Dominator Titanyum DDR5 Ram İCUE Başarısız Update Sonrası Renk Değişmiyor
cmp32gx5m2x7200c34 kodlu ramlerimi icue yazılımında güncelleme var uyarısından sonra güncelleme tuşuna bastım. 3 dakka sonra pc başına geldiğimde programın durduğunu gördüm ama zannedersem o güncelleme yapıyormuş. programı kapadım. ancak ramlerden biri beyaz yanıp sönüyor ve rengi değiştirilemiyor. aynı sorun corsair kasamın fanlarında da var. Lightining Node Pro kontrolcüsü var onda. o da update sırasında hatalı şekilde oldu. Benim ricam elinde bu iki ürün için firmware i olan var mı?
Marmarabirlik 800 Gr 3XS 54TL Özdilek
Evet ozdilekte bu fiyata.
Online da 3XS olanı var o 54 TL
Güncelleme den sonra kilit ekranı takvim günü çift gösteriyor
Böyle güncelleme olmaz. Redmi note 11 128 GB.. takvim çift gösteriyor.
Migros 130 gr pringles 20 TL
https://www.migros.com.tr/pringles-sade-original-130-g-p-4da924
benim bulunduğum lokasyonda mağazada 50 adete yakın vardı. Migrosları kontrol etmek lazım.
Normalde 90 Tiel e satılıyor gayet uygun fiyat.
Schweppes Tonik 1 Lt 5 tl Metro Market
Bursa Nilüfer Metro markette kasaların olduğu yere koymuşlar. Litrelikler 5 tl.
Toshiba 55ul3c63dt 7500TL
Migrosta. 55 inç tv için bence iyi fiyat. Bildiğim kadarıyla panelini vestel üretiyor.
https://www.migros.com.tr/ekstra/toshiba-55ul3c63dt-140-ekran-uhd-uydu-smart-led-tv-p-259512c
Lg mobile Türkiyeden çıktı peki garanti sunmaya devam ediyor mu?
Arkadaşlar lg k61 telefonum var pili bitmek üzere. Garantiye vermek istiyorum ama lg mobile hala garanti sunuyor mu?
Bim Magnum Bademli 11.75 TL
Şu anakarta rgbli bir ram önerebilirmisiniz?
Asus Prime A320 M-F anakartım var buna uygun rgb li bir ram önerebilirmisiniz? Ben baktım desteklediği ram frekansı 3200 yazıyor ama desteklediği ramlere baktım anasayfasından rgb li çok eski ramler var listede onlar da Türkiye 'de bulunmuyor. Acaba buna herhangi rgb li 3200 frekansında ddr4 ram alsam çalışır mı yoksa sadece kitapçığında yazan ramler mi çalışır?
Son Giriş: 23 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 850
İkinci El Bölümü Mesajları: 212
Konularının görüntülenme sayısı: 48.466 (Bu ay: 336)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 317 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El