Arkadaşlar merhaba , Konunun yeri yanlışsa şimdiden herkesten özür dilerim. Fakat 2 gündür kafayı yemek üzereyim. PS4 Network hesabıma giriş yapamamaktayım. Bugüne kadar hiç böyle bir sorunum yoktu. Geçen gün evde olmadığım vakit modem dinlensin fişten çektim. Geldiğimde çalıştırdım. Fakat farkettimki , makinada network hatası var. İnternet bağlantısı kablolu ve kablosuz şekilde ikisinde de başarılı yanıt veriyor. Fakat makinada hiç bir şey yapamamaktayım. Network hesabına giriş kısmında donup kalıyor , belirli bir süre sonra yanıt veremedi olarak karşıma ekran çıkıyor. Aynı hesabımı Pc'den giriş yapabiliyorum kontrol ettim. Sizce problem ve çözümü nedir ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Herkese hayırlı forumlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraksenyuz -- 27 Aralık 2020; 15:42:21 > |
PlayStation Network Giriş Başarısız Hatası: Çözüldü
Giriş
"PlayStation Network Giriş Başarısız" hatasıyla karşılaşan kullanıcılar, oyun oynama veya çevrimiçi hizmetlere erişme konusunda sorunlarla karşılaşabilirler. Bu sorun, bir ağ arızasından kaynaklanabilir veya PlayStation Network'ün (PSN) bakım çalışmaları yürütüyor olması gibi başka nedenlerden de kaynaklanabilir.
Yaygın Nedenler
- PSN'de ağ arızası
- İnternet bağlantısı sorunları
- PS4 sistem yazılımı güncel değil
- PSN kimlik doğrulama sorunları
PlayStation Network'e giriş sorunlarını gidermek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:
- İnternet bağlantını kontrol et: Cihazının internet bağlantısı olduğundan emin ol.
- PS4 sistem yazılımını güncelle: Ayarlar > Sistem Yazılımı Güncellemesi menüsüne giderek en son sistem yazılımına sahip olduğundan emin ol.
- PSN kimlik doğrulama bilgilerini kontrol et: PlayStation Network'e giriş yaparken kullandığın kullanıcı adı ve parolanın doğru olduğundan emin ol.
- PSN'nin durumunu kontrol et: PSN'nin resmi durum sayfasını ziyaret ederek bakım çalışmaları olup olmadığını kontrol et.
- PlayStation Destek ile iletişime geç: Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala giriş sorunları yaşıyorsan, PlayStation Destek ile iletişime geçerek daha fazla yardım alabilirsin.
Sonuç
"PlayStation Network Giriş Başarısız" hatasıyla karşılaşıyorsan, sorunun kaynağını belirleyerek ve uygun çözümleri uygulayarak sorunu giderebilirsin. PSN'nin durumunu kontrol etmek ve PlayStation Destek ile iletişime geçmek, sorun giderme sürecinde yardımcı olabilir.