Şimdi Ara

TÜRKİYE'DE ÇEKİLİŞLERDEN HEDİYE BİR ŞEY KAZANAN VAR MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
12.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kere dh deki bir çekilişten riot blitzcrank ve arcade hecarim kazanmıştım başka da hatırlamıyorum.
  • 1.5 sene önce McDonald's da bir çekiliş olmuştu kod verdiler felan.Girdim onu oylesine,3 ay sonra posta geldi.postada ps4 kazandığım yazıyordu.Adamlari aradım ettim.Fisimi çöpe attım diye ps4 alamayacağımı söylediler.O gun bugündür her katıldığım çekilişte fişi kodu vs herşeyi saklıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2012'de MADONNA konserini kazanmıştım doritostan arkadaş ilk başlarda yapmamamı söyledi sana mı çıkacak lan dedi 25. şifreyi gönderdiğimde kazananlar listesinde adımı gösterdiğimde köpek gibi yalvardı ona vermem için vermedim gittim :) Bundan 1-2 ay sonrada ünlü radyolardan birindede konser çekilişi vardı emre aydın konseri kazanmıştım çalıştığım için gidememiştim buna ama
  • TRT çocuğa katılmıştım küçükken Philips'in MP3 ünü kazanmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magnumdan Lambo kazandım

• valla bi hayat kazandım şansıma yaşayıp gidiyoruz gideceği yere kadar
  • thej01 T kullanıcısına yanıt

bana da dhde bir iki çekiliş vurdu, oyun kazanmıştım

• shell den 10 kisiye 100 tl yakit kampanyasini kazandim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kola şisesinden 1litre kola çıkmıştı sayılır mı?
  • Dhden Huntkey 550w Power kazanmıştım
  • 7800 RP kazanmıştım bir yayincinin çekilişinden.

Sakızdan forma , 8-9 yaşımdayken girdiğim bir iddiadan PS3 ,forumdan çekiliş(adam adresimi aldı bir şey de vermedi)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 yılında fiş toplayıp gönderdiğim için kodak fotoğraf makinesi kazanmıştım.

500-600 kişinin katıldığı bir davette mp3 kazanmıştım(millete ayfon filan çıkmıştı)

Bir de forumdan Watch Dogs kazandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 27 Haziran 2017; 9:58:29 >
  • Bi kere kola kapağında 1lt bedava kazandım bakkala gittim ''bizde öle gampanya yog'' demişti. Buda böyle bir anımdır.

• 2010 Yılında Coca Coca 90 Türk'ten Güney Afrika Dünya Kupası gezisi kazanmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Ben laystan ps4 kazandim 1000liraya sattim

Kaç kez katıldınız o çekilişe ve kaç kişiye ne veriyordu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakapaca37

Bu sonbaharda Algida Classics'ten S7 Edge kazandım ve bu mesajı onunla atıyorum

Kaç kez katıldınız çekilişe ve başka ödül var mıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

pepsiden ipod touch kazanmıştım. hatta forumdan onlarca kişi de kazanmıştı

+1
  • Kaç yıl önce olduğunu hatırlamıyorum ama Galatasaray dergisinden şampiyonluk almanağı kazanmıştım ondan sonra şans limitimi doldurdum sanırım.
  • En bombası bizimki, bundan 30-40 sene evvel dedemler sakızdan çıkan numara ile arazi çekilişine katılmışlar. Biz o zaman o araziyi çekilişten kazanmışız ama tabi o günün şartları dedemin haberi olmamış. Sakız şirketide dedemin üzerine yapmış 30-40 sene önce tapuyu öyle bırakmış. 10 sene öncede avukat irtibata geçti. Dediki sizin arazinin üzerinden devlet yol geçirmiş gelin mahkemeye verelim dedi. Biz başta anlamadık ama sonra olayı çözdük. Avukat mahkemeyi kazandı. Bize oradan bugünün parasıyla 80-90 bin tl gelmişti.

O değilde o zamanın sakız şirketi bile namusluymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Ben laystan ps4 kazandim 1000liraya sattim

Kaç kez katıldınız o çekilişe ve kaç kişiye ne veriyordu ?

15 civari kod yollamistim oduller sampiyonlar ligi final maci bileti,100 adet ps4 500gb,ucretsiz tivibu paketi 300 adet

Yedek talihli 100. Secildim ps4 icin iste bi ara bana mesaj geldi hak size gecti diye bu islerden anlamadigim icin bayagi ugrasip aldim ps4u sonra 1000tlye sattim pro olsaydi satmazdim ps4 isime yaramaz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.