Şimdi Ara

TÜRKİYE'NİN EN İYİ 'ÖZEL GÜVENLİK' FİRMASI HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
23.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 24 Eylül 2010; 23:24:08 >

• VIP
  • Tekno güvenlik , basketbolda bize sponsordu . Duygusal olarak o bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

VIP

isim olarak evet ama aslında bence değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

VIP

,
    hocam niye soruyosun o zaman anlamadımki benim bildiğim kadarıyla VIP çoğu kalbur üstü organizasyondan bu firmayı görüyorum...
  • quote:

quote:

quote:

VIP

,
    hocam niye soruyosun o zaman anlamadımki benim bildiğim kadarıyla VIP çoğu kalbur üstü organizasyondan bu firmayı görüyorum...

VIP öyle kısa süreli projelerde çalışır genelde. Ama firma olarak G4S, Securitas. Tepe güvenlik var ama lafta büyük çalışanını adam yerine koymayan bir firma. Pronet var ama öyle İstinye Park dışında bir projesini göremedim. İstanbul Güvenlik sağlam referansları var. İstanbul metrolarının da güvenliği İstanbul Güvenlikti galiba ama tam emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pamk

quote:

quote:

quote:

VIP

,

VIP öyle kısa süreli projelerde çalışır genelde. Ama firma olarak G4S, Securitas. Tepe güvenlik var ama lafta büyük çalışanını adam yerine koymayan bir firma. Pronet var ama öyle İstinye Park dışında bir projesini göremedim. İstanbul Güvenlik sağlam referansları var. İstanbul metrolarının da güvenliği İstanbul Güvenlikti galiba ama tam emin değilim.

pronet iyiymiş evet.. birde profilo alışveriş merkezinin de güvenlik firması da sağlama benziyordu.. adını hatırlayamıyasamda

• ben istanbul güvenlikte 3 hafta çalıştım gayet sağlam bi yer, ama yolu yemeği yoktu bende ayrıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 24 Eylül 2010; 23:41:04 >
  • ARC bence ARO olmuş adı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~AweSome~ -- 25 Eylül 2010; 0:07:52 >
  • TEPE
    İSS
    SECURİTAS
  • ANFA çünkü nereye gitsem bunlar var :P

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altarnatifgüvenlik tavsiye edecek bilgisi olan varmidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaca38 -- 11 Temmuz 2017; 1:53:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizce Türkiyenin en kaliteli güvenlik firması ALTAY GÜVENLİK yaklaşık 10 yıldır sitemizin güvenliğini yapıyor zor zamanlarımızda 3 ay ödeme yapamadığımız oldu güvenlik şirketi ne maaşları ne ssk larda hiç bir problem yaşatmadı bize hepsini tıkır tıkır ödedi yukarıda kaliteli diye söylenen firmalara 1 ay ödeme yapmayın sözleşmeyi fesh ediyorlar çünkü ekonomik güçleri yok, biz altaydan memnunuz tavsiye ederiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.