Bir videolarında Şubelerdeki ve internetteki stok durumlarının farklı olduğunu, internetin de ayrı bir şube gibi düşünülmesi gerektiğini söylemişlerdi. |
İtopyadan Son dönemlerde alışveriş yapan var mı ? (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İtopya’da o sistem yok. Sallıyorlar. -
Tabii şans hazır sistem almadım hiç. Dün sipariş verdiğim ürünü kargoya vermişler bugün mesela.
-
itopya ve teknobiyotikden ürün almayın mümkünse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elden almak ile kargo ile almak çok farketmezki. Benim arkadaşa sinerji üzerinden aldık kargo ile istanbuldan antalyaya gönderildi. Hiçbir sorun yaşamadı. Ekran kartını ayrı gönderiyorlar o da kırılmaması için
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OptimizedSettings
Elden almak ile kargo ile almak çok farketmezki. Benim arkadaşa sinerji üzerinden aldık kargo ile istanbuldan antalyaya gönderildi. Hiçbir sorun yaşamadı. Ekran kartını ayrı gönderiyorlar o da kırılmaması içinHocam kargoda yaşanabilecek sorunlardan bahsediyorum, belki elden alırsam kasayı eve gelmeden orda test etme şansım vardır diye düşünmüştüm. Sonuç olarak hazır kasa.
-
Ekran kartı almıştım sorunlu çıkmıştı değişim ve süreci 28 gün sürmüştü, birdaha tövbe tövbe almam ordan birşey.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RazorXmiaEkran kartı almıştım sorunlu çıkmıştı değişim ve süreci 28 gün sürmüştü, birdaha tövbe tövbe almam ordan birşey.
Bu herkesin başına gelebilecek bir durum, ama itopyada son dönemlerde bunun sayısı çok arttı gibi. Herkesin şikayeti bu yönde.
Bir diğer sorumsa mining ve gamerler için iki farklı kart çıkacağı yönde 3060 ile birlikte başlayacakmış. Sizce ne kadar sürede ekran kartları normale döner? 25-26 bin verip 2 ay sonra aynı kasayı 16 bin de görmek pek hoş olmaz. Kararsız kaldım. Çok kararsız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: YuzyuzeykenKonusanlarBu herkesin başına gelebilecek bir durum, ama itopyada son dönemlerde bunun sayısı çok arttı gibi. Herkesin şikayeti bu yönde.
Bir diğer sorumsa mining ve gamerler için iki farklı kart çıkacağı yönde 3060 ile birlikte başlayacakmış. Sizce ne kadar sürede ekran kartları normale döner? 25-26 bin verip 2 ay sonra aynı kasayı 16 bin de görmek pek hoş olmaz. Kararsız kaldım. Çok kararsız.
Alıntıları Göster2018 sonunda rx580 8gb 1200 liraya almıştım sonra 1 hafta sonra sorun çıktı iade istedim, servise gönderdiler sonra sıfır kartla değişti garipti ki sistemi sıfır toplamıştım, şuan ki fiyatlarda
8gb bir ekran kartı almak çok pahalıya patlıyor tercihen ddr6 4gb ekran kartlarına misal rx5500xt yönelebilirsiniz ileride mining işleri batarsa fiyatlar düşer bence ama şuan almakta iyi olur ileride dahada artabilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RazorXmia -- 20 Şubat 2021; 17:6:55 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: RazorXmia2018 sonunda rx580 8gb 1200 liraya almıştım sonra 1 hafta sonra sorun çıktı iade istedim, servise gönderdiler sonra sıfır kartla değişti garipti ki sistemi sıfır toplamıştım, şuan ki fiyatlarda
8gb bir ekran kartı almak çok pahalıya patlıyor tercihen ddr6 4gb ekran kartlarına misal rx5500xt yönelebilirsiniz ileride mining işleri batarsa fiyatlar düşer bence ama şuan almakta iyi olur ileride dahada artabilir..
Alıntıları GösterHocam işte net bir bilgi elde edebilsek keşke. Şimdiki fiyatları yarın bir gün arayacak duruma gelir miyiz o insanın gözünü korkutuyor. Son 6 ayda bile çoğu ekran kartı x2.5 x3 fiyat farkı olmuş. Akıl alır gibi değil.
-
Nasıl isterseniz hocam içiniz rahat etmeyecekse elden almanız çok daha iyi olur
Kargolu şekilde aldığınızda sorun yaşarsanız firma yardımcı oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OptimizedSettings
Nasıl isterseniz hocam içiniz rahat etmeyecekse elden almanız çok daha iyi olur
Kargolu şekilde aldığınızda sorun yaşarsanız firma yardımcı oluyorHocam son dönemde yaşanan şikayetlerin çoğuna firma ürün iadesi yapma yoluna gidiyor. Zaten bu sürece gelene kadar 1 bucuk ay felan geçmiş oluyor. Aldığınız ürünü aynı fiyata bulmakta zor oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X