Şu an için en ucuz 27 inç monitör arkadaşlar ayrıca curved ekran ve Samsung kalitesi www.n11.com Samsung CR50 LC27R500FHPXUF 27" 4 MS 60 Hz Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri https://www.n11.com/urun/samsung-cr50-lc27r500fhpxuf-27-4-ms-60-hz-full-hd-curved-va-led-monitor-35495577?magaza=samsungturkiye |
Samsung CR50 LC27R500FHPXUF 27' 4 MS 60 Hz Full HD Curved VA LED Monitör 2829 TL
-
-
6 aydır kullanıyorum. Çok büyük beklentiniz yok ise gayet iyi. O zaman da bu fiyata almıştım. İyi fırsat.
-
Ofis ev kullanımı için güzel fiyat şu ortamda
-
Tam film ve dizi izlemelik bence şuna kullandığım monitör çok eskimişti tekliyordu iyi oldu -
Ekran yukarı aşağı sağa sola hareket edebiliyor mu? Yoksa sabit mi.
-
Sadece yukarı - aşağı.
-
27” en az 2k tercihen 4k olmalı.Fhd görüntü leş. -
Bakmayın siz leş meş diyenlere herkesin ihtiyacına göre işinizi görüyorsa fiyat uygunsa alın geçin bu paraya markasız çin fasonu monitör vermiyorlar 27 inç. Bu arada bence en az 8K olmalı
-
27, 1080p ve 2k monitörüm var. Çok dibine girmezsen ve bütçen yetersiz ise kesinlikle üzmez. -
arkadaşlar 27 için öneriekn 4k değil 2k ama 1080p de çok sıkıntı yaratmaz, fiyatı cidden çok iyi, biz arkadaşlar ile 2.monitör olarak alıp kullanamayı bi le düşündük
-
n11 deki bitmiş d&r da 3.300 liraya bulunuyor ki bence hala ucuz. d&r da peşin fiyatına 4 taksit seçeneği de vardı aldım. 100 dolara 27 inç monitör.
yabancı yorumlar da iyi gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X