HP Victus Gaming 15 Intel Core i5 12500H 16GB 512GB SSD Fiyatı
Sepette 31999'a geliyor.
Ekran kartı 75 W. MSI'nın 45 wattlık RTX 4060'larından iyidir. Ekran FullHD ve 15 inç. Panel tipi Victus'larda bazen üzebiliyor %45 NTSC şeklinde olabiliyor. Düşünenler varsa araştırmasını yapsın ürünle ilgili. Fiyat piyasanın altında gibi. Bu performans ve fiyat bandında arayışı olan varsa diye paylaşmak istedim.
25800 TL Monitör Dahil AM4 Sistem
Ryzen 5 5600 İşlemci
Gigabyte RTX4060
32 GB DDR4 Ram (16x2)
Amazon Prime alışveriş festivalinden bir sistem topladım meraklısı videoyu inceleyebilir. Yazıyı yazdığım an itibariyle fiyatlar ve stoklar günceldir.
Prime Alışveriş Festivalinden 25803 TL'ye Sistem Topladım - YouTube
Yıllık 249 TL DirectAdmin Hosting
Herkese merhabalar,
2020'den beri Lüksemburg merkezli sunucumuzda bütçe dostu web hosting hizmetleri sunmaktayız. Detaylı bilgi için PM ya da e-posta atmaktan çekinmeyin. Havale/EFT/Fast ile ödeme kabul etmekteyiz. Memnun kalmazsanız 7 gün içerisinde ücret iadesi talep edebilirsiniz. Deneme hesabı ve sunucu bilgilerini görmek için de bana ulaşabilirsiniz. Yıllık 249 TL olarak sunulan promosyon paketini müşteri panelinde bulabilirsiniz.
Dexim marka 1 ms 180 Hz FullHD monitör 2799 TL. Tam emin değilim ama Dexim indeks bilgisayarın diye biliyorum. Ben geçen ay kart puanı ile falan 2900 e almıştım. hepsi parası veya kart puanı olan şu an daha ucuza da getirebilir.
Dexim H238SG 23.8'' 180Hz 1ms (Hdmı+Dp) Freesync Adaptive Sync Full Hd Fast IPS Gaming Monitör - DMT003 Gen2
Ben ikinci monitör olarak almıştım. Ölü piksel vs çıkmadı. HDR var diyor ben aktive etmedim. Default ayarlar kötü ama biraz ince ayarları kurcalarsanız gayet f/p bir monitör. Pivot özelliği çok iyi ve malzeme kalitesi şaşırtıcı derecede fiyatına göre iyi. Zaten HBda alttaki ürün yorumlarından biri benim. Çok monitör alıp satıyorum alt orta segmentte neler neler gördüm 2800 e bu monitör pivot ve 180 Hz ile FHD oyuncuları tatmin edebilir diye düşünüyorum.
Elbet parası olana çok daha güzel cihazlar var ama bütçesi dar olanlar için f/p bir monitör olarak paylaştım. Puan vs ile 2500 civarına getirebilen olursa bedava sayılır. 1 aydır bana ikinci ekran olarak gayet yetiyor.
Merhaba arkadaşlar
Bazı ŞOK marketlerde Melitta Easy Top 1023 660 TL'ye satılıyor. Bölgesel olabilir. Ben Sivas'ta iki ŞOK markette gördüm. Kahve tutkunları daha iyi bilir ama marka olarak bir nebze kalbur üstü diye biliyorum. Sinbo, Kiwi'nin falan el kadar minyatür kahve makineleri falan 350-400'e satılıyor. Bu onlara göre daha hacimli bir makine. İnternet fiyatlarına göre de uygun geldi. Ürünlerin kutusu pek iyi kondisyonda değil. Sanırım uzun süre satıl(a)mayan delist ürünler. Ben bir tane aldım eve getirdim. Tertemiz sorunsuz çalıştı. Çok kahve gurusu değilim işimi görür gibime geldi. İlgilenen varsa ŞOK marketleri gezebilir.
