Şimdi Ara

23.8 inç Fast IPS 180 Hz Pivot Monitör 2799 TL - Hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dexim marka 1 ms 180 Hz FullHD monitör 2799 TL. Tam emin değilim ama Dexim indeks bilgisayarın diye biliyorum. Ben geçen ay kart puanı ile falan 2900 e almıştım. hepsi parası veya kart puanı olan şu an daha ucuza da getirebilir.

Dexim H238SG 23.8'' 180Hz 1ms (Hdmı+Dp) Freesync Adaptive Sync Full Hd Fast IPS Gaming Monitör - DMT003 Gen2

https://www.hepsiburada.com/dexim-h238sg-23-8-180hz-1ms-hdmi-dp-freesync-adaptive-sync-full-hd-fast-ips-gaming-monitor-dmt003-gen2-p-HBCV00005JKCX1?ftid=fpmup9zbmt0ujwme&magaza=Techburada&url_src=ios-product-detail

Ben ikinci monitör olarak almıştım. Ölü piksel vs çıkmadı. HDR var diyor ben aktive etmedim. Default ayarlar kötü ama biraz ince ayarları kurcalarsanız gayet f/p bir monitör. Pivot özelliği çok iyi ve malzeme kalitesi şaşırtıcı derecede fiyatına göre iyi. Zaten HBda alttaki ürün yorumlarından biri benim. Çok monitör alıp satıyorum alt orta segmentte neler neler gördüm 2800 e bu monitör pivot ve 180 Hz ile FHD oyuncuları tatmin edebilir diye düşünüyorum.

Elbet parası olana çok daha güzel cihazlar var ama bütçesi dar olanlar için f/p bir monitör olarak paylaştım. Puan vs ile 2500 civarına getirebilen olursa bedava sayılır. 1 aydır bana ikinci ekran olarak gayet yetiyor.

23.8 inç Fast IPS 180 Hz Pivot Monitör 2799 TL - Hepsiburada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.