Ben kendi çabamla Gloria Perfumes ve Similar markası (Parfümevi) diye iki firma buldum; ama tabii internette daha bir sürü böyle "açık parfüm" adı altında satış yapan firma var. İnternette satış yapan bir çok firmanın da merdivenaltı işletme olma ihtimali de var. Verdiğimiz paraya yazık olmaması ve sağlık sorunları da yaşamamak için daha önce muadil parfüm alıp olumlu sonuçlar alanların tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum. Aradığım kokular genelde Agar ağacı, Sandal ağacı, Oud içeren parfümler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 26 Temmuz 2023; 12:28:59 > |
Türkiye'de En İyi Muadil Açık Parfüm Markaları
Muadil parfümler, orijinal lüks parfümlere benzer ancak daha uygun fiyatlı alternatifler sunar. Türkiye'de, yüksek kaliteli muadil açık parfümler üreten bir dizi yerli firma bulunmaktadır.
En kalıcı açık parfüm markaları arasında Senfoni, Perfume ve TDC yer almaktadır. Bu markalar, gün boyu süren yoğun ve kalıcı kokular sunmaktadır.
Defacto, uygun fiyatlı ve geniş bir muadil parfüm yelpazesi ile bilinmektedir. Defacto açık parfümleri, orijinal kokularına sadık kalarak bütçe dostu bir seçenek sunmaktadır.
Genel olarak en iyi açık parfüm markaları, kaliteli hammaddeler kullanır, uzun ömürlü kokular sunar ve orijinal parfümlerin benzersiz karakterini başarıyla yakalar.
Muadil açık parfüm satın alırken, güvenilir markaları tercih etmek ve ürün incelemelerini okumak önemlidir. Bu şekilde, orijinaline yakın, kalıcı ve uygun fiyatlı kokular elde edebilirsiniz.