Değerli arkadaşlar herkese merhaba,
Yaklaşık iki buçuk senedir faaliyette olan DogiHost girişimimiz ile Türkiye piyasası için hosting hizmetleri sunmaya devam ediyoruz. DirectAdmin paneli kullanan paylaşımlı hosting hizmetlerimiz küçük ve orta ölçekli işletmeler, bloglar ve kaynak kullanımı düşük-orta düzeyde seyreden web siteleri için son derece uygun ve hesaplıdır. Sunucularımızda CloudLinux, LiteSpeed, LetsEncrypt ve Softaculous vardır. Tek tıkla ücretsiz SSL sertifikası alabilir ve yine tek tıkla WordPress, phpBB, Joomla SMF, myBB gibi yüzlerce scripti otomasyon ile sorunsuz kurabilirsiniz. Sadece müşteri panelinde görebileceğiniz Promosyon hesabımız senelik 99 TL'lik fiyatı ile harika bir fiyat/performans ürünüdür.
Hizmetimiz kimler için uygundur?
Kaynak kullanımı alt/orta düzeydeki kişisel web siteleri, bloglar, küçük-orta ölçekli firmalar, alt/orta seviyede ziyaretçi alan forum ve bloglar için son derece hesaplı ve kullanışlı bir hizmettir.
Promosyon Paketi (Senelik 99 TL)
1 GB Disk Alanı
25 GB Trafik
Sınırsız mySQL Veritabanı
Sınırsız E-Mail Adresi
Sınırsız Alt alan adı
Softaculous / CloudLinux / LiteSpeed /LetsEncrypt
3 Web Sitesi Barındırabilme
Sunucu Lokasyonu : Lüksemburg / Avrupa
Havale / EFT / FAST İle Ödeme
Anında Aktivasyon
7 Gün Para İadesi Garantisi
Başlangıç Paketi (Senelik 149 TL)
2 GB Disk Alanı
25 GB Trafik
Sınırsız E-Mail Adresi
Sınırsız Alt alan adı
Softaculous / CloudLinux / LiteSpeed
5 Web Sitesi Barındırabilme
Anında Aktivasyon
ÜCRETSİZ DENEME HESABI TALEBİ
Satın almadan önce sunucuyu ve altyapıyı test etmek isterseniz maksimum 7 gün kullanabileceğiniz bir deneme hesabı sunabiliriz. Talebinizi bu başlıktan iletebilir ya da destek/at/dogihost.com adresine alan adınız, e-mail adresiniz ve deneme talebinizi içeren bir eposta gönderebilirsiniz. 24 saat içinde talebinize geri dönüş yapılacaktır.
DogiHost Anasayfa:
Müşteri Paneli :
Forumdaki eski başlıklarımı takip edenler bilhassa global hosting endüstrisi ile olan yakın ilgi ve alakamı bilir. Bu bağlamda yaklaşık bir buçuk senedir faaliyette olan DogiHost girişimimiz ile Türkiye piyasası için hosting hizmetleri de sunmaya devam ediyoruz. DirectAdmin paneli kullanan paylaşımlı hosting hizmetlerimiz küçük ve orta ölçekli işletmeler, bloglar ve kaynak kullanımı düşük-orta düzeyde seyreden web siteleri için son derece uygun ve hesaplıdır. Sunucularımızda CloudLinux, LiteSpeed, LetsEncrypt ve Softaculous vardır. Tek tıkla ücretsiz SSL sertifikası alabilir ve yine tek tıkla WordPress, phpBB, Joomla SMF, myBB gibi yüzlerce scripti otomasyon ile sorunsuz kurabilirsiniz. Sadece müşteri panelinde görebileceğiniz Promosyon hesabımız senelik 39 TL'lik fiyatı ile harika bir fiyat/performans ürünüdür.
Kaynak kullanımı alt/orta düzeydeki kişisel web siteleri, bloglar, küçük-orta ölçekli firmalar, alt/orta seviyede ziyaretçi alan forum ve bloglar için son derece hesaplı ve kullanışlı bir hizmettir.
