Şimdi Ara

İtopyadan Son dönemlerde alışveriş yapan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. İtopyadan alışveriş yapmayı düşünen birisiyim, ama son dönemde "şikayer var" da vs gördüklerim hiç hoşuma gitmedi. Sıkıntılı ekran kartları, gönderilmeyen güç kabloları, müşteri hizmetleri ile görüşmenin neredeyse imkansız oluşu, geç kargolama vs vs.

Online ya da elden alışveriş yapan arkadaşlarım oldu mu? Olumsuz karşılaştığınız durumlar var mı?

• İşyerinden bir abimiz oğlunun bilgisayarı için anakart siparişi verdi geçenlerde, 6 gün oldu kargoya verildi diyorlar UPS ekranına düşmüyor, gelip kartı biz alalım diyor olmaz kargoya verdik diyorlar, kargoyu arıyorsun öyle bir kargo yok diyor kargo firması da, adam çaresiz kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

İşyerinden bir abimiz oğlunun bilgisayarı için anakart siparişi verdi geçenlerde, 6 gün oldu kargoya verildi diyorlar UPS ekranına düşmüyor, gelip kartı biz alalım diyor olmaz kargoya verdik diyorlar, kargoyu arıyorsun öyle bir kargo yok diyor kargo firması da, adam çaresiz kaldı.

Evet hocam, genellikle okuduğum şikayetler bu yönde. İnsanın içine bir korku düşüyor.

• Sinerji varken itopyadan alınmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Sinerji varken itopyadan alınmaz

Hocam Ankara'dan İstanbul'a gideceğim seti elden almak için, o yüzden en doğru yeri seçmeye çalışıyorum. Çoğu yerde ekran kartları sistemle birlikte satılıyor, alıyorsun ağrızalı uğraş dur. Karar veremedim. Ne yapayım ne edeyim bilemedim

• bi ara inventus vardı ne oldu orası? En güvenilir yer diyorlardı bi orayı araştırın istersen

• daha şimdi şu konuyu:"https://www.technopat.net/sosyal/konu/itopya-ueruenue-teslim-almaz-iseniz-imha-edecegiz.1347315//" okudum ve buraya geldim ilk gördüğüm başlıkbu oldu :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Klavye, mouse, kulaklık aldım ve dün kule soğutma siparişi verdim. Klavye mouse birlikte sipariş vermiştim cuma günü salı kargoladılar aynı şekilde kulaklığı da geçen cts aldım salı gönderdiler. Garanti ile ilgili hiç satıcıyla muhattap olmam zaten hatta mümkünse direk yurtdışı ile iletişime geçiyorum. Yalnız garanti ile ilgili bir soru sormuştum mail ile dönüş olmamıştı. Garanti konusunda sıkıntı çıkartma ihtimali yüksek bir firma eğer oradan aldım orayla muhattap olacağım derseniz (veya mecbur orayla muhattap olmanız gerekiyorsa).
  • Alacağım sistem mönitörü klavyesi mausu ile felan 30 bine yakın tutacak. İnsan haliyle çekiniyor böyle şeyler duydukça.

• Bir tanıdığım yakın zamanda hazır bir kasa aldı buradan, teslimatta kutu sapasağlamdı fakat evde kutuyu açınca kasanın yüksek bir yerden düşürüldüğü ortaya çıktı. Portlar vs. yamuktu, hatta burada da konusu var sanırım. Hiç bir sorumluluk kabul etmediler, dikkate bile almadılar.
    Tüketici hakem heyetine de "biz sağlam teslim ettik" deyip geçmişler, aksini ispatlamak da oldukça zor maalesef.

Size de 30 bin karşılığında çalışmayan ürünü verirlerse uğraşıp durabilirsiniz.

Kısacası bilerek ayıplı ürün satıp sonra da sorumluluk kabul etmeyen bir firma, bu kadar parayı bunlara bağlamanızı önermem. Gidip güvenilir bir yerden elden alışveriş yapmak en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteCorpuscle

Bir tanıdığım yakın zamanda hazır bir kasa aldı buradan, teslimatta kutu sapasağlamdı fakat evde kutuyu açınca kasanın yüksek bir yerden düşürüldüğü ortaya çıktı. Portlar vs. yamuktu, hatta burada da konusu var sanırım. Hiç bir sorumluluk kabul etmediler, dikkate bile almadılar.
    Tüketici hakem heyetine de "biz sağlam teslim ettik" deyip geçmişler, aksini ispatlamak da oldukça zor maalesef.

Size de 30 bin karşılığında çalışmayan ürünü verirlerse uğraşıp durabilirsiniz.

Kısacası bilerek ayıplı ürün satıp sonra da sorumluluk kabul etmeyen bir firma, bu kadar parayı bunlara bağlamanızı önermem. Gidip güvenilir bir yerden elden alışveriş yapmak en iyisi.

