Bozulan video kurtarma
Arrkadaşlar merhaba,samsung telefonumdan toplam boyutu 20 gb boyutunda olan 40 adet videomu pc ye attım. Fakat pc bunu atarken sıkıştırmış.özzelliklerden baktığımda her videonun boyutu yaklasık 25 gb olarak gözüküyor ve hepsi mp4 uzantılı diskteki boyutu ise 4 kb olarak gözüküyor.
buradaki videoları harici hdd ye atıp actıgımda 900 gb gibi bir yer kapladı. Fakat videoların hiçbiri açılmıyor. codec yükledim olmadı. video reparir tarzında yaklasık 5 adet program kullandım düzeltmedi vlc playerda dönüştürüp açmayı denedim olmadı. Benim için önemli videolar nasıl kurtarabilirim yardımcı olabilecek olursa çok sevirinirim.
alınık google yerel rehber hesabı
Alınık google yerel rehber hesabı . istanbul içi yorumlu ve belirli bir seviye üstü olması tercih sebebidir.
2014 Megane 1,6 Touch plus cwt otomatik hk.
|
|
Durumlar vahim
|
Focus T25 bilgisi olanlar içeri
|
|
Panik Atak Testi
|
|
Eğer Avrupalılar,Amerikalılar yapabiliyorsa biz de yaparız. Yapamam demek, benliğimden, varlığımdan vazgeçtim;aczimi, zaafımı kabul ettim demektir. |
Eğer Avrupalılar,Amerikalılar yapabiliyorsa biz de yaparız. Yapamam demek, benliğimden, varlığımdan vazgeçtim;aczimi, zaafımı kabul ettim demektir. |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.177
İkinci El Bölümü Mesajları: 492
Konularının görüntülenme sayısı: 11.721 (Bu ay: 388)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 211 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket