Bildirim
Dualsense nerden alınmalı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Piyasada sahte dualsensler yok henüz. Güvenilir satıcılar var sahibinden oradan 2800 civarı alırsın. amazon cm tr dende olabilir. bazen 3000 tl ye indiirme giriyor.
-
Trendyol indirimde 3500 lira ben ordan satın almıştım siyah modelini sorunsuz çalışıyor garantili ama bilkom değil
-
Piyasada sahte dualsensler yok henüz. Güvenilir satıcılar var sahibinden oradan 2800 civarı alırsın.
Daha önce alışveriş yaptığım bir satıcı. 2500 TL. 100 TL kargo tutsa 2600 TL gelir kaçırma.
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-playstation-dualsence-hassecuretrade-1214132450/detay -
2800 e spotçudan aldım geçtim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps3 sistem depolama alanındaki dosya sistemi bozuk ve geri yüklenecek
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps5 için kulaklık önerisi
- ps5 iptv izleme
- ps4 nasıl kapatılır
- ps plus fiyat
- ps5 kırıldı mı
- playstation 5
- ps5 pro farkı
- fs 25 mobile ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X