quote:Orjinalden alıntı: luckyone Hayatmda ilk defa hamama gidecem... hamam da ne yapılır yanımızda neler götürmek gerekir. bir de yusuf yusuf durumu var başımıza bişey gelirmi??? Bi kereden bişey olmaz takma kafana Bu arada hamama giden terler
bi kaç kere gittim, ilk girişte buhar insanı daraltıyor biraz ama vücut alışıyor, sonra hamur gibi olup çıkıyorsun
+100000 quote:Orjinalden alıntı: TIGERSHARK ilk defa yıkanmaya giden bir adamın yardım istediğine tanık oluyorum
quote:Orjinalden alıntı: TuVNeRa Yıllar önce babamla gitmiştim. Tellak denilen herif torbalarımı avuçladı. Bir de demez mi "Pardon bilader" O günden beri gitmiyorum. Adam pardon benimkileri mi arıyodum dedi
quote:Orjinalden alıntı: TuVNeRa Yıllar önce babamla gitmiştim. Tellak denilen herif torbalarımı avuçladı. Bir de demez mi "Pardon bilader" O günden beri gitmiyorum. GEce gece yapmayın bari yaaa.Öldüm gülmekten
hamamları seviyorum dayımla babamla giderdik pestemal falan zor oluyor giy şortunu takıl kafana göre kagyal@ kardes eskişehirde has hamam mı iyidir daha eskde hamama gitmek nasip olmadı bide nerde hamamyolunun sonundaki hamamlardan biri mi