Şimdi Ara

Adana'dan Antalya'ya giderken hangi yolu kullanmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi forumlar haftaya Ankara'dan memleketim Adana'ya 1 haftalığına gideceğim ordanda Antalya Side'de 1 ay kalacağım

Ankara'dan Antalya'ya gitmiştim geçen sene ordan biliyorum yolları Ankara'dan Konya'ya kadar yol düz iki şeritli güzel ancak is Konya'dan sonra değişiyor

Mersin yolu üzerinden gideyim diyorum deniz havası ala ala gideyim diyorum ama yollar malum berbat

Konya yolundanda giderim ancak Konya Antalya yoluda pek iyi sayılmaz hep viraj hangi yolu kullanmalıyım

Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NurullahHormanci -- 12 Eylül 2020; 21:10:53 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Adana'dan Antalya'ya Yolculuk: Hangi Yolu Tercih Edilmeli?

Adana'dan Antalya'ya keyifli ve güvenli bir yolculuk için en iyi yolu seçmek önemlidir. Aşağıdaki bilgiler, bu rotayı takip ederken en iyi kararı vermene yardımcı olacaktır:

En Kısa Yol:

En kısa yol yaklaşık 418 kilometredir ve yaklaşık 5 saat sürer. Bu yol, Adana'dan Kozan, Silifke ve Mersin üzerinden geçer. Mersin'den sonra, kıyı şeridini takip ederek Antalya'ya ulaşırsın.

En Hızlı Yol:

En hızlı yol yaklaşık 430 kilometredir ve yaklaşık 4,5 saat sürer. Bu yol, Adana'dan Ceyhan, Osmaniye ve Karaman üzerinden geçer. Karaman'dan sonra, Konya otoyolunu takip ederek Antalya'ya ulaşırsın.

En Güzel Yol:

En güzel yol yaklaşık 450 kilometredir ve yaklaşık 6 saat sürer. Bu yol, Adana'dan Tarsus, Mut, Anamur ve Alanya üzerinden geçer. Bu yol, Akdeniz kıyısı boyunca uzanır ve muhteşem manzaralar sunar.

Hangi Yolu Seçmelisin?

En iyi rotanın seçimi, tercihlerine ve zaman kısıtlamalarına bağlıdır. En kısa yolu seçersen zamandan tasarruf edersin, ancak en güzel manzaraları görmek istiyorsan daha uzun olan ancak daha doğal güzelliklere sahip rotayı tercih etmelisin. En hızlı yolu seçersen, gideceğin yere daha kısa sürede ulaşırsın ancak daha uzun olan yol daha az trafikli olabilir.

Sonuç olarak, Adana'dan Antalya'ya giderken seyahat süresi, manzaralar ve trafik durumu gibi faktörleri göz önünde bulundurmalısın. Bu bilgileri kullanarak, ihtiyaçlarına en uygun yolu seçebilir ve keyifli bir yolculuk geçirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up
  • Yardım yok mu yaw :(
  • Kafana göre takıl
  • jjuuddaass kullanıcısına yanıt
    :(
  • Up
  • Karaman - Akseki yolunu kullanabilirsiniz. Akseki yonunde biraz calisma var ama yine de Konya yolundan daha kisa ve fena bir yol degil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Afyon nasıl bir yer ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ^Biotech^ ^ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ni degerlendireyim :)
  • Mersin-Anamur arası yolda sadece Aydıncık-Anamur arası biraz bozuk. Anamur-Antalya arası güncel durum nedir bilmiyorum.

Bence zevkli yoldur. Düz yollar bana göre çok daha tehlikeli.
  • ototbüsle antalyaya giderken bile konya üzeri giden otobüsü tercih ediyoruz. ben bir kere otobüsle mersin üzeri kıyıdan gittim otobüste benden başka herkes torba aldı doldurdu, iğrençti. otobüs
    https://www.google.com.tr/maps/place/Yakac%C4%B1k,+D400,+07900+Gazipa%C5%9Fa%2FAntalya/@36.0984914,32.5459237,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x14dc44ba1232dc27:0x90f7f913378e15ba!8m2!3d36.09876!4d32.5460086?hl=en&shorturl=1 vehttps://www.google.com.tr/maps/place/%C4%B0nal,+D400,+07900+Gazipa%C5%9Fa%2FAntalya/@36.1019014,32.5192139,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x14dc5b38c1b6663b:0x43814e87e3f58489!8m2!3d36.1019658!4d32.5216194?hl=en&shorturl=1

konumunda virajı tek seferde alamadı ileri geri yaparak döndü resmen. berbat yoldu ama bir kısmı düzenlenmiş diyorlar. tabi o konumlar halen öyle duruyor.

• yaman06 Y kullanıcısına yanıt
    Bı degerlendireyim hocam teşekkür ederim :)
  • izengel kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam değerlendireceğim :)
  • İyi değerlendir
  • Bu yolu her sene tecrübe ederim. 3 seçenek var üçüncü de denedim.

1. Seçenek Konya uzeri gitmek. Gayet rahat gidersin. Gündüz şehirlerde trafik ışıklarına yakalanmak biraz sıkıntılı olur. Yol sürekli duble yol. Sadece konya Antalya arası geçit biraz daralır ama oraları da hep yaptılar. Hiç yormaz yol. Adana-Konya arası duraklama yapacak çok tesis var ve genel olarak aydınlık giderken.

2. Seçenek Karaman üzeri gitmek. 1 ay önce kullandım. Gece çıkınca çok hızlı bir şekilde, şehir ışıklarına yakalanmadan Bozkir'a kadar geliyorsun. Hatta oh ne güzel bundan sonra hep buradan gideyim dersin ama Bozkır'dan sonra yol tek şeride düşüyor, zifiri karanlık ve çok viraj var, dikkatli olmak gerekiyor. Özellikle gece sürüşü zorlayıcı. Akseki civarında Konya Antalya yoluna ulaşana kadar o bir saat çok yoruyor. Bir de yolda duracak mola verecek yer çok az.

3. Seçenek sahilden Anamur Alanya üzeri gitmek. Burada en büyük sorun Anamur'dan sonraki virajlı yollar. Öncesinde de bol bol ışık ve radar var şehirlerde. Ama süre olarak aynı km olarak 70 km kadar daha kisa. Manzara seviyorsanız çok güzel.

Benim tavsiyem gece gidecekseniz Konya üzeri hiç risk almadan gitmek. Gündüz gidilecekse manzara seviyorsanız, Yavaş yavaş Anamur üzeri gitmek olur. Ben şu anda gidecek olan giderken gece gittiğim için Konya üstü dönüşte gündüz geldiğim için Antalya üstü gelirim.

• bahaman B kullanıcısına yanıt
    Bir bakayım hocam :)
  • Ben hep uçak tercih ederim. Çekilmez o yol 😕
  • alanyadan hataya geçtim deniz havası ala ala doğa ile iç içe geçen senede aynı yolu kullandım seneyede kullanırım
  • ben her ıkı yoluda kullandım.
    doga macera arıyorsan anamur uzerı
  • Hangi otel?
  • Anamur yolu çok manzaralı. Ancak yol zor yol haberiniz olsun.
    Pozantı-Konya-Akseki güzergahı ise Akseki Alanya arasındaki 1 saatlik son kısım hariç çook rahat bir yol. Manzara ve deniz için anamur yolu, rahat yolculuk için Konya yolu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.