Şimdi Ara

Vatan Bilgisayardan daha önce sipariş iptali yapmış olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan Bilgisayardan daha önce sipariş iptali yapmış olan var mı? İade değil yalnız sipariş iptali yapmış olan varsa
    şunu sormak istiyorum; İptal durumunda ödediğim paradan kesinti yapıyorlar mı ve kaç günde iade ediyorlar.

Neden iptal etmek istediğimi merak edenler için durumu şundan ibarettir.Geçen hafta yani ekimin 25'inde sipariş verdiğim
    psu siparişimle ilgili vatandan bir türlü bilgi almayaı başaramadım."Acelen ne kardeşim,kaç aylıksınız? Vatandan daha ucuz
    bulamazsınız" diyeceksiniz de? Nereye kadar bekleyeceğimi bilemiyorum. 1 hafta önce psu sipariş ettim(25 Ekim cuma gecesi)
    o günden beri vatanın sayfasında "siparişiniz hazırlanıyor" ibaresi varken şu an itibariyle hiç bir şey yazmıyor ve sipariş tarihimle oynama
    yapmışlar ve 31.10.2013 olarak gözüküyor.

444 56 56 numarayı zaten aradım "Kampanyalı ürünler 1 ile 10 gün içinde gönderilir" kelimesinden başka bir şey söylemiyorlar.

Şimdi iptal ve para iadesi nasıl oluyor? Lütfen sadece konuyu bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum.

resimde ki sipariş tarihim 25 Ekim ama 31 Ekim olarak değiştirmişler.Sipariş durumunu silmişler.

Vatan Bilgisayardan daha önce sipariş iptali yapmış olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 31 Ekim 2013; 18:33:11 >

• Hocam bende aynı tarihde siparis vermistim ve bugun kargoya verilmis, bunun en onemli iki sebebi; birincisi kargolarin bayram nedeni ile kapali olmasiydi 29, unda yani, ikincisi aldigin urunun yaninda hizli gonderi logosu yok ise zaten en erken 3,4 gun suruyor. Bu kadar beklemissin zaten muhtemelen yarin kargon eline ulasir. Bir sey yazmamasi durumunun hazirlandi ve kargoya verilecek asamasina gelinmesi demek.

Eger bu asamada urunu iptal edersen önce kargon tekrardan vatana gidecek, iptal sureci devreye girecek ve hafta sonuda isin icine girerse en az 3,4 gun daha ödemeyi almak için bekliyceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan MCMV -- 31 Ekim 2013; 18:38:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan MCMV

Hocam bende aybi tarihde siparis vermistim ve bugun kargoya verilmis, bunun en onemli iki sebebi; birincisi kargolarin bayram nedeni ile kapali olmasiydi 29, unda yani, ikincisi aldigin urunun yaninda hizli gonderi logosu yok ise zaten en erken 3,4 gun suruyor. Bu kadar beklemissin zaten muhtemelen yarin kargon eline ulasir. Bir sey yazmamasi hrunun hazirlandi ve kargoya verilecek asamasi zatrn bu saatlerdede yazi gecer.

Eger bu asamada urunu iptal edersen incekargon tekrardab vatana gidicek iptal sureci devreye giricek, hafta sonuda isin icine girerse en az 3,4 gun daha beklersin

İlgilendiğin için sağol ama kafama yatmayan sipariş tarihi niye değişti? Bir yamuk durum mu var? 25 Ekim neden 31 Ekim oldu?
    Sanki arada kaynayacak gibi geliyor bana, içime doğan mutlaka gerçek olur bu adamlar bir hata yaptı ve düzeltemiyorlar sanki.
    Mail atıyorum,sitesinden mesaj bırakıyorum.İnsan bir cevap verir.
    Neyse ilk mesaja resimde ekleyeyimde neyin ne olduğu belli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

Hocam bende aybi tarihde siparis vermistim ve bugun kargoya verilmis, bunun en onemli iki sebebi; birincisi kargolarin bayram nedeni ile kapali olmasiydi 29, unda yani, ikincisi aldigin urunun yaninda hizli gonderi logosu yok ise zaten en erken 3,4 gun suruyor. Bu kadar beklemissin zaten muhtemelen yarin kargon eline ulasir. Bir sey yazmamasi hrunun hazirlandi ve kargoya verilecek asamasi zatrn bu saatlerdede yazi gecer.

