Şimdi Ara

1 Milyona SUV önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. İlk arabamı alacağım. Arabalardan çok iyi anlamıyorum. Maks. 1 milyona kadar otomatik SUV araç önerisi olan var mı ? Genel kullanım şehir içinde olacak ama kamp vs. içinde düşünüyorum. Ayrıca alıp 1-2 sene kullanıp satma gibi bir derdim yok kullanımı rahat ise 4-5 sene gidebilir.

Şuana kadar araştırdıklarımda Bulduğum bazı marka modeller şu şekilde

Ford Kuga 1.6 EcoBoost Trend X 82k km-2014

Mazda 1.5 SKY-D Power Sense 118k km -2015

Toyota C-HR 1.2 Turbo Advance - 81k km -2016

Suzuki Vitara 1.6 GLX 114k km - 2018

Jeep Renegade 1.4 MultiAir Limited 81k km- 2015

Peugeot 2008 1.2 PureTech Allure 118k km - 2016

Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 100k km - 2017

• Crossland,bayon,kona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda veya suzuki kafa rahat olur
    Renegade yine düşünülebilir
    Tucson da iyi bir tercih piyasası da var
    C-HR çok klostrofobik bir araç ne üdüğü belirsiz
    Kuga 1.6 motor yakıtı da motoru da dert

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • konuya girmeden 1 milyona suv iyi bir şey olmaz dedim. yazdıklarına baktım sene olarak itirazım yok korona öncesi araçlar daha bile iyi benim gözümde ama madem bu işlerden anlamıyorsun o km'ler biraz yüksek değil mi? kumar yani adam iyi baktı mı bakmadı mı zamanında değişmesi gereken parçaları değiştirdi mi değiştirmedi mi bir süre sonra sana masraf yıkar mı şüpheli. ben çocukluktan çok meraklı deneyimli ve ehliyetimi 95'te almış olmama rağmen ilk arabamı ta 41 yaşımda aldım doğuştan sara hastası olunca iyilşememe rağmen kimse izin vermiyordu. aldığım araç 21 binde 3 yaşındaydı. 3 ay aradım nasıl park yerinde sorun olmayacak büyük olmayacak çünkü öyle olmasa insignia alıp geçecektim hiç aramadan. otomatik olacak sanayiye götürmeyecek bunu özellikle aradım. tork konvektör tam otomatikmiş ama çok yakarmış. bana sor jazz'ın 2007'si nasılken 2008'i nasıl 2009'u nasıl mitsubishi'de nasıl hepsini bellemiştim. otomatikten sorun yaşayanlar olmuştu çevremde ve sanayiye gitmek sözü bir fobiydi bende. otomatik suv olsun arada çayıra çimene de giderim böyle bir hayal dünyası yok. bu işleri bilmiyorsun ilk defa alıyorsun değil ki 40 yıllık şöför gibi ne çayır çimene gidiyorsun önce asfaltta bi sür park et kolay mı yer bile bulamıyorsun. yeni başlayan b segment biraz küçük bir şey alır benim bildiğim. kafanda komple yanlış kurmuşsun kısacası suvla işin yok senin en başta hele ki bir milyonluk araçla. vurup kıracaksın çünkü farz. o zaman şimdi güzel gelen şeyler kötü olacak bu marka TR'den çıkmış bu markanın ustası yok parçası pahalı vs diye. almadan güzel bir hayal dünyası yaşıyorsun ama aldıktan sonraki kötü günleri düşünmelisin esas. araba sahibi olmak pembe bir dünya değil ki tam bir eziyet. hiç dikkat bile etmediğin mesela 17 jant almazdım ben bu aracı şu anki aklım olsa çünkü resmen lastik bulamıyorsun. al işte cosmo paket 16 jant olanı geç. bırak bu kadar detayı 10 tane araç yazmışsın hangisine kazıklanayım diye soruyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 1.2 milyon Suv önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.