Şimdi Ara

Konya'dan Adana'ya Giderken Hangi Yolu Kullanmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın Adana'ya gideceğim ilk kez.

Eski yol çok mu kötü? Yeni yolu mu tavsiye edersiniz?

Yeni yolu kullansam otoyol ücreti yaklaşık ne kadar tutar?

teşekkürler...

• Karapınar, Ereğli ve sonrasında Ulukışla civarında otobana girip Adana’da çıkıyorsunuz. Fiyatını hatırlamıyorum ama otoban kesinlikle değer verilen paraya. Çok pahalı değil...
  • Konya karapınar ereğli ulukışla dan hop adana
    Sürekli kullandığım yol 3 saat 15 dakika sürer.
    Ulukışla adana otoban ücreti en son 7.5 lira idi.
    Silifke mersin üstü kesinlikle gelmeyin.
  • teşekkür ederim,

ücretli yola ulukışlada mı bağlanacağım sadece?

• maps.google.com

• cemal5665 kullanıcısına yanıt

haritaların tavsiye ettiği yolu kullanabilirsiniz direkt. ulukışlaya varmadan otobana bağlanıp adanaya kadar gelirsiniz otobandan. fiyatı hatırlamıyorum ama 15 liradır maksimum. ankara niğde arasındaki yeni yapılan otoban pahalı ama sizin kullanacağınız pahalı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemal5665

teşekkür ederim,

ücretli yola ulukışlada mı bağlanacağım sadece?

Ulukışla'ya gitmeyeceksiniz aman, Ereğli'den Adana yönüne doğru gelirken direkt otobana bağlanıyorsunuz zaten. Ücret 10 tl civarı birşey olması lâzım. Eski yolu aklınızdan bile geçirmeyin...Konya'dan Adana'ya Giderken Hangi Yolu Kullanmalıyım? 

• 4

4 farklı paralı yol yok değil mi? söylediklerinizi anladım, burdan biraz karışık gösteriyor galiba

• quote:

4

4 farklı paralı yol yok değil mi? söylediklerinizi anladım, burdan biraz karışık gösteriyor galiba

Evet, bu güzergâhı kullanıyorsunuz. Torosları indikten sonra Mersin ve Tarsus yol ayrımlarını gösteriyor soldaki kısım. Tabelaları takip edersiniz zaten, ana hat Adana'ya yönlendirecektir sizi.

• teşekkürler, 1 gişeden geçiyoruz o zaman değil mi?

• İlk defa gidilecek ise Ereğli çıkışı hemen otoyola girip adanada çıkarsınız.
    Ben Ereğliden sonra Ulukışla geçip öyle otoyola giriyorum. Ulukışla yolunu seviyorum. Viraj kasmayı severim ama tek şerit ve tır kamyon çok fazla.

Evet tek gişe var. Rica ederim, iyi yolculuklar...

• mathematician_01 kullanıcısına yanıt

söylediğiniz gibi kolay ve rahat oldu sağolun.

bugün birşey merak ettim, tünellerde devamlı 70 km hız sınırı vardı ve birçok tünel vardı. Tünellerde radar oluyor mu, malum hepsinde 70e düşüp geçmek zor :)

Sanmıyorum. Her yıl en az 2 kere geçiyorum şu ana kadar ceza yemedim. 70e düşmüyorum tünelde bu arada.
  • aynen öyle, düşmek imkansız gibiydi zaten tırların ve inişlerin eşliğinde :)

• quote:

söylediğiniz gibi kolay ve rahat oldu sağolun.

bugün birşey merak ettim, tünellerde devamlı 70 km hız sınırı vardı ve birçok tünel vardı. Tünellerde radar oluyor mu, malum hepsinde 70e düşüp geçmek zor :)

Rica ederim. Tünellerde radar olacağını sanmıyorum, yani o yolun hiç bir kesiminde en azından ben denk gelmedim. Tüneller mevkisinde kendi güvenliğim için hızımı azaltırım ama o tünellere gelmeden önceki kısımda dikkat etmişsinizdir zaten, yol boş ve geniş olunca 140-150 ile geçerim oraları ve bir sıkıntı olmadı şükür;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.