Orjinal - Muadil karşılaştırması yapılıyor. |
Türkiye'de hangi firmaların ürettiği 'Muadil/açık parfümleri'ni tavsiye edersiniz? (2. sayfa)
-
-
Bildiğiniz güvendiğin muadil satan yer varsa şaşmayın. Denem yanılma yöntemi işe yaramıyor.
Daha önce kimyager ahmet diye instagramda birinden kirkee, creed sipairş ettim hayal kırıklığı oldu.
Burada da ladosi yorumları görünce hevesle kirke sipariş ettim bire bir kimyager ahmetin yaptığı ilk sıkışta kavun gibi kokan çok kısa sürede kaybolan bir koku geldi.
Tahminimce bu iki satışı yapan da benzer setleri alıp karıştırıp yapıyor . Diğerleri de sıfırdan koku üretmiyor elbette ama bunların sattığının basit ve aynı setten imal edildiğine eminim.
Bu yüzden bildiğiniz aldığınız yer varsa şaşmayın 10/7 gibi bir performanssa devam edin kimseye güvenilmiyor.
Bir konu daha var testerlar her zaman daha yoğun oluyor aldatıcı oluyor. Tester üzerinden yorum yapanlar ya aldanıyor ya kötü niyetli. Hiç anlatıldığı övüldüğü gibi değil.
Sirkecide yıldız esansa gidip hazırlatıyorum bana göre kirke, hermes iyi yapıyorlar önceden molecule 02 bile çok iyiydi şu an beğenmedim.
Bilip güvendiğiniz belli bir performansa sahip muadil varsa şaşmayın ya da paraya kıyıp / marka kaliteyi düşünüp orijinal alın.
Kimseye güvenilmiyor.
-
Kesinnikle haklısınız, zaten instagramda satış yapan herkes esansı hazır aldığından eminim. Üretenlerde bence büyük firmalar, Bargello Loris MAD gibi firmalar. Nerden biliyorsun derseniz hepsini denedim hepsinde creed aventus, invictus gibi çok bilindik kokuları aldım ve farklı kokulara sahip olduklarının kanısına vardım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rotryzerKesinnikle haklısınız, zaten instagramda satış yapan herkes esansı hazır aldığından eminim. Üretenlerde bence büyük firmalar, Bargello Loris MAD gibi firmalar. Nerden biliyorsun derseniz hepsini denedim hepsinde creed aventus, invictus gibi çok bilindik kokuları aldım ve farklı kokulara sahip olduklarının kanısına vardım.
Bargello, Loris, MAD gibi büyük zincir parfümcüler de esansı hazır alıyor. Esansı esans firması üretir, parfümcü değil. Sırf bunlar büyük marka ve çok satılıyor diye iyi oldukları anlamına da gelmez.
-
O zaman şöyle diyeyim temin ettikleri esanscılar piyasada herkese satış yapan firmalar değil heralde. Kendilerine has notalar katıyolar sanki.
Mad den aldığım Kirke ile Lorisden aldığım kirke çok farklı mesela. Loristeki çok baskın meyve kokuyorken, Maddeki kirke açıklaması zor daha ekşimsi diyebilirim.
-
Farklı esans firmaları var ve esanslar da kalite kalite; yani birbirinden farklı olması normal.
-
önerebileceğiniz firma var mı ? Pdm herod arıyorum i 12k fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X