1 MİLYON BANDINDA SEDAN TAVSİYESİ
-
-
O paraya en iyi tercih toyota corolla olacaktır diye düşünüyorum -
Atmosferik düşünmüyorum hocam -
Güncel -
Mondeo -
Hocam hangi motor ve paketi önerirsiniz? -
1.5 ecobost style bulunuyorsa titanyum
-
İnsignia sport cosmo 1.6cdti -
Mondeonun 1.5 motor ve ps şanzımanlari sıkıntılı,temiz Insignia bulunuyorsa başka araba bakmaya gerek yok -
Hocam Grand Sport enjoy mu almak mantıklı yoksa eski kasa cosmo elite veya sport paket mi ? -
Megane 4 öneririm c segmenti olur ama piyasası olan bir araç -
Yeni her zaman yenidir
-
Yalıtım konusunda zayıf kalıyor yoksa bi aralar çok baktım , Insignia parasına göre daha güzel ve dolu araç hocam o yüzden tercih edesim var. -
Adam motora Rislone vb birçok çatlak tıkayıcı, segman onarıcı katkılar var onu yapar sende alırsın 1 sene sonra arabaya 1 araba parası da motor yaptırmaya vs harcarsın aklın başına gelir. Türkiyedeki arabaların hangi usta denen kasap elinde ne hale geldiği belli değil o nedenle sıfır araba harici araba almayın başınız ağrımasın. Zaten masraf çıkarsa sıfır araba parası harcarsanız bide arabayı toplayamazsınız paranızla rezil olursunuz
-
2 ay önce sıfır icon donadım 1.3 tce megane aldık. Yalıtım konusunda baya geliştirmişler kendilerini renaulttan çok beklemediğim orada konfor odaklı bir araç. bir de km si çok ve bakımı tam düzgün yapılmamış ise marka model bağımsız bir biçimde uzak durma taraftarıyım. Taktir sizin tabi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X