Şimdi Ara

TÜRKİYE'DE ÇEKİLİŞLERDEN HEDİYE BİR ŞEY KAZANAN VAR MI ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
12.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çekilişe katıldıysanız herşeyi saklayın aman.Yan yattı çamura battı derler hediyenizden olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The StickMan

1.5 sene önce McDonald's da bir çekiliş olmuştu kod verdiler felan.Girdim onu oylesine,3 ay sonra posta geldi.postada ps4 kazandığım yazıyordu.Adamlari aradım ettim.Fisimi çöpe attım diye ps4 alamayacağımı söylediler.O gun bugündür her katıldığım çekilişte fişi kodu vs herşeyi saklıyorum

Ruffles çekilişinde aynısı oldu bana nfs payback kazandım fiş yok diye vermediler. O gün bugündür yaklaşık 4 aydir frito-lay ürünlerinden almıyorum.

• yüzlerce çekilişe katıldım şu ana kadar hiç bir şey çıkmadı
    sadece bir yıl kadar önce birisi bedava 10tl steam key konusu açmıştı
    yazmıştım ve tutmuştu ama çizili olduğum için teşekkür edememiştim eğer
    buradaysa teşekkür ederim
  • galatasaray'in bir macina guzel yerden 2 kisilik bilet

final four yari final maclarina 2 kisilik vip bilet (oktay mahmudi'nin yaninda oturmustum o derece vip )

cikolatadan nakit para (sayisini hatirlamiyorum da baya cikmisti)

hepsisony'den sony dvd

kiler'den casper bilgisayar

aklima gelenler bunlar. ama sans eskidenmis 3-4 senedir %25 kazanma ihtimalli seyleri bile kazanamaz oldum

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 4:39:13 >
  • bize sülale boyu bir şey çıkmıyor arazi kaldı ona da devlet çöktü metrekaresine komik bir rakam verdi iç etti ben n11 kuponlarını bile harcayamıyorum tam işe yarayacaklar süresi geçiyor
  • 1,5-2 sene önce on mumaradan 3000 tl çıktı. (Her zaman oynadığım bayi abi makina bozuk hazır oynanmış var vereyim demişti :-)
    Voidu'dan bi oyun kazandım forumdan birine hediye ettim.

Bu ikisinden başka alibabanınkileri aldık :-) Patatez yani:-)
  • ing emeklilik ipad mini
  • Sene 80'lerin sonları, deterjan kutusundaki kulakçığı zarfla yollamıştık, sonra ilk dijital kol saati gelmişti.. O Nasıl bir sevinçti anlatamam.. Sonra 1993 yılında 900'lü hatlar yeni çıkmıştı, arayan 10 kişiye çekilişle pc bilgisayar veriyorlardı, abimde aramış, bir de ne gorelim çıkanlardan biri de bizmisiz.. İlk pc maceram Ozaman başladı ve hala da devam ediyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç çıkmadı
  • YUKARI

• 4 sene önce Watsons mağazasından aldığım Arko krem sayesinde iPhone 5s kazanmıştım.

Hala kullanıyorum telefonu.Zaten 4 asil talihli vardı.

Aslında bende inanmıyordum hile var zannederdim hep bu işlerde.

Çekilişi kazandığımı ise tesadüfen internetten öğrendim. O zaman internet cafedeydim. Nerden aklıma geldiyse birden ismimi ve Watsons adını Google’a yazıp aramak geldi.

Ondan sonra çekiliş sitelerinin birinde ismimi gördüm. Meğer ben kazanmışım.

Kimse ne aradı ne posta attı. Haberimiz olmasa telefon belki yedek talihliye geçecekti.

• ben daha yeni nescafe gold 1 mercedes, 11 iphone ve 111 kave makinesi çekilişinden , kahve makinesi kazandım. şu anda evde ve paketini açıyorum. Çalıştığım şirkette nescafe içiliyor ve bu dönem içinde 40 adet ambalaj biriktirip, 80 çekiliş hakkı kazndım.
  • Gecen yil bulundugum sehirde yemeksepeti olmadigi icin coca colanin yemeksepeti indirim kodu veren altin sarisi kapak kodunu arkadasima yemek sepeti kodu kullansin diye gonderiyordum. Benim adima hesap acti kodlari girdi. Bazilarinda da cekilise katilmisim. Buzdolabi hediyesini bile bilmiyordum. Bir gun eve zarf geldi ici coca cola dolu 3800 kusur tl degerinde kirmizi buzdolabi kazandim. Ama unuttugum ve kapaklari attigim icin alamadim

• güncel çekilişleri nerden takip edebiliriz ?

ilçemizin facebook sayfasının yaptığı bi çekilişten 2 kişilik sirk bileti kazanmıştım
  • Eksi sozlukte ve burada konusu acilmisti bunun surekli belirli ailelerden kisiler kazaniyordu cekilisleri hile hurda kisaca ayıp olmasın diye 1 2 tane de yabancilara veriyorlar heralde

• Küçükken mahallede taso çekilişi yapmışlardı bi kova taso benim olmuştu evdekiler kızar diye millete dağıtmıştım. Ne günlerdi be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.