım.
    Hayırlı olsun kardeşim hayırlı işler şimdiden

• quote:

Hayırlı olsun kardeşim hayırlı işler şimdiden

eyvallah birader sağolasın.
  • 1 seneye yaklaşık kelek,salatalık sattım sorabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

1 seneye yaklaşık kelek,salatalık sattım sorabilirsin.

birader giyim,özellikle iç çamaşırı düşünüyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Ağzının iyi laf yapması lazım ve kaliteli olmasa da göze hitap eden malları satmalısın ve seninde sattığın şeyden anlaman gerekir. Ayrıca her hafta burdayım ben imajını vermelisin ki tekrar gelsin müşteri.

Roza Export burdan seri şekilde alabilirsin bende düşünüyordum o potansiyel yaşadığım yerde yok vazgeçtim ama tamamen şans işidir bunlar.

Bazı dikkat edeceğin şeyler var mesela ihtiyaca hasıl ürünler satmak; yazın kilo ile don-atlet alıp taneyle satabilirsin. Ya da kumsalda yatmak için boru gibi bi bez parçası var, onları bildiğin kilo ile satanlar var kilo-tane bağlamında çok getiri olur. Bunların yanında renkli pijama çok satılır yazın. Keşke burada bunları alan olsa öğrenci olmama rağmen her gün pazara çıkarım.

• quote:

quote:

quote:

Ağzının iyi laf yapması lazım ve kaliteli olmasa da göze hitap eden malları satmalısın ve seninde sattığın şeyden anlaman gerekir. Ayrıca her hafta burdayım ben imajını vermelisin ki tekrar gelsin müşteri.

Roza Export burdan seri şekilde alabilirsin bende düşünüyordum o potansiyel yaşadığım yerde yok vazgeçtim ama tamamen şans işidir bunlar.

Bazı dikkat edeceğin şeyler var mesela ihtiyaca hasıl ürünler satmak; yazın kilo ile don-atlet alıp taneyle satabilirsin. Ya da kumsalda yatmak için boru gibi bi bez parçası var, onları bildiğin kilo ile satanlar var kilo-tane bağlamında çok getiri olur. Bunların yanında renkli pijama çok satılır yazın. Keşke burada bunları alan olsa öğrenci olmama rağmen her gün pazara çıkarım.

bende üni öğrencisiyim ama yazın boş durmak istemiyorum , aynı şekilde iç çamaşırı satmak mantıklı geliyo bide penye şort,bermuda vs evde giymelik.

• quote:

BU YAZ BOŞ DURMAK İSTEMİYORUM , KUZENİMLE BİRLİKTE PAZARDA TEZGAH AÇMA FİKRİ KAFAMIZA YATTI DAHA ÖNCE PAZARLIK YAPAN TECRÜBELİ KİŞİLERİN YORUMLARINI ALMAK İSTİYORUM.ZÜCCACİYE VEYA GIDA DÜŞÜNMÜYORUM YANLIZCA GİYİM SATACAĞIM VE PAZARDA TELEFON KABI GİDERMİ,SATILIR MI?

eğer pazar iyi işlek bi mahalledeyse para basma yeridir, gıda üzerine bilmiyorum ama
  • Valla hocam açık ve net şekilde şöyle diyeyim.Yengemin kardeşi pazarcılık yapıyorlar.Karı-koca ve 1 çocukları ile beraber çalışıyorlar.( Çocuk okuldan gelince başlıyor)

1-Her hafta en az 4 pazara çıkıyorlar.

2-Çocuk ve bebek giysileri satıyorlar.Maksimum 7 yaş.

3-Normal bir zamanda günlük ciro 500-800 arası değişiyor.Minimum 500TL.Masrafını mal bedellerini çıkınca sana 250-300 TL kalıyor.

4-Bayram zamanları ciroları 10 kat kadar artıyor.Günlük 3000-4000TL ile geldiklerini biliyorum.

5-Pazar yeri çok çok önemli büyükçekmece pazarından 1000TL'den aşağı gelmezlerken Bağcılarda 600-700 anca buluyor.

6-Kısacası haftalık 5 pazar yaparsan sana kalacak ücret 2000TL'yi rahat buluyor.Fakat şunu unutmaki pazarcılık öyle göründüğü gibi kolay bir iş değil.

NOT : Tekrar söylüyorum pazarcılık hiç ama hiç kolay değil

• toptancı halde çalışmışlığım var pazarcılık zor iş gece kalkacan malı alacan tezgahı kuracan ertesi gün yine gecenin köründe mal almak için hale gelecen zor iş
  • ben pazarda çalıştım ama kendim tezgah açmadım hocam.

şöyle diyim; pazarcılıka çok para vardır. klasik al-sat işlerinde çok para olduğu için pazarcı da çok para kazanır.

ama eğer hergün yapacaksan çok yorar. benim gibi haftanın bi günü çalışacaksan hiç yormaz.

pazarcılık sevkli iştir, tabi kışın zordur ama yazın zevklidir. yan tezgahlarla gırgır şamata olsun, kendi tezgahındaki çalışan arkadaşlarınla gırgır olsun falan çok zevkli.

ilk başta insanlara seslenmeye falan utanıyodum ama çok çabuk alıştım ve DOMATES BİR LİRA ABLA GEEEELLLL diye bağırmak hoşuma bile gidiyodu artık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.