Hocam, bu kargoda da olmuş olabilir. Kutu sağlamdı diyoruz ama, kargo şirketin de bu sıkıntının yaşanıp yaşanmadığının da bir garantisi yok. O yüzden elden almak istiyorum. Ankaradan istanbula gideceğim sırf bunun için.

• Yok hocam metal kasayı o kadar yamultmak için 2 metreden düşürmek lazım, boyası bile kalkmış haldeydi. Böyle bir darbenin kutuya hiç zarar vermemesi imkansız. Kutu içindeki o kadar korumaya da bir şey olmamış, büyük ihtimalle montaj anında düşürüp normal paketleyip yolladılar kargocunun önünde açılıp kontrol edilmez zaten diye. 10 küsür bin liralık sistem elinde patladı çocuğun.
  • Kulalık ve klavye aldım, hızlı gönderdiler, güzel paketlemişler. Sıkıntı yaşamadım, istanbul içi kargolama oldu.

Fakat PC Kasası almak istedim, fiyatları yüksek olduğu için yüksek para gönderip almayı, güvenden dolayı tercih edemiyorum. Monster laptoplarda aynı gidip almanıza izin verilmiyor. Kargolara güvenemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Purenite

Kulalık ve klavye aldım, hızlı gönderdiler, güzel paketlemişler. Sıkıntı yaşamadım, istanbul içi kargolama oldu.

Fakat PC Kasası almak istedim, fiyatları yüksek olduğu için yüksek para gönderip almayı, güvenden dolayı tercih edemiyorum. Monster laptoplarda aynı gidip almanıza izin verilmiyor. Kargolara güvenemiyorum.

Gidip alınmasına neden müsaade edilmiyor peki hocam ?

• quote:

Yok hocam metal kasayı o kadar yamultmak için 2 metreden düşürmek lazım, boyası bile kalkmış haldeydi. Böyle bir darbenin kutuya hiç zarar vermemesi imkansız. Kutu içindeki o kadar korumaya da bir şey olmamış, büyük ihtimalle montaj anında düşürüp normal paketleyip yolladılar kargocunun önünde açılıp kontrol edilmez zaten diye. 10 küsür bin liralık sistem elinde patladı çocuğun.

Çok kötü olmuş oda gerçekten ya. Para kolay kazanılmıyor şu devirde

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDeviLofDark

Klavye, mouse, kulaklık aldım ve dün kule soğutma siparişi verdim. Klavye mouse birlikte sipariş vermiştim cuma günü salı kargoladılar aynı şekilde kulaklığı da geçen cts aldım salı gönderdiler. Garanti ile ilgili hiç satıcıyla muhattap olmam zaten hatta mümkünse direk yurtdışı ile iletişime geçiyorum. Yalnız garanti ile ilgili bir soru sormuştum mail ile dönüş olmamıştı. Garanti konusunda sıkıntı çıkartma ihtimali yüksek bir firma eğer oradan aldım orayla muhattap olacağım derseniz (veya mecbur orayla muhattap olmanız gerekiyorsa).

Hocam birazda şans işi ya, elektronik aletler. Ama hazır sistemlerdeki sorunların çok fazla arttığını görüyorum itopyada.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

daha şimdi şu konuyu:"https://www.technopat.net/sosyal/konu/itopya-ueruenue-teslim-almaz-iseniz-imha-edecegiz.1347315//" okudum ve buraya geldim ilk gördüğüm başlıkbu oldu :D

Baya güzel tesadüf olmuş :D

• Bahsi geçen paralar az değil gerçekten, elden alırken bile bir sorun olursa "şirket malının arkasında durur mu acaba" diye kuşkuya düşüyor insan.
    Umarım kazasız belasız alırsınız ürünü, şimdiden güle güle kullanın.
  • quote:

Bahsi geçen paralar az değil gerçekten, elden alırken bile bir sorun olursa "şirket malının arkasında durur mu acaba" diye kuşkuya düşüyor insan.
    Umarım kazasız belasız alırsınız ürünü, şimdiden güle güle kullanın.

Çok sağolun. Aynen öyle bir durum var. Geçen bir yerde okudum. Adam monitörü alıyor şubeden. Orda da test etmek istiyor. Test ediyorlar ve ölü piksel çıkıyor. Adama verilen cevap siz bu ürünü aldınız, bunu garanti kapsamında göndermemiz gerekiyor. Şaka gibi değil mi :D Ürün daha şubeden çıkmadan garantiye göndermemiz gerekiyor demişler. Fıkra resmen.

• Mümkünse mağazadan elden almak en iyisi. Pandemi dönemini geçtim, pandemi öncesi de kargo süreçleri berbat bir firma. Ayrıca mağazalara üvey evlat misali stok yolluyorlar sanırım. Ne arasak o yok bu yok diye istediğimiz parçaları alamamıştık. Çok sağlam indirim olmadığı sürece tercih etmiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.