Eger bu asamada urunu iptal edersen incekargon tekrardab vatana gidicek iptal sureci devreye giricek, hafta sonuda isin icine girerse en az 3,4 gun daha beklersin

İlgilendiğin için sağol ama kafama yatmayan sipariş tarihi niye değişti? Bir yamuk durum mu var? 25 Ekim neden 31 Ekim oldu?
    Sanki arada kaynayacak gibi geliyor bana, içime doğan mutlaka gerçek olur bu adamlar bir hata yaptı ve düzeltemiyorlar sanki.
    Mail atıyorum,sitesinden mesaj bırakıyorum.İnsan bir cevap verir.
    Neyse ilk mesaja resimde ekleyeyimde neyin ne olduğu belli olsun.

Alıntıları Göster
    Tarih durumunu bilemiyorum hocam, nerde ne yazıyor ne değişti diye resim eklersen daha iyi olur. Hocam yapacak bir şey yok, mesela benim diğer vatan kargomda, konyadan geliyordu, 1 günde konya' dan ist' ye gelmiş saat (10,30) itibariyle, fakat ne hikmetse 2 saatlik mesafede oturmama rağmen ist, şubesinde bütün gün bekliyor ve muhtemelen yarın elime geçecek.

• quote:

Tarih durumunu bilemiyorum hocam, nerde ne yazıyor ne değişti diye resim eklersen daha iyi olur. Hocam yapacak bir şey yok, mesela benim diğer vatan kargomda, konyadan geliyordu, 1 günde konya' dan ist' ye gelmiş saat (10,30) itibariyle, fakat ne hikmetse 2 saatlik mesafede oturmama rağmen ist, şubesinde bütün gün bekliyor ve muhtemelen yarın elime geçecek.

Alıntıları Göster
    Bu arada bende dikkat ettim, sadece sende olan bir durum değil yani bendeki tarihlerde değişmiş, sanki dün sipariş vermişim gibi gözüküyor :)

• quote:

Bu arada bende dikkat ettim, sadece sende olan bir durum değil yani bendeki tarihlerde değişmiş, sanki dün sipariş vermişim gibi gözüküyor :)

Alıntıları Göster
    Hemen bir alttaki satırda yer alan ve elime ulaşan sipariş;Ekran kartı ve sorunlu olup olmadığına emin değilim.
    O aldığım ekran kartı bazı görüntü hatalarına sebeb oluyor, ki forumda bunula ilgili başlıkda açmıştım, kimi sorun ekran kartından,
    kimisi elimdeki psu nun eski olduğundan verim kaybı yaşadığımı bu yüzden yeni bir psu almamı söyleyenlerin ve gerçektende
    psumun eski olması sebebiyle vatandan psu siparişini verdim. Verdim ama bu arada ekran kartının iade süreside geçmiş oldu.
    Eğer ekran kartında sorun çıkarsa garantiye göndermnek durumunda kalacağımki bu da en az 1 ay demek.

• quote:

Hemen bir alttaki satırda yer alan ve elime ulaşan sipariş;Ekran kartı ve sorunlu olup olmadığına emin değilim.
    O aldığım ekran kartı bazı görüntü hatalarına sebeb oluyor, ki forumda bunula ilgili başlıkda açmıştım, kimi sorun ekran kartından,
    kimisi elimdeki psu nun eski olduğundan verim kaybı yaşadığımı bu yüzden yeni bir psu almamı söyleyenlerin ve gerçektende
    psumun eski olması sebebiyle vatandan psu siparişini verdim. Verdim ama bu arada ekran kartının iade süreside geçmiş oldu.
    Eğer ekran kartında sorun çıkarsa garantiye göndermnek durumunda kalacağımki bu da en az 1 ay demek.

Alıntıları Göster
    Daha önce vatandan sipariş verip de siparişini iptal etmiş kimse yok mu forumda?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben etmistim, 3 gun hazirlaniyor demisti.
    Aradim sak diye iptal ettiler, ertesi ay ekstrede gorundu. Problem olmadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Granis

Ben etmistim, 3 gun hazirlaniyor demisti.

Kredi kartı değil, ben ödemeyi peşin yaptım sayılır, yani sanal karttan ödedimki sanalkart bakiyesi
    sıfırlanmış zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Granis

Ben etmistim, 3 gun hazirlaniyor demisti.