Promosyon Paketi (Senelik 39 TL) (Sınırlı Stok : 10 Adet)
1 GB Disk Alanı
25 GB Trafik
Sınırsız E-Mail Adresi
Sınırsız Alt alan adı
Anında Aktivasyon
İkinci yıl 79TL/Yıllık olarak yenilenir
DogiHost Anasayfa: https://www.dogihost.com
Müşteri Paneli : https://panel.dogihost.com
Forumdaki eski başlıklarımı takip edenler bilhassa global hosting endüstrisi ile olan yakın ilgi ve alakamı bilir. Bu bağlamda yaklaşık bir buçuk senedir faaliyette olan DogiHost girişimimiz ile Türkiye piyasası için hosting hizmetleri de sunmaya devam ediyoruz. DirectAdmin paneli kullanan paylaşımlı hosting hizmetlerimiz küçük ve orta ölçekli işletmeler, bloglar ve kaynak kullanımı düşük-orta düzeyde seyreden web siteleri için son derece uygun ve hesaplıdır. Sunucularımızda CloudLinux, LiteSpeed, LetsEncrypt ve Softaculous vardır. Tek tıkla ücretsiz SSL sertifikası alabilir ve yine tek tıkla WordPress, phpBB, Joomla SMF, myBB gibi yüzlerce scripti otomasyon ile sorunsuz kurabilirsiniz. Sadece müşteri panelinde görebileceğiniz Promosyon hesabımız senelik 79 TL'lik fiyatı ile harika bir fiyat/performans ürünüdür.
Promosyon Paketi (Senelik 79 TL)
1 GB Disk Alanı
25 GB Trafik
Sınırsız E-Mail Adresi
Sınırsız Alt alan adı
Anında Aktivasyon
Başlangıç Paketi (Senelik 99 TL)
2 GB Disk Alanı
25 GB Trafik
Sınırsız E-Mail Adresi
Sınırsız Alt alan adı
Anında Aktivasyon
Satın almadan önce sunucuyu ve altyapıyı test etmek isterseniz maksimum 7 gün kullanabileceğiniz bir deneme hesabı sunabiliriz. Talebinizi bu başlıktan iletebilir ya da destek/at/dogihost.com adresine alan adınız, e-mail adresiniz ve deneme talebinizi içeren bir eposta gönderebilirsiniz. 24 saat içinde talebinize geri dönüş yapılacaktır.
Forumdaki eski başlıklarımı takip edenler bilhassa global hosting endüstrisi ile olan yakın ilgi ve alakamı bilir. Bu bağlamda yaklaşık bir buçuk senedir faaliyette olan DogiHost girişimimiz ile Türkiye piyasası için hosting hizmetleri de sunmaya devam ediyoruz. DirectAdmin paneli kullanan paylaşımlı hosting hizmetlerimiz küçük ve orta ölçekli işletmeler, bloglar ve kaynak kullanımı düşük-orta düzeyde seyreden web siteleri için son derece uygun ve hesaplıdır. Sunucularımızda CloudLinux, LiteSpeed, LetsEncrypt ve Softaculous vardır. Tek tıkla ücretsiz SSL sertifikası alabilir ve yine tek tıkla WordPress, phpBB, Joomla SMF, myBB gibi yüzlerce scripti otomasyon ile sorunsuz kurabilirsiniz. Sadece müşteri panelinde görebileceğiniz Promosyon hesabımız senelik 79 TL'lik fiyatı ile harika bir fiyat/performans ürünüdür.
Promosyon Paketi (Senelik 79 TL)
1 GB Disk Alanı
25 GB Trafik
Sınırsız E-Mail Adresi
Sınırsız Alt alan adı
Anında Aktivasyon
Başlangıç Paketi (Senelik 99 TL)
2 GB Disk Alanı
25 GB Trafik
Sınırsız E-Mail Adresi
Sınırsız Alt alan adı
Anında Aktivasyon
Bana sormadan hosting satın almayın. Her türlü hosting talebinize yardımcı olurum. |
Eski Hesap : Roosevelt www.dogihost.com |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.547
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 22.837 (Bu ay: 431)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.767 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar