Saydıklarının hepsi B segment < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Tucson mu Yeni a3 mü (3. sayfa)
-
-
Golf’e B segment diyorsan tartışacak bişey kalmamış demektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 1 Şubat 2022; 22:33:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
golf,2008 ve t-roc farklı segmentlerde , tiguan'den de fiyat nedeniyle fazla satmış olabilir. Tabiki fazla donanım da neden olabilir.
Birkaç gün tucson 2017 model kullandım, 2017 tiguan aracım da var aralarında bariz kalite farkı var. Yakıt olarak da tucson fazla yakıyor 1.6 tgdi vs 1.4 tsi.
Bu arada kore araçlarını beğeniyorum ama göklere çıkartılacak araçlar da yapmıyorlar. Donanım olarak çok iyiler , diğer konularda herhangi bir extraları yok.
-
Dur kalk trafikte ısınıp kendini korumaya alan, soğukta ekranı açılmadığı için kaloriferi açılamayan golften bahsediyorsun sanırım 😂😂 çok komiksin valla gül gül öldüm.
-
Golf 7.5 gibi bir otomobilden sonra nasıl Golf 8 gibi bir garabet ürettiler aklım almıyor. Tasarım desen bence daha kötü, malzeme kalitesi desen o da geriledi, aracın çıktığından beri bitmeyen sorunları var beceremediler bu sefer. Zaten Golfü bitirip id.3 den devam edeceklerdi eyvallah da bu kadar da öldürmeseydiniz Golf ismini.
Burada tucson diyenlerin önüne ikisinin anahtarını koy gider audiyi seçer. Her iki aracı test edip ihtiyaca göre değelendirme yapın. İstanbulda mesela direkt a3 hb alırım. Hb araçlar bana her zaman daha atik geliyor. Ama mesela istanbul dışında yaşasam park sorunları olmasa direkt suv araca yönelirim. Bir de çocuk varsa genişlik önemli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Park problemim olduğu için tucsondan 1 tık geri çekildim bayide a3 olmadağı için de kaldım böyle 😂
Tucson büyük araba değil ki hocam. Civic ten daha kısa 20 santim kadar, sadece yarım santim daha geniş. Civic ve Tucson kullandım ondan yaptım bu karşılaştırmayı. Tucsonu park etmek daha kolay oldu Civicten.
A3 sedan ile boyutları neredeyse aynı, milim fark var, 1 santim bile değil boyut farkları.
Tucson alın geçin bence. Audi olan A5-6 olsa daha iyi tabi ama A3 de premium bir araç bile değil bence.
A3 ten daha rahat park edilir çünkü boyutlar aynı ama Tucson yüksek olduğu için görüş açısı daha iyidir. Geri görüş kamerası çok iyi park konusunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 31 Ocak 2022; 22:38:56 >
Tucson çok daha teknolojik bir araçtır. Üstüne daha dolu ve tasarımı mükemmel(o farlar hariç). 4x4 çoğu SUVdan daha iyidir.İnceleme videolarını izlemeni tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wol4onak -- 31 Ocak 2022; 23:32:17 >
A3 premium bir araç değil demek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 1 Şubat 2022; 22:34:17 > -
VW fanboylari kudurmuş tabi ama A3'ün yakıt dışında Tucson'dan iyi olduğu alan yok.
Artık pröminyum Audi alırken altına eğilip bakarsınız torsiyon çubuğu mu kullanıyor yoksa es keza bağımsız süspansiyon koymuş mu bu pröminyum diye 😂 Hız sabitleyici de opsiyon oluyor ama gider Maslakta sıra bekler taktirirsiniz.
He he tamam sensin aga.
Tamam Audi değil Hyundai premium sen haklısın
Alın size 1,5 yıldızlı Accent.
www.euroncap.comResmi Hyundai Accent 1998 güvenli derecelendirme sonuçlar?https://www.euroncap.com/tr/results/hyundai/accent/15485Bakın bu da 2020 i10 güncel kasa ve 3 yıldızlı.
www.euroncap.comResmi Hyundai i10 2020 güvenli derecelendirme sonuçlarıhttps://www.euroncap.com/tr/results/hyundai/i10/413932015 i20 de 4 yıldızlı
2020 Bayon da 4 yıldızlı
yani bu firmanın geleneğinde 4 yıldızlı güvenlik var.
5 yıldız alan araba sayısı sınırlı
Hyundai ile ilgili Takdiri size bırakıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 1 Şubat 2022; 22:35:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2020 bayon 4 yıldızlı , o da sayılmaz değil mi :)
Puhahhaha
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Araştıralım öğrenelim... Ncap sitesinden.... 4 yıldız arabayla kaza yapan ölüyor 5 yıldızlı olanı tanrısal kuvvetler koruyormuş ellam
Bir de hala bayon diyor... Adam Tucson diyor Tucson alacağım diyor bu Bayon diyor... Hayvan kadar toteme adam Tucson yazmış ne Tucsonu diyorum Bayon diyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X