Kredi kartı değil, ben ödemeyi peşin yaptım sayılır, yani sanal karttan ödedimki sanalkart bakiyesi
    sıfırlanmış zaten.

Alıntıları Göster
    Konuyu uzatıyormuşum gibi olmasına rağmen aklıma geldikçe ekleyeceğim şeyler oluyor.Vatan çağrı merkezini her aradığımda
    karşımdaki programlanmış görevlinin sinir bozucu birşekilde söylediği "Kampanyalı ürünlerde kargo gönderim süresi
    1 ile 10 gün arasıdır beyefendi
    " lafını yedirmek isterdim ama öyle bir imkanım yok ve Yarında artık 8 gün olacak.

Ürünü alırkende zaten özellikleyanuındaki kargo durumuna bakıp sipariş geçmiştim.

Vatan Bilgisayardan daha önce sipariş iptali yapmış olan var mı? Vatan Bilgisayardan daha önce sipariş iptali yapmış olan var mı?

• quote:

Konuyu uzatıyormuşum gibi olmasına rağmen aklıma geldikçe ekleyeceğim şeyler oluyor.Vatan çağrı merkezini her aradığımda
    karşımdaki programlanmış görevlinin sinir bozucu birşekilde söylediği "Kampanyalı ürünlerde kargo gönderim süresi
    1 ile 10 gün arasıdır beyefendi
    " lafını yedirmek isterdim ama öyle bir imkanım yok ve Yarında artık 8 gün olacak.

Ürünü alırkende zaten özellikleyanuındaki kargo durumuna bakıp sipariş geçmiştim.

Vatan Bilgisayardan daha önce sipariş iptali yapmış olan var mı? Vatan Bilgisayardan daha önce sipariş iptali yapmış olan var mı?

Alıntıları Göster
    Bende %30 indirim zamanı ürün sipariş etmiştim, sipariş verdiğim tarihi bilmeme rağmen bir kaç gün sonra sipariş tarihinin değişmiş olduğunu gördüm, pekte umursamadım çünkü sanal mağazanın topkapı şubesi olduğunu biliyorum, siparişim ise bana konum olarak en yakın Bodrum şubesine yönlendirilmiş. Ben yönlendirilme tarihinin sipariş tarihi olarak algılandığını düşünüyorum. Zaten siparişim de sorunsuz geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Bende %30 indirim zamanı ürün sipariş etmiştim, sipariş verdiğim tarihi bilmeme rağmen bir kaç gün sonra sipariş tarihinin değişmiş olduğunu gördüm, pekte umursamadım çünkü sanal mağazanın topkapı şubesi olduğunu biliyorum, siparişim ise bana konum olarak en yakın Bodrum şubesine yönlendirilmiş. Ben yönlendirilme tarihinin sipariş tarihi olarak algılandığını düşünüyorum. Zaten siparişim de sorunsuz geldi.

Alıntıları Göster
    vatan ücreti hemen iade etse bile bankalar bekletiyor, sanırım 5 veya 7 gün sonra ücret hesabınıza dönüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tol.ga

vatan ücreti hemen iade etse bile bankalar bekletiyor, sanırım 5 veya 7 gün sonra ücret hesabınıza dönüyor.

Alıntıları Göster
    Puanlar geri gelmez, baya dil dökmeniz lazım çünkü otomasyon puanları geri iade etmiyor manuel olarak puanları geri eklemeleri lazım baya uğraşırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Vatandan yedi seneden beri defalarca alışiveriş yaptım ve şimdiye kadar hiç sorun çıkmadığı için defosu belli olmuyordu.
    Ama bir sorun çıktığı zaman gerçeklerde kendini gösteriyor.Bu firmaların gerçek yüzü ortaya çıkıyor.Bulunduğu şehirde alışveriş yapacak
    yer bulamayıpda devamlı internet üzerinden sipariş vermek artık bir zaman sonra sabır testine dönmeye başlıyor...O yüzden hızlı kargo önemli
    ya da "hızlı kargo", " üreticiden temin ediliyor" ibaresini mutlaka kullanması gerek ki he rinsanın kendine göre bir özel durumu vardır. Sık sık
    şehir dışına çıkan biri olarak her sipariş sonrası planlamamı ona göre yapmak durumundayım.

