Dualsense nerden alınmalı?
Dualsense şuan vatanda 3800 tl fiyatı nasıl sizce? V2 versiyonmudur acaba kamuflajlı olan?
SpotçularDa 2900 tl var kegamese orjinalmi sıfırmı diye 2 kere mesaj attım görüldü cevap vermediler kıllandım onlardan
Eski sisteme yeni ekran kartı sonrası aşırı yavaşlama
7 8 sene önce tam tarihi hatırlamıyorum topladığım pc nin ekran kartı bozulması üzerine kardeşim gidip MSİ gtx 1650 ekran kartı alıp takmış (ben evlendikten sonra pc'yi kardeşime bıraktım) bi internet kafe de windows 10 pro 64 bit yükletmiş, kardeşim pc'yi eve getirip açtıktan sonra aşırı bi yavaşlama söz konusu oldu pc'nin açılması 10 15 dk. arası sürüyor, açıldıktan sonra herangi bi dosyayı açmak tam bir işkence aşırı yavaş çalışıyor pc deneme amaçlı AC Origins yükleyip açtım kartın performanı ne gerekiyorsa onu verebiliyor ama gel görki oyun dışında aşırı yavaş pc bi de Mount and blade bannerlord korsan sürüm açtım o aşırı takılıyordu, sistemim aşağıda ki gibi
sorun ne olabilir ?
Ram: Corsair CMX8GX3M2B1600C9 1600MHz 2x4 8gb
İşlemci: İntel İ7 -2600K 3,40 GHz
Anakart: Asus P8Z68-V LX
PSU: GX Bronze 750W
Ekran Kartı: MSİ gtx1650
Depolama: 2 adet WD marka hdd takılı biri 1Tb diğeri 150gb işletim sistemi 150 gb olana kurulu
Windows 10 pro 64 bit
Eski sisteme ekran kartı tavsiyesi
|
Half Life 2 altyazı boyutunu nasıl değiştirebilirim?
|
Nvidia güncelleme sonrası ekran yırtılması oluştu
|
Ps plus para çekmiş (yardım)
|
Monitör den görüntü alamıyorum
|
Monitör den görüntü alamıyorum
|
Monitör 144 hz. Hangisini almalıyım
|
HDMI çoğaltıcı lazım
|
Benim Referansa ihtiyacım yok referansın kendisi benim |
Medeniyet Dediğin Açmaksa Bedeni,Desene Hayvan Senden Daha Medeni. .. Mehmet Akif Ersoy C* hakimiyet-i milliyeye karşı çıkmak irticadır işinize gelmiyorsa kafanıza sıkın Medeniyet Dediğin Açmaksa Bedeni,Desene Hayvan Senden Daha Medeni. .. Mehmet Akif Ersoy C* Hakimiyet -İ Milliyeye Karşı Çıkmak İrticadır. Mustafa Kemal Atatürk psn: drejfc ________ NE MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE ne mutlu islam üzerineyim psn: drejfc ____ Ne Mutlu Müslümanım Diyeneb92064785bb8b6c1df19d70ebfd544bd.jpg Psn : drejfc Psn: drejfc zalimler ve kafirler için yaşasın cehennem |
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14.374
İkinci El Bölümü Mesajları: 160
Konularının görüntülenme sayısı: 33.657 (Bu ay: 558)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12.130 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun