Şimdi Ara

TÜRKİYE'DE ÇEKİLİŞLERDEN HEDİYE BİR ŞEY KAZANAN VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
12.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapaktan çıkan kodu SMS'le bilmem nereye gönder tarzı kampanyalardan bir şeyler kazanan var mı ?

Kazandıysanız hangi üründen ne kazandınız ?

• En bombası bizimki, bundan 30-40 sene evvel dedemler sakızdan çıkan numara ile arazi çekilişine katılmışlar. Biz o zaman o araziyi çekilişten kazanmışız ama tabi o günün şartları dedemin haberi olmamış. Sakız şirketide dedemin üzerine yapmış 30-40 sene önce tapuyu öyle bırakmış. 10 sene öncede avukat irtibata geçti. Dediki sizin arazinin üzerinden devlet yol geçirmiş gelin mahkemeye verelim dedi. Biz başta anlamadık ama sonra olayı çözdük. Avukat mahkemeyi kazandı. Bize oradan bugünün parasıyla 80-90 bin tl gelmişti.

O değilde o zamanın sakız şirketi bile namusluymuş.
    1.5 sene önce McDonald's da bir çekiliş olmuştu kod verdiler felan.Girdim onu oylesine,3 ay sonra posta geldi.postada ps4 kazandığım yazıyordu.Adamlari aradım ettim.Fisimi çöpe attım diye ps4 alamayacağımı söylediler.O gun bugündür her katıldığım çekilişte fişi kodu vs herşeyi saklıyorum
  • 2004 Te kuzenim bir sitenin ps2 çekilişine 152 tane emaille katılıp kazanmıştı. Ben birşey kazanamadım ama :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir çekilişten D&R'dan 75 liralık alışveriş kazanmıştım. Şimdi de başka bir çekilişin sonucu bekliyorum 200den fazla katıldım ümidim yok ama ne edersin belli mi olur
  • Bir keresinde Asimo ile yanyana gelip fotograf cektirmistim.Cekilis yapmislardi ben cikmistim

Hava Kuvvetlerinin 105. yili kutlamalarinda T-38 simulatoruyle ucma firsati yakalamistim.Yine cekilisle olmustu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafasibulananzenci

2004 Te kuzenim bir sitenin ps2 çekilişine 152 tane emaille katılıp kazanmıştı. Ben birşey kazanamadım ama :(

Çalışıp kazamış gibi.

152 hesap vay be!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bscden klavye kazanmıştım
  • Ben laystan ps4 kazandim 1000liraya sattim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mimarlar odasının kahvaltı organizasyonunda çekiliş yapmışlardı oradan ipad kazanmıştım 2 sene önce.
  • Kafasibulananzenci kullanıcısına yanıt
    Sanırım kuzenin gibiler yüzünden şansımız azalıyor, kazanamıyoruz.

Ben de bilmem kaç sene öncesinin magnum porsche çekilişine katılmıştım, çubuklar bir büyük kavanoza sığmamaya başlamıştı artık ama kazanamadım, şans işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pishtova -- 26 Haziran 2017; 23:57:9 >
  • Düşündümde hiçbirşey kazanamamışım :d
  • Cips boş yok

• pepsiden ipod touch kazanmıştım. hatta forumdan onlarca kişi de kazanmıştı
  • Babamın marketi var ve 2012 yılında 5 bin tl lik nescafe şifresi gönderip bmw z4 çıkardı. Bana çıktı sayılmaz ama çıkıyor.

• 2000~2005 arası panayırın tekinden cd çalar kazanmıştım. Bir de bi fuarda 55 ekran televizyon
  • Bu sonbaharda Algida Classics'ten S7 Edge kazandım ve bu mesajı onunla atıyorum

• Maalesef de en çok şu Magnum'un arabaları nereye gidiyor merak ediyorum.

• Ulan ne şanslılar var yav :D

• Dhde zamaninda onlarca Telefon kazanan vardı tek kampanyadan

• Golf hobby den 7 tane üst üste bedava çıktı çekiliş değil ama sonuçta bedava olduğu için paylaşmak istedim

• 1.5 sene önce cocacola takımınla kol kola kampanyasından beşiktaş t-shirt'ü kazanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yürüyenmerdiven -- 27 Haziran 2017; 13:19:24 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.