Eğer ürünün elime ulaşması 10 günü bulacaksa satıcı bunu da belirtmeli! Müşterinin gözünün içine bakarak yalan söylememeli!
    O yüzden de aldığım ürünün resmini ekledim.

Merak ettim, Bodrum daki vatanda pc parçaları satılmıyormu? Yani Marmaris te vatan bile yok, bir Teknosa var, bir de yakında açılacak
    olan Bimeks var.

• quote:

quote:

Vatandan yedi seneden beri defalarca alışiveriş yaptım ve şimdiye kadar hiç sorun çıkmadığı için defosu belli olmuyordu.
    Ama bir sorun çıktığı zaman gerçeklerde kendini gösteriyor.Bu firmaların gerçek yüzü ortaya çıkıyor.Bulunduğu şehirde alışveriş yapacak
    yer bulamayıpda devamlı internet üzerinden sipariş vermek artık bir zaman sonra sabır testine dönmeye başlıyor...O yüzden hızlı kargo önemli
    ya da "hızlı kargo", " üreticiden temin ediliyor" ibaresini mutlaka kullanması gerek ki he rinsanın kendine göre bir özel durumu vardır. Sık sık
    şehir dışına çıkan biri olarak her sipariş sonrası planlamamı ona göre yapmak durumundayım.

Eğer ürünün elime ulaşması 10 günü bulacaksa satıcı bunu da belirtmeli! Müşterinin gözünün içine bakarak yalan söylememeli!
    O yüzden de aldığım ürünün resmini ekledim.

Merak ettim, Bodrum daki vatanda pc parçaları satılmıyormu? Yani Marmaris te vatan bile yok, bir Teknosa var, bir de yakında açılacak
    olan Bimeks var.

Alıntıları Göster
    Bodrum mağazasında bilgisayar parçaları varmış ki o yüzden benim sipariş ettiğim ekran kartı oraya yönlendirildi Muğla/Merkez'de oturduğum için. Garipsedim yani bu durumu, sen sanal mağaza depon varken şubeye talimat ver oradan kargolasınlar. İş mi yani bu şimdi? Ürüne yaptıkları paketten tutun kullandıkları kolilere kadar rezalet. Bunun böyle olacağı belli yani, sonuçta adamlar online satış yapmak için kullanmıyor ki o mağazayı, sen gidiyorsun sıcak satış yapan mağazanın sanal satış için ürün kargolamasını istiyorsun. Şaka gibi bu vatanbilgisayar..

Vatanbilgisayarın belli ürünlerde iyi indirimleri olmasa zaten kesinlikle bulaşmam. Bir vatanbilgisayar iki hepsiburada kargo süresi konusunda, ayıplı mal gönderiminde resmen zirveyi oynuyorlar.

• quote:

Bodrum mağazasında bilgisayar parçaları varmış ki o yüzden benim sipariş ettiğim ekran kartı oraya yönlendirildi Muğla/Merkez'de oturduğum için. Garipsedim yani bu durumu, sen sanal mağaza depon varken şubeye talimat ver oradan kargolasınlar. İş mi yani bu şimdi? Ürüne yaptıkları paketten tutun kullandıkları kolilere kadar rezalet. Bunun böyle olacağı belli yani, sonuçta adamlar online satış yapmak için kullanmıyor ki o mağazayı, sen gidiyorsun sıcak satış yapan mağazanın sanal satış için ürün kargolamasını istiyorsun. Şaka gibi bu vatanbilgisayar..

Vatanbilgisayarın belli ürünlerde iyi indirimleri olmasa zaten kesinlikle bulaşmam. Bir vatanbilgisayar iki hepsiburada kargo süresi konusunda, ayıplı mal gönderiminde resmen zirveyi oynuyorlar.

