Şimdi Ara

Hamama gidecem ##YARDIM##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hamam da ne yapılır yanımızda neler götürmek gerekir.
    bir de yusuf yusuf durumu var başımıza bişey gelirmi???

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hamama Giderken Ne Giyilir?

Hamam, özellikle kış aylarında rahatlamak ve temizlenmek için harika bir seçenektir. Ancak hamama giderken ne giyileceği konusunda bazı kurallar bulunmaktadır.

İlk olarak, hamamda her zaman peştemal kullanmalısın. Peştemalin altına genellikle mayo veya bikini giyilir, ancak iç çamaşırı veya boxer da giyebilirsin.

Peştemali bağlarken, genellikle bele sarılır ve göğsün üzerinden geçirilir. Erkekler için peştemali bağlamanın farklı yöntemleri vardır, ancak en yaygın yöntem bele iki kez sarıp önden bağlamaktır.

Hamamda iç çamaşırı giymek istemezsen, peştemalin altına mayo veya bikini giymeyi tercih edebilirsin. Ancak, bazı hamamlarda iç çamaşırı giymek zorunlu olabilir, bu nedenle gitmeden önce kontrol etmeyi unutma.

Hamama giderken şunlara da dikkat etmelisin:

• Terlik veya sandalet getir. Hamamın zemini ıslak ve kaygan olabilir.
    • Sabun, şampuan ve kese gibi banyo malzemelerini getir.
    • Yeterli su içmeyi unutma. Hamamda terleyeceğin için susuz kalmamaya dikkat et.

Hamama gitmeden önce bu kurallara uymak, rahat ve keyifli bir hamam deneyimi yaşamanı sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yokmu koca forumda hamam tecrübesi olan bir kişi:)
  • İlk kez gidiceksen içine önce bir bunalma gelecektir buhardan dolayı.
    Sadece keseciden kork
    Öyle tırsılcak birşey yok hamamda.
    Bir de temizse git.Şahsen benim tercihim her zaman Eskişehir'de ki ''Has Hamamı'' dır.
    Havlu falan götür yanında sadece.Diğerlerini onlar verirler
  • yanlışlıkla bayanların bölümüne girmede baldırı çıplak gezebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GelenekBizim -- 19 Ocak 2008; 15:23:32 >
  • hiç bişey gerekmiyo
  • kendini götür yeter.

not:korkunun ecele faydası yoktur
  • Daha Akşam Girdim Bizim Hamam Havuzlu Yani Kaplıca Hamamı Yanına Şortunu Almayı Unutma Havuzluysa Yoksa Peştemalla İyi Olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evden ayrılacağım yardım...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet ılk gıdıyorsan bı daralma vs yasıcaksın ama salla keyfıne bak hıı ozellıkle nereye gıttıgıne dıkakt et

yalovadakı kaplıcalar kadar ıyı bı kaplıca gormedım
  • Abicim al yanına bi don gerisi allah kerim. Orda herşeyi veriyolar.... İSteğe bağlı şampuan da alabilirsin...
  • Terliği ordan verirler. Ama kendi terliğini götürmeni tavsiye ederim.Yanında 2 havlu götür birini üstüne oturmak için soyunma odasındaki tahta banklara serersin diyeriyle kurulanırsın. Yanına bir tane tas al başka tasları kullanma. Onun yanında bir sabun bir kese bir şampuan bir lif yeter. Ya ben bayadır hamam gitmiyorum. Birde Afyondayım. Kaplıca cenneti....
  • Peştemal forever Peştemali bağlamak, peştemalle hareket etmek bir sanattır. Yoksa ibrahim tatlısesin filmindeki gibi olursun

Yeniysen donsuz gitme, ayrıca şampuanla sabununu ne olur ne olmaz yanında bulundur.
  • bi vücut bir de baş havlusu, şampuan, sabun, lifte olabilir... temiz çamaşır.. tas ta iyi olur, terlik olsa süper herkesin giydiği terlik öö falan yani:), bide kapşonlu bişi giyerek git te çıktığında hasta olma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10ur -- 19 Ocak 2008; 16:12:44 >
  • Yıllar önce babamla gitmiştim.
    Tellak denilen herif torbalarımı avuçladı. Bir de demez mi "Pardon bilader"

O günden beri gitmiyorum.
  • ya hamam iğrenç bi yer ne zevk alıyosunuz. Evde küveti doldurmak varken. Küçükken zorla götürürlerdi bizimkiler, nefes almakta güçlük çekiyosun, pişiyosun. Bence gitme
  • temiz bir yere git. kapısında her hamam yazan yerden uzak dur.
  • haman ha diyeyim sadece dış yıkama yaptır
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

ya hamam iğrenç bi yer ne zevk alıyosunuz. Evde küveti doldurmak varken. Küçükken zorla götürürlerdi bizimkiler, nefes almakta güçlük çekiyosun, pişiyosun. Bence gitme

Ya sen kıytırık su ısıtmalı hamamlara gidersen tabi bişey anlamazsın. Gel Afyona gir bir termale ufff böle o sıcakta aç buz gibi kolayı ye meyveni çıktıktan sonra yat uzan 12 saat uyumazsan şerefsizim...

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Yıllar önce babamla gitmiştim.

Abicim git arkadşalarınınla hep beraber bi hamama. Başla soğuk su savaşı yapmaya bak o zaman nası zevkli oluyo. Hele o hamam taşını bi güsel şampuanladık mı öyle bi güsel kayıyo ki o taş. OFfff sanki kendini buz pistinde sanıyosun. Bence çok güsel bi yer. SInırsız su keyfi. Bİde masaj yaptırıyosun. OFFF daha ne olsun. En son bayram tatilinde giştim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Yıllar önce babamla gitmiştim.

Abicim git arkadşalarınınla hep beraber bi hamama. Başla soğuk su savaşı yapmaya bak o zaman nası zevkli oluyo. Hele o hamam taşını bi güsel şampuanladık mı öyle bi güsel kayıyo ki o taş. OFfff sanki kendini buz pistinde sanıyosun. Bence çok güsel bi yer. SInırsız su keyfi. Bİde masaj yaptırıyosun. OFFF daha ne olsun. En son bayram tatilinde giştim.

İş vesilesi Antalya' daki otellere gittiğimde mutlaka hamamlarını ziyaret ederim. Güzel oluyorlar.
    En güzeli de bazılarında bayan tellak var. Nazik oluyorlar.

• harbiden ya hayatımda hiç gitmedim gitmek lazım aslında
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.