Şimdi Ara

Araç İçin Hangi Temizlik Ürününü Tavsiye Edersiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, aracımın dışı beyaz içinde bej renginde deri var bunları ara ara temizlemeye götürmeden kendim müdahale etmek için içinde her türlü malzemesi bulunan kaliteli bir temizlik seti bakıyorum. İnternet üzerinden alınca daha uygun oluyor sanırım.

Tavsiye ettiğiniz temizlik setlerinin linklerini gönderebilirseniz çok memnun olurum. İyi forumlar

• Ucu çok açık bir soru olmuş, fiyat aralığı belirtirseniz daha iyi olur.
  • http://www.detailturkey.net/ adresine göz atarsanız yardımcı olurlar.
  • Bunlar iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sorunun tekbir cevabı yok ucu çoook açık bi olay

misal kapalı garajın varmı arabayı yıkayacak yerin ekipman zaman ve bütcen varmı ? ha yok bana oyle aman aman bıseye gerek yok ya ben tek yıkıyayım dersen on yıkama yapıcanmı yapmıcanmı ohooo iş uzar gider :) yukarıda bir arkadaş vermişhttp://www.detailturkey.net/ gel oradan yardımcı oluruz :)
  • Motor bölümünü tozdan arındırmak ve parlatmak için ne kullanılmalı acaba ?
  • Hocam o zaman soruyu biraz daha özele indirgersem ; araçları yıkatmaya götürdüğümüz zaman dışını güzel temizliyorlar ancak araç içine gelince sadece paspaslar temizleniyor bi de ufak tozunu alıp bırakıyorlar. Onun haricinde araç içerisindeki koltuk döşemelerine pek dikkat edilmiyor. Aracımda da döşeme olarak bej renkli deri ve aynı renkte halı bulunduğu için sık sık temizlenmesi gerekiyor. Ben de bu işlemi kendim yapmaya karar verdim. Açık renkli deri döşemeler ve halılar için ne tavsiye edersin diye sorarsam daha rahat cevaplayabilirsiniz umarım Fiyat olarak da 30 35 liraya kadar benim için uygundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La vitesse -- 16 Mart 2016; 0:30:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracım deri olmadığı için bizzat alıp kullanmadım. Ancak bugüne kadar kullandığım hiç bir meguiars ürününden pişman olmadığım için aşağıdaki ürünü önerebilirim.

http://www.otocity.com/G17914-Meguiars-Gold-Class-Rich-Leather-Cleaner-Deri-temizleyici-ve-Koruyucu-Jel_UD5294

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk evliya

Hocam o zaman soruyu biraz daha özele indirgersem ; araçları yıkatmaya götürdüğümüz zaman dışını güzel temizliyorlar ancak araç içine gelince sadece paspaslar temizleniyor bi de ufak tozunu alıp bırakıyorlar. Onun haricinde araç içerisindeki koltuk döşemelerine pek dikkat edilmiyor. Aracımda da döşeme olarak bej renkli deri ve aynı renkte halı bulunduğu için sık sık temizlenmesi gerekiyor. Ben de bu işlemi kendim yapmaya karar verdim. Açık renkli deri döşemeler ve halılar için ne tavsiye edersin diye sorarsam daha rahat cevaplayabilirsiniz umarım Fiyat olarak da 30 35 liraya kadar benim için uygundur

öncelikle aracın içini temizlemek için apc ( All Purpose Cleaner ) almanız lazım. bunla tüm plastik lastik yani aracın içinde aklınıza gelen heryeri güvenle silebilirsiniz. bunlarla ilgili Valet Pro ( kendim kullanıyorum )3D , amway loc gibi ürünlerden birini alırsanız gayet güzel işinizi görür. Koltuklar için Valet pro Carpet öneririm inanılmaz güzel bi üründür konsatre şekilde alırsanız ( 1lt 5 lt ) 1/20 1/40 1/80 e kadar yolu olan güzel ve bereketli bi ürün. bu arada valet pro sadece temizlik malzemeleri üreten ve bu alanda lider bi firmadır.

içi temizledikten sonra parlatma ve koruma işlemleri için eger mat finişh seviyorsanız sonax extreme cocpit, yada auto fıtnes Spritz öneririm. Eger parlak seviyosanız ise Meguiars meg shine tavsiye ederim. Bez olarak aracın içinde bimde 5 adet satılan fiyatı yaklasık 7-8 tl olan mf bezler işinizi görür :)

birde aracın içine Little Trees vanilya olan ( amerika bayraklı ) asın 2-3 hafta mis gibi kokar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.