Yalnız hepsiburada kargoyu bazen geç gönderiyor ama bunun sebebini müşteriye anlatabiliyor. "Ürün üreticiden temin ediliyor"
    ibaresi kullanıyor ki bunun anlamı ürün elimde yok toptancıdan alıp göndereceğim demek oluyor ve 5 günü geçtiğini görmedim.
    Vatan onu da yapmıyor,çağrı merkezini arıyorsun görevlinin dünyadan haberi yok, "kampanyalı ürün, sipariş hazırlanıyor" diyor
    yani benim baktığım aynı sayfaya bakıp ezberden konuşuyor
    Ama birgün ereyondan alışveriş yaparsan ülkenin bu konuda en iyi müşteri beğenisine sahip bir firmadan alışveriş yapma farkını yaşarsın
    ama çeşit az... Bu forumda herkesin eleştirdiği Gold bilgisayardan ben gayet memnunum,telefonda adam gibi bilgi veriyorlar..
    Ha bu arada ingiltereden de(mobilfun sitesinden) cep tel.aksesuarı getirtmiştim 9 gün de gelmişti...Bozuk ingilizcem ile bir kaç mail atıp
    soru sorduğumda cevap vermeleri 10 dakikayı bile bulmuyordu.Çinden DM getirtiiğimde 14 gün de gelmişti.

• bugunde benım 5 parça olan siparişimden sadece fx 8350 elime ulaştı ve hepsi teslim edildi gözüküyor.Dolandırıldığımı hissediyorum ama koskoca firma benım 2000tl'me göz dikmez diye düşünüyorum.Yarın ilk iş sabahtan arayıp işin gerçek yüzünü öğreneceğim.Ups kargo görevlisi sadece işlemcinin onda oldugunu söyledi.vatan teslim edildi diyor.1400tl havada biyerlerde ama nerde ???
    Bir daha da vatandan alışveriş yapmam.İnventus 3günde koskoca haf xb'yi elime ulaştırdı.vatan bir haftada parçaları bir araya getiremedi hala..
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazz_ern

bugunde benım 5 parça olan siparişimden sadece fx 8350 elime ulaştı ve hepsi teslim edildi gözüküyor.Dolandırıldığımı hissediyorum ama koskoca firma benım 2000tl'me göz dikmez diye düşünüyorum.Yarın ilk iş sabahtan arayıp işin gerçek yüzünü öğreneceğim.Ups kargo görevlisi sadece işlemcinin onda oldugunu söyledi.vatan teslim edildi diyor.1400tl havada biyerlerde ama nerde ???
    Bir daha da vatandan alışveriş yapmam.İnventus 3günde koskoca haf xb'yi elime ulaştırdı.vatan bir haftada parçaları bir araya getiremedi hala..

Aynı durumu zamanında ben de bire bir yaşadım,merak etmeyin ilk başta öyle bir şüphe oluyor ama bu vatanda
    bu işlerden sorumlu tepe noktadaki kişinin hatalı bir yönetim politikası söz konusu..

Sizin başınıza gelen konu aşağıdaki başlıkta tartışılıyor,bende konuya ss ekledim.

http://forum.donanimhaber.com/m_82917847/f_//tm.htm#82917847

• quote:

bugunde benım 5 parça olan siparişimden sadece fx 8350 elime ulaştı ve hepsi teslim edildi gözüküyor.Dolandırıldığımı hissediyorum ama koskoca firma benım 2000tl'me göz dikmez diye düşünüyorum.Yarın ilk iş sabahtan arayıp işin gerçek yüzünü öğreneceğim.Ups kargo görevlisi sadece işlemcinin onda oldugunu söyledi.vatan teslim edildi diyor.1400tl havada biyerlerde ama nerde ???

benimde 10 parça üründen sadece 1i elime ulaştı ayrıca konuyu açan arkadaşada daha önceki alışverişinde ürünleri taksit taksit gelmiş 1-2 güne hepsi gelir diye düşünüyorum koskoca firma bizim 2100 tl dolanırmaz heralde yarın arayıp kargonun durumunu öğreneceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: zerosoap

quote:

benimde 10 parça üründen sadece 1i elime ulaştı ayrıca konuyu açan arkadaşada daha önceki alışverişinde ürünleri taksit taksit gelmiş 1-2 güne hepsi gelir diye düşünüyorum koskoca firma bizim 2100 tl dolanırmaz heralde yarın arayıp kargonun durumunu öğreneceğim

Alıntıları Göster
    siz yine iyi internetten aldınızda gelmedi ben sistem toplamaya gittim burdaki mağazaya 8 parçanın 3ü vardı 5i dışardan gelcek cumartesi tam 1 hafta olucak hala bekliyorum sistemin montajını yapıp arayacaklar güya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.