Şu an için en ucuz 27 inç monitör arkadaşlar ayrıca curved ekran ve Samsung kalitesi
Arkadaşlar 70 inç bandında fiyatı bayağı uyguna geliyor üstelik 36 ay garantili toshiba kalitesinde bu fiyata bedava resmen ben hemen aldım bir adet Dled teknolojisini kullanıyormuş TV 2023 Model Uzman Arkadaşların yorumunu beklerim
HepsiBurada Premium WordCard 1000 TL World Puan
Arkadaşlar HepsiBurada Premium WordCard Yeni Kart Alanlara 1000 Tal ye kadar puan veriyor
Motorola Edge Plus 2023 Operatör Sim Locked Açma
Merhaba arkadaşlar Motorola Edge Plus 2023 telefonu ABD de kullanıyordum TR ye geldim sim Locked diyor açılmıyor telefon android olduğu için açılması kolay olur mu ?
Merhaba Arkadaşlar Yakın Zamanda Delta Airlines İle İstanbul-Amsterdam-New York' a Aktarmalı Uçan Oldu mu ? Amsterdam da Transit Vize İsterler Mi ? Net Bilgi Nasıl Öğrenebilirim Delta Airlinesin Türkiye Şubesi Yok Sanırım Hollanda Konsolosluğunu da Arasam Benimle İlgilenmezler Diye Düşünüyorum
Erşan Pastırma 100Gr 39.90 TL Metro Market
Fiyat cok uygun kalitesi yüksek arkadaşlar sırf et kilosu 400 TL ye geliyor 4-5 paket alıp denedim lezzetli aromatik bir tadı var
Marmara Park Troy MacBook Air M1 16.999TL 6 Mayıs
Güzel indirimler yapmışlar özellikle seçim öncesi dolar kuru patlamadan fiyatlar artmadan almak lazım MacBook kalitedir
Ford Connect 2010 Motor Arızalı Uyarısı
merhaba arkadaşlar Ford Connect 2010 model duz yolda son gaz hizla gaz pedalina basinca 100 km hızdan sonra güç kesmesi yapıyor lütfen kullanım kılavuzunu okuyun motoru arızası diyor bir daha gaz yemiyor çalismiyor araba kontak kapatiyor bir daha kapatip aciyorum başına böyle bir şey gelen var mı ?
Torku Banada Kakaolu Fındık Kreması 700 G 53.90 TL
LÜTFEN SAÇMA YORUM YAPMAYIN SAĞLIMIZIN KIYMETİNİ BİLİYORUZ.
https://www.migros.com.tr/torku-banada-kakaolu-findik-kremasi-700-g-p-6d307a
Kahve Dünyası Sıcak Çikolata 1000gr 85.98 TL
Bu soğuklarda çok iyi gidiyor arkadaşlar fiyatı da çok uygun olmuş tavsiye ederim
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 834
İkinci El Bölümü Mesajları: 35
Konularının görüntülenme sayısı: 86.597 (Bu ay: 696)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 489 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar