|
Bildirim
|
En bombası bizimki, bundan 30-40 sene evvel dedemler sakızdan çıkan numara ile arazi çekilişine katılmışlar. Biz o zaman o araziyi çekilişten kazanmışız ama tabi o günün şartları dedemin haberi olmamış. Sakız şirketide dedemin üzerine yapmış 30-40 sene önce tapuyu öyle bırakmış. 10 sene öncede avukat irtibata geçti. Dediki sizin arazinin üzerinden devlet yol geçirmiş gelin mahkemeye verelim dedi. Biz başta anlamadık ama sonra olayı çözdük. Avukat mahkemeyi kazandı. Bize oradan bugünün parasıyla 80-90 bin tl gelmişti.
O değilde o zamanın sakız şirketi bile namusluymuş. |
1.5 sene önce McDonald's da bir çekiliş olmuştu kod verdiler felan.Girdim onu oylesine,3 ay sonra posta geldi.postada ps4 kazandığım yazıyordu.Adamlari aradım ettim.Fisimi çöpe attım diye ps4 alamayacağımı söylediler.O gun bugündür her katıldığım çekilişte fişi kodu vs herşeyi saklıyorum
|
Cips boş yok
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pishtova -- 26 Haziran 2017; 23:57:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yürüyenmerdiven -- 27 Haziran 2017; 13:19:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |